Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 24.07.1966

obiectiv

 

Doresc să aplic pentru postul vacant, considerând că am experiența și aptitudinile necesare. Sunt o persoană cu vastă experiență de lucru, mă adaptez imediat schimbărilor, lucrez foarte bine în echipă sau singură, dau dovadă de respect și seriozitate în ceea ce fac. În cei 35 de ani de muncă nu am avut nicio întârziere sau abatere, avansând în ierarhia firmei în care am lucrat, căutând să mă perfecționez continuu. Referitor la erorile umane, normal că am mai greșit; mi-am asumat responsabilitatea, am îndreptat căutând să învăț, nu să plâng. Ceea ce ar trebui să cunoașteți despre mine este starea mea de sănătate: sunt insulino-dependentă ceea ce presupune ore fixe de tratament și de masă. Dacă profilul meu corespunde cerințelor dumneavoastră, nu ezitați să mă contactați. Cu stimă, Claudia Subotin

Salariu: nespecificat

Oras de lucru: Bucuresti

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2018 - prezent

Departament: office / back-office / secretariat

Titlu Job: secretară școală

Responsabilitati:

Secretariat școală gimnazială

01.02.2018 - 31.05.2018

Departament: juridic

Titlu Job: secretar notariat

Responsabilitati:

Tehnoredactare documente - declarații, procuri, contracte diverse, succesiuni, înregistrări în Infonot, plăți în BRD@office prin semnătură electronică, preluarea clienților, întocmirea situațiilor lunare a tabelelor cu succesiuni, decese, borderou ANCPI, întocmirea evidentelor notariale prin completarea registrelor corespunzătoare, încasare onorariu, facturare în SAGA, alte atribuții specifice.
Ca experiență mi-am dezvoltat simțul orientativ către client adoptând noi tehnici de atragere și fidelizare. Mi-am lărgit gama de cunoștințe referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, la întocmirea și emiterea facturilor, la redactarea foarte atentă a conținutului specific însemnelor notariale.

01.06.2016 - 30.06.2017

Departament: medicina umana

Titlu Job: asistent personal persoană cu handicap grav

Responsabilitati:

Îngrijire persoană cu handicap grav la domiciliu.
La domiciliul meu am îngrijit-o pe soacra mea, în etate de 90 de ani, renunțând la serviciu.
Pentru mine pe primul loc este familia, iar dânsa a fost ultimul părinte aflat în viață....

01.02.2007 - 31.03.2016

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: funcționar administrativ

Responsabilitati:

Secretariat: preluare / predare mesaje telefonice şi corespondenţă, înregistrări documente interne şi externe (xerox, fax, scaner, PC), arhivare documente secretariat și contabilitate, protocol intern.
Resurse Umane: recrutare personal, întocmirea dosarelor - informări, documentații, participare la concursul de examinare; evidențe condici, concedii, deplasări; întocmit pontaje.
Administraţie: am avut în subordine 4 angajați, respectiv un ingrijitor clădiri, un muncitor calificat și doi portari. Am fost răspunzătoare de asigurarea bunei funcționări a clădirii - contracte cu terții, reparații, curățenie; asigurare schimburi de pază prin întocmirea tabelului lunar cu ofițerii de gardă; inventarierea bunurilor fixe și mobile ale institutului; arhivarea documentației administrative; arhivare documente din anii 1975 - 1995, întocmire liste de inventariere, evidențe stocuri.
În perioada septembrie - decembrie 2014 am coordonat activitatea de mutare a Institutului în alte două locații din strada Tache Ionescu, nr. 25 în strada Dem I. Dobrescu, nr. 9 și Calea 13 Septembrie, nr. 13. Am reprezentat Institutul în fața furnizorilor de utilități pentru a rezilia contractele de la vechea adresă și a deschide noi contracte de furnizare de utilități.
Am realizat întâmpinarea și am reprezentat Institutul în fața Instanței într-un proces intentat de GDF Suez Energy România, la Tribunalul Sectorului 1 București, proces pe care l-am câștigat.
În perioada lucrată la I.E.F. „C. Brăiloiu” am avut controale anuale de la Curtea de Conturi, de la Academia Română, de la I.S.U. în urma cărora nu am avut nici măcar o avertizare.

01.07.2005 - 31.10.2005

Departament: medicina umana

Titlu Job: funcționar informații clienți

Responsabilitati:

Informaţii servicii medicale și preţuri, casier încasator, contabilitate primară, completare și reactualizare bază de date, programări medici, programări pacienți, inventarierea mijloacelor fixe din cele trei clinici.

01.06.2004 - 30.04.2005

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: funcționar recepție

Responsabilitati:

Informarea clienţilor despre preţuri, servicii de construcţie, amenajări interioare şi exterioare; urmărire derulare contract client - firmă de la arhitect la client; vânzare directă diverse materii şi materiale de construcţii şi amenajări; contactare posibili clienţi prin telefon și e-mail; asistenţă în secretariat, inventariere, corespondenţă, protocol.
Menționez că această firmă mi-a făcut oferta de angajare deoarece am lucrat pentru dumnealor în perioada unui concediu de odihnă. Am început activitatea ca funcționar recepție clienți în primele trei luni, după care am continuat ca asistent al Serviciului Vânzări, ultimele patru luni fiind avansată ca asistent al Directorului General.

01.02.1987 - 30.06.2004

Departament: marketing

Titlu Job: funcţionar economic / merceolog

Responsabilitati:

Am calculat preţuri şi am întocmit analize economice pentru produsele din fabrică; am făcut contabilitate primară și am ținut evidenţa stocurilor; am fost casier - plătitor pentru 50 de angajați; am avut gestiunea magaziei de piele şi materiale auxiliare de producție, gestiune de peste 100 milioane lei; am fost revizorul celorlalte gestiuni din fabrică; am căutat și contactat posibili distribuitori cărora le-am prezentat oferta de produse ale fabricii, am întocmit contracte de vânzare a produselor, urmărind derularea acestora până la încasarea finală.

01.08.1985 - 28.02.1987

Departament: altele

Titlu Job: marochiner pielărie și încălțăminte

studii

 

Facultati:

2008 - 2011 Facultate / Colegiu: Administrație Publică / Științe Administrative la Universitatea Hiperion din București. Licența am susținut-o la Universitatea de Petrol și Gaze din Ploiești, absolvind cu media 8,20.

Premii

Certificari
Dec 2018 - Dec 2018: Inspector SSM

Oct 2006 - Dec 2006: FAPR București
Diploma Administrator Condominii.
Calificari
Nov 2017: Diplomă Cosmetician

Mar 2006: Diplomă Inspector Resurse Umane

Jun 2003: Diplomă operare mediul Windows şi tehnoredactarePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close