Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 08.08.1991

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:27.09.2011

obiectiv

 

Obiectiv: Extinderea cunostintelor si experientei in domeniul financiar-contabil.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Administrativ / Logistica, Transport / Distributie, Import - export, Financiar / Contabilitate, Banci, Management

Oras de lucru: Turda, Campia Turzii

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani), Mid-Level (2-5 ani), Manager / Executiv, Fara experienta, Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: 01.10.2012

experienta profesionala

 

01.02.2011 - prezent

Departament: office / back-office / secretariat

Titlu Job: secretar economic

Responsabilitati:

Indeplinirea activităților zilnice de secretariat prin responsabilitate, ordine, corectitudine și seriozitate .
Preluarea apelurilor telefonice, verificarea e-mailului si acceptarea comenzilor de transport.
Intocmirea contractelor de vanzare-cumparare, programarilor si dosarelor de inmatriculare si radiere a masinilor din gestiune. Emiterea politelor de asigurare pe platforma on-line. Raportarea on-line activitatii de dezmembrare.
Verificarea soldurilor din banca, casa si ridicarea extraselor de cont. Depunerea ordinelor de plata la banca si respectarea termenelor de plata.
Tinerea evidenţei clienţilor neincasaţi precum şi a încasărilor.
Organizarea, coordonarea si mentinerea relatiiei cu conducatorii auto pe traseu pana la destinatie si retur. Cunoasterea in orice moment al zilei pozitia si programul masinilor. Verificarea zilnica a valabilitati actelor masinilor.
Predarea, preluarea si verificarea documentelor soferilor.
Indosarierea si arhivarea actelor de transport in ordinea datei.
Efectuarea faz-urilor, foilor de parcurs, listelor de transport, rezervarilor, deconturile cu soferii. Emiterea biletelor de calatorie sau facturarea serviciilor.
Intocmirea registrului de casa. Emiterea rapoartelor lunare de activitate, pentru a fi transmise on-line la ANAF.
Intocmirea de receptii in Saga, bonurilor de consum si dispozitiilor de plata.
Furnizarea si predarea documentelor si datelor corecte si complete contabilului expert lunar.
Mentinerea relatiilor cu colaboratorii.
Efectuarea de situatii si rapoarte pentru administratorul societatii.
Deplasarea la diverse institutii in interes de serviciu, respectiv Impozite si taxe locale, Primarie, Cartea funciara, Registrul Comertului, Casa de Pensie sau Anaf pentru depunerea dosarelor sau a cererilor.

studii

 

Facultati:

2010 - 2013 Facultate: Stiinte economice la Universitatea Dimitrie Cantemir din Targu Mures. Contabilitate si Informatica de Gestiune (Absolvita, nelicentiata)
2006 - 2010 Liceu / Școală profesională: Economic la Colegiul Agricol Traian Savulescu din Targu Mures. Atestat de calificare Profesionata -Tehnician in activitati economice si financiare

Premii

Calificari
Feb 2020: Certificatul de absolvire, Calificare profesionala a intermediarilor in asigurari Institutul de studii financiare, Cluj Napoca

Nov 2012: Certificat de participare la Programul de dezvoltare si implementare a unei firme simulate, Universitatea Dimitrie Cantemir, Targu Mures

Jan 2012: Certificat de competenta profesionala pentru transportul rutier national si international de Persoane si Marfa Autoritatea Rutiera Romana, ARR, Cluj Napoca

Certificari
Nov 2019 - Dec 2019: CERTIFICAT REFERENT/INSPECTOR RESURSE UMANE

Sep 2006 - Jul 2010: Certificat de competenta lingvistica in limba engleza

Sep 2006 - May 2010: Certificat de competenta profesionala digitala

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close