Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 10.01.1990

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:07.07.2008

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Doresc sa imi valorific pasiunea pentru domeniul vanzarilor intr-o companie, contribuind la cresterea cifrei de afaceri a firmei.

Salariu: 1.000,00 USD / luna

Tip job: Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Vanzari, Marketing, Administrativ / Logistica, Agricultura, Functii publice, Achizitii, Protectia mediului, Alimentatie / HoReCa, Audit / Consultanta, Management

Oras de lucru: Bucuresti, Iasi, Timisoara, STRAINATATE

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2017 - prezent

Departament: vanzari

Titlu Job: sales and trade marketing

Responsabilitati:

• Coordinate and assist distributors new sales efforts (i.e. listing new clients, negotiate with the new clients, inventory management supervision)
• Supervise re-orders and inventory management at each PoS
• Identify any complain/problem from each PoS in my geography and solve the issues.
• Collect Customer, HORECA and Distributor feedback.
• Collect information about competition movements
• Review, profile and select core target PoS to display marketing materials
• Accountable for trade marketing implementation in each PoS.
• Collect feedback from the HORECA about the product
• Responsible for two regions in Romania: Banat and Moldova; and promoting 3 brands Fritz kola, Mellow drinks and Fentimans.
• Collect information and manage the Excel database of all the clients in the area
• Continuous improvement of the database management by calculating different ratios for each client and predicting future trends in sales
• Coordinating suppliers with existing clients
• Coordinating the teams in each region to increase sales.

01.03.2017 - 31.08.2017

Departament: audit / consultanta

Titlu Job: blue book trainee

Responsabilitati:

Să asist supervisorul meu, responsabil de asigurare a calității al Directoratului de Audit a DG AGRI, în revizuirea unui eșantion din fișierele de audit ale celor 5 unități ale Directoratului, pentru a se asigura că auditul a fost efectuat în conformitate cu procedurile legale privind închiderea conturilor și alte dispoziții din Manualul de audit, precum și propunerea de soluții pentru neconformitățile identificate.

01.11.2016 - 28.02.2017

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: research engineer

Responsabilitati:

Ca inginer de cercetare, eram responsabil de operațiunile agricole ale unei regiuni din România. Datoria mea era să lucrez cu fermierii și să închiriez terenul necesar pentru cultura arabilă în care mi-am efectuat cercetarea. Cercetarea evaluată a urmat un protocol specific și apoi a fost introdusă și analizată utilizând un număr de pachete software.

01.02.2015 - 28.02.2017

Departament: vanzari

Titlu Job: assistant manager

Responsabilitati:

Agroplant este un retailer local ce se ocupa cu comercializarea produselor de protecție a plantelor, a semințelor și îngrășămintelor pentru agricultură. Printre sarcinile mele, ca Assistant Manager, au fost urmatoarele: oferirea de consultanță profesională în domeniul protecției plantelor, colaborarea cu furnizorii și partenerii, evidența contabilă, managementul inventarului etc.

01.01.2013 - 31.07.2013

Departament: marketing

Titlu Job: travelling and marketing intern

Responsabilitati:

Ca travel and marketing intern am avut urmatoarele sarcini: consultanta turistica, design-ul de newslettere, creearea pachetelor turistice, creearea bazelor de date ale clientilor si funizorilor, cercetarea potentialelor piete pentru expansiunea afacerii, contabilitate primara, etc.

studii

 

Facultati:

2015 - 2016 Masterat: Bursa de mobilitate Erasmus+ la Akdeniz University din Antalya, Turkey.
2014 - 2016 Masterat: Protectia Plantelor la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară "Ion Ionescu de la Brad" din IASI. Disertatie absolvita cu nota 10 : Plan integrat de protectia plantelor pentru Ferma Viticola "V.Adamachi"
2010 - 2014 Facultate: Management la Edinburgh Napier University din Edinburgh, UK. Diploma obtinuta avand cel mai inalt calificativ: First Class with Honours.

Premii

Premii si Distinctii
May 2014: Bachelor with Hons with First Class Distinction

Voluntariat
Nov 2009 - Nov 2009: international Olympic committee
Am lucrat la biroul de acreditari la Hilton Hotel Copenhangen pe perioada congresului IOC Cph.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close