Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 05.09.1988

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Gasirea unui loc de munca, avantajos, mediu prietenos.

Salariu: nespecificat

Beneficii: Mediu de lucru prietenos.

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Relatii publice, Altele, Turism / Hotel staff, Internet / e-Commerce, IT Hardware, Sport / Wellness, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Brasov

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2019 - prezent

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: sales and marketing specialist

Responsabilitati:

Promovarea mărcilor existente ale companiei și introducerea de noi produse pe piață. Analiza bugetelor, pregătirea planurilor bugetare anuale, programarea cheltuielilor și asigurarea faptului că echipa de vânzări își îndeplinește cotele și obiectivele. Cercetarea și dezvoltarea oportunităților și planurilor de marketing, înțelegerea cerințelor consumatorilor, identificarea tendințelor pieței și sugerarea îmbunătățirilor sistemului pentru atingerea obiectivelor de marketing ale companiei. Adunarea, investigarea și rezumarea datelor de piață și a tendințelor de elaborare a rapoartelor. Implementarea de noi planuri de vânzare și publicitate. Recrutarea, formarea, programarea, antrenarea și gestionarea echipelor de marketing și vânzări pentru a îndeplini obiectivele de vânzări și de marketing ale resurselor umane. Menținerea relațiilor cu clienți importanți, făcând vizite regulate, înțelegând nevoile acestora și anticipând noi oportunități de marketing. Fii la curent în industrie, participând la oportunități educaționale, conferințe și ateliere, citind publicații și menținând rețele personale și profesionale.

01.10.2018 - 30.09.2019

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: guest services specialist

Responsabilitati:

Rezolvarea apelurilor telefonice ale clienților care doresc să facă sau să anuleze rezervările. Salutați oaspeții care sosesc, atribuiți camere, emitere chei și colectați informații despre plata și facturarea oaspeților. Răspundeți solicitărilor de asistență pentru clienți și coordonați-vă cu menaj, serviciu wake-up call, personal și conducere pentru a îndeplini cerințele oaspeților. Oferiți oaspeților acces la serviciile hoteliere, înaintarea cererilor de masă în cameră și asigurați-vă că e-mailurile, faxurile și pachetele sunt livrate în timp util. Aveți de-a face cu oaspeții nemulțumiți și găsiți modalități de a rezolva problemele care sunt satisfăcătoare pentru oaspeți. Serviți ca concierge, asistând oaspeții cu transport la sol, restaurant sau rezervări de divertisment și oferind alte informații despre localitate. Responsabil pentru îndatoririle de evidență, inclusiv menținerea unei case de marcat, pregătirea depozitelor bancare și postarea taxelor pentru articolele pe care oaspeții le pot comanda sau utiliza în timpul șederii. La efectuarea plății, calculați factura finală a oaspeților și colectați plățile.

01.12.2017 - 30.06.2018

Departament: it software

Titlu Job: internet manager

Responsabilitati:

Gestionarea operațiunile zilnice din Internet Café și cu privire la toate serviciile de internet de la bordul vasului de croazieră alocat.
Asistenta clienții cu informații și depanarea dispozitivelor pentru a putea utiliza internetul.
Furnizare rapoarte zilnice, săptămânale și lunare despre veniturile și calitatea produsului.
Întreținerea hardware și software-ul din cadrul departamentului de internet.
Menținerea unei bune comunicări între departamente și participarea la întâlnirile săptămânale / lunare.

01.06.2015 - 29.02.2016

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: restaurant supervisor

Responsabilitati:

Gestionarea operațiunilor zilnice ale departamentului F&B
Comunica oferte speciale de zi cu zi și alte informații importante de la bucătărie la echipa
Efectuează informări zilnice cu echipa F&B
Furnizeaza 10 sesiuni de instruire minut membrilor echipei cu privire la standardele de servicii și cunoștințe produs
Scrie rapoarte detaliate de predare-primire pentru echipa de conducere
încasând în sus
Monitorizeaza vânzări și standardele de upselling livrate
O bună cunoaștere a listei de meniu și vin pentru a oferi recomandări oaspeților

01.06.2013 - 31.03.2014

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: restaurant administrator

Responsabilitati:

Am asistat managerul restaurantului în toate operațiunile de restaurant, având grijă de toate problemele referitoare la angajații departamentului restaurant . Supervizat și să mențiut o relație profesională cu toți angajații . Comunicarea cu toate celelalte departamente cu privire la departamentul de restaurant . Interacționat cu oaspeții și asiguraț că sunt mulțumiți de serviciul prestat . Consiliază și Supravegheati angajați după cum se vede în formă .

07.11.2011 - 03.01.2012

Departament: it software

Titlu Job: tech support agent

Responsabilitati:

Support AOL members

01.01.2011 - 30.09.2011

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: bar manager

Responsabilitati:

Gestionarea operațiunilor zilnice ale barului.Prepararea bauturilor si servirea clientilor. Training pentru angajatii noi. Organizarea evenimentelor.
Adrian Claudiu Griga
0726361261

11.06.2010 - 30.09.2010

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: trainee

Responsabilitati:

Ajutor ospatar, barman.

studii

 

Facultati:

2009 - 2012 Facultate: Hotel Director Diploma/Hospitality Management Degree la American Hotel Academy din Brasov.

Premii

Certificari
Oct 2010 - Nov 2010: Micros Fidelio
Curs Micros FIdelio Certification

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)

franceză(incepator,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close