Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 23.05.1984

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:28.07.2007

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Farmacie, Internet / e-Commerce, Cercetare - dezvoltare, Inginerie, IT Software, IT Hardware, Auto / Echipamente, MLM / Vanzari directe, Management

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2019 - prezent

Departament: vanzari

Titlu Job: sales manager romania

Responsabilitati:

Realizarea strategiilor de vanzari atat catre clienti existenti cat si catre clientii potentiali. Promovarea solutiilor software, hardware si a serviciilor. Realizarea de parteneriate cu companii care promoveaza solutiile Zucchetti. Mentinerea si dezvoltarea zonala pentru cresterea vanzarilor .
Dezvoltarea strategiei de vanzari , negocierea contractelor cu partenerii.

01.06.2018 - 31.03.2019

Departament: vanzari

Titlu Job: sales manager

Responsabilitati:

Analiza , dezvoltare si implementare strategiilor de vanzari la nivel regional, precum si tactici particulare pentru parteneri. Evaluarea si identificarea nevolilor clientilor pentru adaptarea platformei Documenta DMS , dar si a serviciilor adiacente cum are fi : solutii integrate pentru bazele de date, echipamente hardware necesare la implementare. Mentinerea legaturii cu partenerii din Romania si aplicarea strategiilor de vanzari .Realizarea de training-uri pentru parteneri pentru a vinde solutiile software .Participarea la diverse evenimete de networking . Monitorizarea proiectelor si validarea acestora pana la finalizarea implementarii. Realizarea de post vanzare si mentinerea legaturilor atat cu clienti cat si cu parteneri pentru a creste vanzarile la nivel national .

01.03.2015 - 31.05.2018

Departament: vanzari

Titlu Job: director regional

Responsabilitati:

Planificarea, organizarea si verificarea activitatatii echipei de vanzari din zona SE astfel incat sa se obtina eficienta maxima pe intregul departament si rezultate optime bazate pe atingerea si depasirea target-ului impus de companie.
Realizarea sesiunilor de instruire a membrilor echipei si evaluarea activitatii acestora din punct de vedere calitativ si cantitativ oferind feedback pentru fiecare evaluare.
Respectarea procedurilor de lucru si a regulamentelor interne, sanctionarea si corectarea comportamentelor necorespunzatoare.
Informarea permanenta a membrilor echipei cu privire la modul de realizare a sarcinilor din departament si deleagarea de sarcini fiecarui membru din echipa.
Comunicarea eficenta cu departamentele din cadrul companiei in scopul de a inchide cu succes proiectele comuna in echipa.
Implicarea activa in cadrul departamentului de vanzari si implementarea solutiilor software
Reorganizarea activitatii departamentului in functie de prioritatile zilnice.
Implicarea activa in stabilirea de obiective pentru departamentul de vanzari conducand si comunicand intr-o maniera eficienta mesajul catre reprezentantii echipei din cadrul companiei.
Realizarea de interfata directa cu departamentele corespunzatoare pentru a rezolva problemele aparute si pentru a imbunatati procedurile de lucru.
Interventia in gestionarea sau solutionarea situatiilor complexe legate de negocierea contractelor.
Monitorizarea in sesiunile de comunicare vanzator-client pentru a putea furniza feedback legat de performanta obtinuta si sustinerea sesiunilor de evaluare.
Oferirea de suport pentru rezolvarea anumitor situatii.
Motivarea pozitiva si furnizarea unui feedback constructiv catre reprezentantii departamentului.
Identificarea necesitatilor de training si sustinerea sesiunilor de training.
Comunicare informatiilor clare si structurate in interiorul departamentului, dar si catre alte departamente, prin e-mail sau telefon.
Intocmirea unor fluxuri noi cat mai eficiente si realizarea sau updatarea procedurilor de lucru ale echipei aflate sub coordonare transmitand modificarile catre membrii departamentelor sau celor implicati in rezolvarea situatiilor prevazute de procedurile de lucru.

01.01.2011 - 31.03.2015

Departament: vanzari

Titlu Job: director vanzari

Responsabilitati:

Mentinerea unor relatii contractuale optime cu clientii existenti si dezvoltarea relatiilor business cu potentialii clienti .
Promovarea si vanzarea aplicatiilor software si a serviciilor catre clientii din domeniul sanitar : farmacii , lanturi de farmacii, drogherii, depozite de medicamente, laboratoare medicale, laboratoare bio-chimice,laboratoare fizico-chimice, laboratoare de incercari, spitale, medici de famile, medici specialisti precum si clienti din domeniul business (CRM, ERP, B2B, BI, SFA) .

Implementarea aplicatiilor si instruirea personalului.
Sustinearea de cursuri de vanzari .
Sustinerea unor module de training pentru clientii contractati prin realizarea unei analize de business .
Sustinerea de seminarii la Facultatea de Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti pentru instrtuirea studentilor cu privire la marketing si gestiune farmaceutica.

01.07.2010 - 01.12.2010

Departament: it software

Titlu Job: reprezentant vanzari

Responsabilitati:

Promovarea aplicatiilor software si a serviciilor catre clientii din domeniul sanitar :( Farmacii, Depozite de Medicamente, Laboratoare Medicale, Laboratoare Bio-Chimice, Spitale, Medici de famile, Medici Specialisti.
Implementarea aplicatiilor si instruirea personalului .

01.01.2010 - 01.06.2010

Departament: it software

Titlu Job: it manager

Responsabilitati:

Realizarea infrastructurii retelei interne si realizarea site-ului de imagine al companiei cat si instalarea si mentenata sistemelor de calcul.
Gestiunea server-ului intern si a server-ului de mail.
Consultanta pentru toti angajatii companiei si suport tehnic.

01.05.2007 - 01.12.2009

Departament: it software

Titlu Job: it manager

Responsabilitati:

Configurarea software si hardware ale tuturor echipamentelor de calcul. Achizitii de componente si calculatoare, dezvoltarea software a unor programe de uz intern.
Conducerea intregului departamentul de IT pe Romania.
David Evans - Operations Country Manager
Bonuri de masa, masina, asigurare

01.05.2005 - 31.12.2007

Departament: transport / distributie

Titlu Job: director comercial

Responsabilitati:

Promovarea serviciilor de transport catre clienti. Realizarea contractelor si gestiunea resurselor.

Vlasceanu Ion - Director Transporturi
Masina si procent din realizarile lunare

01.08.2003 - 31.03.2005

Departament: it hardware

Titlu Job: it senior sales

Responsabilitati:

Vazarea de componente IT , prezentarea si promovarea tuturor produselor . Instalarea si configurarea sistemelor de calcul. Instalarea software si testarea acestora pentru o configuratie adecvata cu cerintele si necesitatile clientilor.
In urma realizarilor am primit un post de director de magazin.
Cartana Ovidiu- Manager Sales Microsoft Romania

studii

 

Facultati:

2003 - 2008 Facultate: AR - AUTOVEHICULE RUTIERE - DIAGNOSTICARI AUTO la FACULTATEA POLITEHNICA BUCURESTI din BUCHAREST.
1999 - 2003 Liceu / Școală profesională: INFORMATICA - MATEMATICA, INTENSIV ENGLEZA la SPIRU HARET din BUCURESTI.

Facultati in straiatate

Nu

Premii

Atestat Limba Engleza
Atestat Informatica

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)

franceză(incepator,incepator,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close