Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 05.11.1989

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:06.09.2013

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Obiectivul meu profesional este acela de a găsi o companie care să se potrivească standardelor mele și care să își trateze angajații cu respect asa cum si eu tratez cu respect compania din care fac parte.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Office / Back-office / Secretariat, Altele, Administrativ / Logistica, Statistica / Matematica, Financiar / Contabilitate, Alimentatie / HoReCa, Management

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.06.2014 - 31.12.2016

Departament: management

Titlu Job: sales manager

Responsabilitati:

începând cu sezonul de vară 2014 am început ca și șef Sales Manage iar principalele responsabilități erau :

*Angajarea a peste 30 casieri extra față de casierii rămăși din sezoanele trecute.
*Angajarea unei echipe de controlori financiari și supervisori care să mă ajute să pot ține o evidența mult mai detaliată a 30 de imprimante fiscale cu componentele aferente punctelor de vânzare deoarece îmi doream o transparența cât mai mare controalelor de la ANAF, echipa mea trebuia să verifice din 2 în 2 ore toate punctele de vânzare prin efectuarea raportului "X" pentru a mă asigură că nu au minus sau plus pe casă, ceea ce s-ar fi putut transforma într-o amendă sau suspendarea activității din partea celor de la Antifraudă.
* Verificarea registrului de casă cu sistemul ALTEC Atlantis
* întocmirea registrului de casă Operațională cât și cel de casă Centrală.
* Plata avansurilor de salarii
* Plata angajaților zilieri
* Introduceam produse noi în sistem la punctele de vânzare.
* Asiguram suportul tehnic de la distanță pentru toate punctele de vânzare printr-o conexiune directă, de fiecare dată când apărea o problemă ce nu putea fi rezolvată de către casieri sau controlor financiar, în acel moment mă conectam și rezolvam problema.
* în fiecare zi predam banii către Managerul General conform registrului de casă și rapoartelor din ALTEC Atlantis.
* Informam toți managerii de departamente din 2 în 2 ore cu numărul de clienți ce au intrat în parc, pentru a ști fiecare cum să își gestioneze oamenii din subordine.
* Rezolvam plângerile clienților nemulțumiți de plata pe care au efectuat-o în interiorul parcului pe diverse servicii sau bunuri cumpărate.
* Efectuam săptămânal programul de lucru al casierilor și controlorilor financiari.


01.06.2013 - 30.06.2014

Departament: management

Titlu Job: controlor financiar sef

Responsabilitati:

Deja în anul acesta îmi formasem o echipă solidă de Controlori Financiari și casieri ce au mai lucrat și sezoanele trecute la Divertiland iar împreună cu ei am reușit să atingem un număr foarte mare de clienți și pot spune că am trecut toți cu brio de aceste momente fără a mai fi nevoie să angajăm personal suplimentar deși față de sezoanele precedente numărul clienților aproape s-a dublat.

în noiembrie 2013 Divertiland au deschis un parc indoor cu tema Crăciunului-Santa Claus Kingdom ce ulterior și-a schimbat numele în Divertiland-Playland, aici tot postul de Controlor Financiar șef l-am ocupat și aveam în subordine în jur de 10 casieri și 7 puncte de vânzare.
Aici am lucrat până în mai 2014 unde am început pregătirile pentru deschiderea noului sezon Divertiland .

01.10.2012 - 30.06.2013

Departament: management

Titlu Job: financial controller

Responsabilitati:

Ca și Financial Controller mă ocupam de actele contabilității pe timp de iarnă/primăvară și pregătirea următoarei deschideri în 28.05.2013.
Responsabilitățile principale erau următoarele :
-Instalarea caselor fiscale pe cele 27 de locații disponibile în Divertiland.
-Susținerea interviurilor de angajare pentru posturile de casier și vânzător.
-Introducerea tuturor rețetarelor în sistemul informatic.
-Efectuarea programului de lucru pentru casieri, vânzători și supervizori .

01.07.2012 - 30.09.2012

Departament: management

Titlu Job: supervisor casierie

Responsabilitati:

Ceea ce aveam de făcut la noul job în postul proaspăt ocupat era să mă ocup de partea financiară a întregului parc care se ridica la un număr de 27 de case fiscale la care trebuiau efectuate rapoartele Z și întocmite rapoartele de registru de casă și introducerea încasărilor în si stemul informatic.

Mă mai ocupam și de efectuarea programului de lucru și împărțirea sarcinilor angajaților parcului în sectorul ce mă viza pe mine : Casieri, vânzători , ajutor de casieri și barmani .

în primul an Divertiland a fost deschis o singură luna, mai exact în luna august 2012 unde am trecut cu brio testul primei provocări, aceea de a gestiona un număr de 60 casieri și vânzători comparativ cu experiența mea anterioară ce nu depășea un număr mai mare de 12 persoane.

După închiderea parcului acvatic în luna septembrie dintr-un număr aproximativ de 450 angajați eu împreună cu un coleg de la casierie am fost opriți ca si angajați permanenți deși inițial semnasem contract temporar de muncă, Divertiland fiind un parc acvatic de distracții ofereau locuri de muncă sezoniere.

01.07.2010 - 30.06.2012

Departament: management

Titlu Job: director restaurant

Responsabilitati:

Ca și director de restaurant aveam foarte multe responsabilități, cum ar fi împărțirea sarcinilor fiecărui angajat în cadrul restaurantelor, fiind deschise două locații în Băneasa Shopping Center.

Efectuarea programului de lucru săptămânal pentru angajați, depunerea încasărilor la bancă și întocmirea rapoartelor contabile aferente.

Aprovizionarea restaurantelor o efectuam săptămânal prin trimiterea unui necesar la sediu iar următoarea zi primeam marfa.

în primele 2 luni de la începerea activității ca și director de restaurant am reușit să reduc costurile pierderilor cu 25 % ulterior ajungând până la o reducere a pierderilor cu 40 %

01.09.2009 - 31.07.2010

Departament: vanzari

Titlu Job: assistant director

Responsabilitati:

După 4 luni petrecute ca și Lucrător Comercial în această companie am fost avansat la funcția de Assistant Director.
Ceea ce aveam de făcut era să mă asigur că livrăm produsele conform standardelor francizorului, trebuia să mă asigur că lucrătorii comerciali respectă standardele și normele de igiena.
Mă mai ocupam și de partea financiară a restaurantului prin închiderea rapoartelor Z cu documentația contabilă aferentă.

01.06.2009 - 30.09.2009

Departament: vanzari

Titlu Job: lucrator comercial

Responsabilitati:

Fiind primul meu JOB, ceea ce aveam de făcut era să vând și să promovez produsele create de noi în restaurant, CINNABON este o franciză de succes în America ce și-a deschis porțile și în România la Băneasa Shopping Center.

Fiind o companie în creștere și la început de drum pe piață din România m-a ajutat, bineînțeles prin muncă și devotament să avansez pe funcții mai înalte deși nu aveam experiență acumulată anterior.

studii

 

Facultati:

2009 - 2012 Facultate: Facultatea de Finante, Banci si Contabilitate la Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir din Bucuresti.

Premii

Hobby-uri
CalatoriilePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close