Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 30.09.1976

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:01.08.1998

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Altele, Agricultura, Telecomunicatii, Chimie / Biochimie, Petrol / Gaze, Management

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2018 - prezent

Departament: vanzari

Titlu Job: sales director

01.04.2016 - 31.10.2018

Departament: altele

Titlu Job: general manager

Responsabilitati:

Responsabil cu administrarea și dezvoltarea afacerii

01.05.2015 - 30.04.2016

Departament: management

Titlu Job: director executiv

Responsabilitati:

Dezvoltarea, eficentizarea si coordonarea afacerii pe zona Dobrogei.

01.01.2011 - 01.12.2014

Departament: vanzari

Titlu Job: area manager

Responsabilitati:

Management-ul afacerii JTI (Vânzări și Distribuție, distributie directa, Administrarea Afacerilor, Departamentul Contabilitate , Field Trade Marketing, Direct to Consumer, depozitare si operatiunilor logistice, Proiecte) - Organizarea responsabilă pentru piata Ilfov, cu o cifră de afaceri anuală de peste 90 de milioane de dolari și având o echipă de 63 de angajați (manageri de teritoriu, trade marketing manager, manager de proiect, marketing asociați, manager de administrație , Distribuitor manager, Sales Rep, gestionaril, Contabili)
• Responsabil pentru dezvoltarea și punerea în aplicare a strategiei de a eficentiza operațiunile (RTM), în conformitate cu obiectivele stabilite în cadrul procesului de planificare strategică anuală (APSP), monitorizarea / stabilirea de indicatori cheie de performanță (KPI) și furnizarea de informații pentru a modela strategii și planuri la nivel regional / național.
• Elaborarea strategiilor de afaceri special concepute pentru a duce la creșterea indicatorilor de piață
• Elaborarea strategiei Trade Marketing conform privind bugetul sa creasca universul comunicare, pentru a fi o bună platformă pentru programe adresate consumatorilor
• Reorganizarea echipelor pe specific de piață pentru noile oportunitati

01.01.2007 - 01.01.2011

Departament: vanzari

Titlu Job: area manager

Responsabilitati:

Gestionarea Operațiunilor JTI în parte de sud-est a României; acoperă Sales & Distribution, Distributie Business' Direct Administration, Departamentul de contabilitate; Field Trade Marketing, Direct to Consumer, depozitare si operatiuni logistice, Conducând o echipă de mai mult de 60 de angajați permanenți JTI în 11 Județe din tara, Cu o cifră de afaceri anuală de peste 100 de milioane de dolari.
Responsabilități: Dezvoltarea și punerea în aplicare a strategiei și a planurilor RTM; Management RTM complex prin distributie directa, distribuție indirectă și logistici; Elaborare de planuri de marketing comercial; Dezvoltarea și punerea în aplicare a planurilor de politică de vânzări și de trade marketing prin toate canalele de piață; Dezvoltarea și punerea în aplicare a proceselor și procedurilor de business din cadrul departamentului C & TM Operations; Conducere și gestionarea eficientă a regiunii, în scopul de a furniza cu succes toate obiectivele de afaceri; Rol-cheie în dezvoltarea de persoane și planificarea succesiunii.
• Dezvoltarea și implementarea modelului de distribuție indirect în negocierile de parteneriat zonele rurale afaceri cu parteneri regionali importanti; Dezvoltarea, implementarea și coordonarea proiectelor pe timp de vară și iarna; proiecte care acoperă Vânzări și Distribuție și implementarea de programe Consumer & Trade teritoriile sezoniere (Sea Side și de cele mai multe Ski Resorts); Maximizarea utilizarii resurselor disponibile cu livrare de eficiența și eficacitatea; Coordonarea și gestionarea zonelor alocate cu succes în vederea atingerii tuturor obiectivelor.

01.11.2004 - 01.01.2007

Departament: vanzari

Titlu Job: branch manager

Responsabilitati:

Gestionarea Operațiunilor JTI in teren și o echipă de 35 de angajați JTI în județul Bacău (Bacău Branch), care acoperă Vânzări și Distribuție, Field Trade Marketing, Contabilitate, direct la consumator și operațiunile regionale de depozitare si logistice.
• Principalele responsabilități: Administrarea filialei locale JTI; Reprezentarea companiei în legătură cu autoritățile locale; Construcție și dezvoltarea relațiilor de parteneriat solide cu partenerii locali; Maximizarea acoperirii și control în universal retail; Gestionarea cu success a echipei sucursalei în vederea realizării tuturo KPI-ilor operaționali și obiectivelor.

01.11.2003 - 01.11.2004

Departament: vanzari

Titlu Job: county sales&distribution manager

Responsabilitati:

Coordonarea echipei de vanzari JTI formata din 11 Van-Sell; Acoperirea tuturor canalelor de distributie (retail, KA, Horeca și WHS) pe teritoriul județului Bacău.

01.07.2002 - 01.11.2003

Departament: vanzari

Titlu Job: trade marketing & promotion associate

Responsabilitati:

Responsabil de gestionarea bugetului de trade marketing; coordonarea si implementarea programelor pentru parteneri si consumatori; semnarea de contracte de decorare in teritoriul acoperit.

01.06.2001 - 01.07.2002

Departament: vanzari

Titlu Job: county sales&distribution manager

Responsabilitati:

Responsabil de coordonarea echipei de vanzari a distribuitorului in vederea acoperirei si distribuirii produselor JTI in teritoriul alocat

01.11.1999 - 01.06.2001

Departament: vanzari

Titlu Job: sales rep

Responsabilitati:

Responsabil cu distributia produselor JTI In teritoriul alocat

studii

 

Facultati:

1997 - 2001 Facultate / Colegiu: Drept la Universitatea Petre Andrei, Facultarea de Drept din Iasi. diploma de licenta

Premii

Proiecte
May 2012 - Nov 2013: Entersoft Business Solution _ platforma integrata IT
Am fost leader business si manager de proiect pentru cel mai important proeict din cariera mea: dezvoltarea unei platform IT care sa integreze ERP, CRM, SFA si data base pentru un numar de peste 400 utilizatori .Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close