Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 27.08.1998

Permis conducere:  Cat., Data obtinerii:12.05.2017

obiectiv

 

Doresc să mă dezvolt profesional prin cultivarea unor noi aptitudini și punându-le în valoare pe cele dobândite deja, într-o companie unde pot lucra în echipă și contribui alături de colegii mei la îndeplinirea obiectivelor periodice.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2018 - 31.08.2018

Departament: vanzari

Titlu Job: sales assistant

01.08.2017 - 30.09.2017

Departament: vanzari

Titlu Job: sales assistant

studii

 

Facultati:

2017 - prezent Facultate: Inginerie Electronică,Telecomunicații și Tehnologia Informației la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din Cluj-Napoca.
2013 - 2017 Liceu / Școală profesională: profil Real, specializare Matematică - Informatică, Intensiv Informatică la Liceul Teoretic "Avram Iancu" din Cluj-Napoca .
2005 - 2013 Școală generală: Intensiv Engleza la Liceul Teoretic "Avram Iancu" din Cluj-Napoca.

Premii

Proiecte
Jan 2019: Site Web
În prezent, sunt în cursul dezvoltării unui site pentru o firmă de finisaje interioare si exterioare. Îmi place să îmi pun amprenta asupra lucrurilor pe care le fac, mai exact să lucrez cât mai organizat si curat. Sunt de părere că odată ce totul este organizat i fiecare aspect este bine delimitat, totul devine mult mai simplu si totodată, creste dorinta, respectiv implicarea ta într-un proiect. Totodată, datorită atentiei mele pentru detalii si dedicatiei pe care o manifest unui task, pot să fiu încrezătoare
că pot îndeplini cerintele unui proiect în cel mai mai bun mod cu putintă.
Feb 2017 - Feb 2018: Proiect Smart TV - UTCN - Samsung - Leaders
Participarea la această competiție susținută de Samsung și Fundația Leaders a constat în promovarea unei idei de aplicație pentru Smart TV - "Showroom Now" - o aplicație care, prin intermediul realității virtuale, clientul unui showroom de mașini ar utiliza ochelarii VR pentru a inspecta interiorul și exteriorul viitoarei mașini, fiind acompaniat de un asistent, care cu ajutorul unei tablete și a unui Smart TV, ar aduce modificările dorite de client, acesta având posibilitatea să le vizualizeze într-un timp real. Principalul criteriu de evaluare al aplicațiilor a fost ideea, urmată de experiența utilizatorului (grafica, interfața cu utilizatorul, simplitatea în utilizare și interacțiunea cu alte dispozitive). De asemenea, fezabilitatea și monetizarea (costurile pentru implementare) au fost luate în calcul. Complementar s-a urmărit și dezvoltarea aptitudinilor de leadership și comunicare, întrucât acest proiect a fost realizat în cadrul unei echipe. Datorită acestui proiect, mi-am putut pune în valoare anumite valori, cum ar fi: imaginația, spiritul de echipă, dorința de a face un lucru în cel mai bun și perfect mod cu putință și faptul că sunt o persoană foarte organizată care își dorește să ducă orice proiect până la capăt, depunând o cantitate nelimitată de efort pentru a fi sigură că acesta corespunde cerințelor și depășește așteptările proprii.
Feb 2015 - Sep 2015: Descoperă-ți pasiunea în IT
“Descoperă-ți pasiunea în IT” este cel mai mare program comunitar de educație practică dedicat liceenilor, dezvoltat prin contribuția comună a mediului școlar/academic și de business.
În cadrul acestui program, am participat la o serie de cursuri și workshop-uri tehnice si de soft-skills: Antreprenoriat, OOP, BD, QA, Tehnologii Web, Comunicare, Lucru în echipă, Presentation Skills, Leadership.
În final, sub îndrumările unui mentor, eu și echipa mea am venit cu ideea implementarii unei aplicație software care avea ca scop rezolvarea unei probleme destul de întâlnite în viața cotidiană: când datorită unor momente de neatenție, îți poți uita sau chiar pierde cheile de la mașină. Astfel, cu ajutorul aplicației "Smart Key" și a unei plăci Arduino, această problemă s-ar rezolva prin funcțiile  de a debloca mașina și de a porni/opri motorul. Câteva dintre dezvoltările ulterioare pe care le-am propus sunt: localizarea mașinii, deschidere portbagaj, administrare conturi diferite. Deznodământul proiectului a constat în câștigarea premiului special pentru cea mai complexă aplicație.
Datorită acestui proiect, am avut ocazia de a avea contact direct cu mediul de lucru real dintr-o firmă de IT.
Voluntariat
Aug 2017 - Aug 2017: UNTOLD
Participând ca voluntar, doi ani, la un festival de asemenea proporții, am avut posibilitatea de a-mi însuși numeroare abilități cheie pentru viitorul loc de muncă, printre care amintesc: adaptarea rapidă la mediul de lucru, flexibilitatea, capacitatea de integrare rapidă în colectiv, dorința de a fi cât mai bun în îndeplinirea unui task. În plus, mi-a fost testată și capacitatea de a analiza și a rezolva problemele apărute pe parcurs. 
Aug 2015 - Aug 2015: UNTOLD

Jul 2015 - Jul 2015: Coca Cola Happy Moves
Organizat in Piata Unirii, Cluj-Napoca, proiectul a promovat sportul, transformându-l într-o distracție prin diversitatea de tematici care i-a surprins pe jucatori, ei fiind copii, tineri, dar si adulti.
Jun 2015 - Jun 2015: Real Xtreme Fighting 18 – gala de MMA pe 15 iunie la Cluj-Napoca
Gala de MMA din data de 15 iunie care a avut loc in Cluj-Napoca.
Traininguri
May 2015 - Jun 2015: Proiectul GROW ediția vară 2015
Am participat la proiectul GROW organizat de "Școala de Valori" în parteneriat cu AIESEC ce constă în cursuri de dezvoltare personală în limba engleză. În urma acestuia, mi-au fost dezvoltate abilitățile de comunicare, lucrul în echipă, dar și creativitatea  datorită inovației ce trebuia să o aducem, ca echipă, task-urilor.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close