Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 01.09.1987

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:14.11.2005

obiectiv

 

Atingerea unui inalt nivel al pregatirii profesionale in cadrul unei companii astfel incat sa pot contribui la stabilirea traiectoriei activitatii departamentului in care imi desfasor activitatea.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Administrativ / Logistica, Financiar / Contabilitate

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2015 - prezent

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: sales accountant

01.07.2013 - prezent

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabil junior

Responsabilitati:

Comunicarea cu clientii in vederea inregistrarii corecte a documentelor contabile, inregistrari contabile pentru mai multe societati comerciale cu diferite domenii de activitate: jurnal vanzari, jurnal cumparari, extrase de cont, reconcilieri de solduri cu clientii si furnizorii, intocmire facturi si documente primare de contabilitate, arhivarea documentelor, intocmirea raportarilor financiare lunare catre clienti (venituri, chltuieli, TVA de plata/ recuperat), delegat in relatia cu institutiile statului (obtinere certificat constatator ONRC, certificat fiscal, inregistrare in scopuri de TVA, inscriere in Registrul Operatorilor Intracomunitari, etc.)

01.09.2012 - 01.07.2013

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: coordonator administrativ

Responsabilitati:

Redactarea corespondentei de afaceri necesara desfasurarii activitatii zilnice, preluarea, inregistrarea, distribuirea la compartimentele implicate si arhivarea corespondentei, asigurarea suportului administrativ pentru toate departamentele firmei, asistarea directorului general in cadrul intalnirilor cu clientii externi, intocmirea documentelor primare de contabilitate, delegat in relatia cu institutiile statului ( Obtinere certificate contatatoare, certificate fiscale, inregistrare persoane fizice independente, suspendare activitate societate comerciala, inregistrare sedii secundare fara cod fiscal, etc.).

01.11.2011 - 01.05.2012

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: asistent manager

Responsabilitati:

Redactarea si arhivarea corespondentei de afaceri, indeplinirea activitatilor zilnice de secretariat, colaborarea cu departamentele de contabilitate si resurse umane, comunicarea cu reprezentantii societatilor in vederea incheierii de contracte, intocmirea ordinelor de plata, mentinerea relatiei cu furnizorii si urmarirea efectuarii platilor.

01.01.2010 - 01.11.2011

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: operator calculator

Responsabilitati:

Introducerea in sistemul informatic a datelor, preluarea comezilor primite online, actualizarea bazei de date, intocmirea de rapoarte de evidenta privind vanzarile, evidenta de gestiune.

19.05.2008 - 17.09.2008

Departament: publicitate

Titlu Job: promoter

Responsabilitati:

Abordarea si informarea clientilor cu privire la campania desfasurata, promovarea diferitelor evenimente si produse.

01.06.2007 - 01.10.2007

Departament: marketing

Titlu Job: operator interviu (internship)

Responsabilitati:

Intervievarea subiectilor prin telefon, inregistrarea raspunsurilor intr-o baza de date, revizuirea chestionarelor si inregistrarilor finalizate, explicarea continutului si necesitatea studiului catre respondenti.

studii

 

Facultati:

2009 - 2011 Masterat: Leadership si managementul resurselor umane la Universitatea Hyperion din Bucuresti.
2006 - 2009 Facultate: Comunicare si opinie publica la Facultatea de Sociologie - Universitatea Bucuresti din Bucuresti.

Premii

Traininguri
Jun 2009: Cursuri psihopedagogice cu durata de doi ani si practica de specialitate in cadrul unui liceu.

Certificari
Jul 2006: Atestat Limba Engleza

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

franceză(incepator,incepator,incepator)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close