Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 08.07.1959

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:15.06.1989

Stagiu militar: da

obiectiv

 

AM REALIZAT MUNCA DE SUDOR CALIFICAT CU ARC ELECTRIC ( SMAW ) SI ARGON TIG ( GTAW ) CU ELECTROD NECONSUMABIL DIN WOLFRAM-TUNGSTEN IN MEDIU DE GAZ PROTECTOR INERT : ARGON S-AU AMESTEC , IN SPANIA , COMBINATUL SIDERURGIC SIDENOR , BILBAO . IN INSTALATII SUB PRESIUNE , CENTRALE TERMICE , CAZANE . SUDOR PROFESIONAL ACTUALIMENTE AM TERMINAT UN CONTRACT DETERMINAT IN CONSTRUCTII DE TUNELE SUBTERANE PENTRU TRENURI DE MARE VITEZA INTRE SPANIA SI FRANTA (TUNEL DE PERTUH) SI I-MI CAUT ALT CONTRACT DE MUNCA IN CONSTRUCTII DE TUNELE SUBTERANE IN EUROPA PENTRU TRENURI DE MARE VITEZA : INTRETINERE SI SUDURA IN GENERAL SA-U PENTRU MONTAJ SI DEMONTAJ DE TUNELADORA DEDICATA PENTRU CONSTRUCTIA DE TUNELE DECI SUDURA IN GENERAL . CAUT DE MUNCA CA, SUDOR CALIFICAT SI INTRETINERE IN CONSTRUCTII SI MONTAJE INDUSTRIALE , CONSTRUCTI NOI DE TUNELURI SUBTERANE PENTRU TRENURI DE MARE VITEZA , CONSTRUCTI DE VIADUCTE SI PODURI FOARTE MARI . IN REALITATE IN CONSTRUCTII INDUSTRIALE SI CIVILE IN TARA SI STRAINATATE .

Salariu: 1,00 USD / luna

Beneficii: NICI O PROBLEMA , SALARIUL PENTRU A FI DISCUTAT LA MOMENTUL POTRIVIT .

Tip job: Full time

Departament: Productie

Oras de lucru: STRAINATATE

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

15.09.2006 - 23.01.2009

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: sudor calificat

Responsabilitati:

SUDURA IN TEAVA ELECTRIC ( SMAW ) SI ARGON TIG ( GTAW ) PENTRU OTELURI - CARBON CU PENETRATIE IN TOATE DIAMETRELE DE TEAVA . REALIZAR MUNCA DE SUDOR CALIFICAT . SUDURA SI INTRETINERE . MONTAJE DE STRUCTURA METALICA GREA . DEMONTARE SI MONTARE DE MASINI DE PERFORAT ( HERRENKNECHT ) TUNELE PENTRU TRENURI DE MARE VITEZA IN U.E. SUDURA IN GENERAL DE HILO , TIG , MIG-MAG , SUDURA CU ARGON , TAIAT CU AUTOGENUL , ARCAIR SI CU PLASMA . SUDURA PENTRU REZISTENTA ( 2800 DE TONE ) . IN GENERAL TOT CE SE LUCREAZA INTR-O CONSTRUCTIE , SANTIER FOARTE MARE CA , SUDOR CALIFICAT .

Realizari:

AM REALIZAT MUNCA DE SUDOR CALIFICAT IN ELECTROD ( SMAW ) SI ARGON TIG ( GTAW ) IN INSTALATII SUB PRESIUNE , CENTRALE TERMICE SI CAZANE . AM EXECUTAT MUNCA DE SUDOR CALIFICAT . MONTARE SI DEMONTARE SI INTRETINERE DE TONELADORA ( HERRENKNECHT ) MASINI DE PERFORAT TUNELURI , PENTRU TRENURI DE MARE VITEZA IN U.E. MONTEJE SI DEMONTAJE DE STRUCTURA FOARTE GREA ( DIN FIER ) . TOT CE SE INTELEGE LA MONTAREA UNUI SANTER MARE ( GROUP DRAGADOS SI EFFIAGE ) SI LA TERMINAREA LUCRARI , CONSTRUCTIEI RESPECTIVE A SANTERULUI , DEMONTARE CA , SUDOR .

studii

 

Facultati in straiatate

...............

Activitati extracurriculare

SUDOR CALIFICAT SI OMOLOGAT IN ELECTROD ( SMAW ) SI ARGON TIG ( GTAW ) CU EXPIERENTA IN DOMENIU IN TOATE POZITIILE IN TEAVA DE TOATE DIAMETRELE , 1 G , 2 G , 5 G SI 6 G . STAPINESC SUDURA CU ELECTRODUL , ARC VOLTAIC IN GENERAL AL ORICARUI TIP DE FER , CU EXPIERENTA DEMONSTRABILA IN TOATE POZITILE DIFICILE . AM LUCRAT CA , SUDOR HOMOLOGAT IN TARA SI IN STRAINATATE IN STRUCTURI METALICE GRELE , TUBULATURI SI RECIPIENTE DE INALTA PRESIUNE DE DIFERITE DIAMETRE , PENTRU GAZODUCTE SI OLEODUCTE , SUDOR DE MASINI GRELE SI DE REZISTENTA ELECTRICA . SUDURA SI INTRETINERE .

Premii

AM ABSOLVIT UN CURS DE ESPECIALIZARE DE SUDRA IN ARGON TIG ( GTAW ) IN MEDIU PROTECTOR DE GAZ CU ELECTROD NECONSUMABIL DIN WOLFRAM/TUNGSTEN , SI IN ELECTROD ( SMAW ) IN TEAVA DE DIFERITE DIAMETRE . OMOLOGAT IN TOATE POZITILE : 1 G , 2 G , 5 G SI 6 G . CERTIFICAT DE OMOLOGARE OBTINUT PRIN BUREAU VERITAS , SPANIA . DURATA CURSULUI DE ESPECIALIZARE DE 330 DE ORE . DIPLOMA : SUDOR IN TEAVA DE OTELURI - CARBON . MAI DETIN UN CERTIFICAT DE ABSOLVIRE DE MESERIAS - PROFESIONAL ( LEGITIMATIE PROFESIONALA IN CONSTRUCTII METALURGIGE ) . UN CERTIFICAT DE ABSOLVIRE DE PROTECTIA MUNCI IN COMBINATURI PETROCHIMICE .

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

spaniolă(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close