Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 31.08.1967

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:10.10.1987

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Tip job: Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Constructii / Instalatii, Productie, Inginerie, Protectia mediului, Protectia muncii, Service / Reparatii

Oras de lucru: Bucuresti, Ploiesti

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2011 - prezent

Departament: protectia muncii

Titlu Job: sef serviciu intern de prevenire si protectie

Responsabilitati:

In functia de Sef al Serviciului Intern de Prevenire si Protectie, desfasor activitatea de coordonare a intregii activitati de securitate, sanatate in munca si situatii de urgenta,colaborarea cu autoritatile din domeniul securitatii, sanatatii in munca si situatii de urgenta, organizarea intregii activitati de prevenire si protectie a salariatilor in vederea evitarii producerii de accidente si boli profesionale, organizarea activitatii de control in domeniul securitati si sanatatii in munca si aparare impotriva incendiilor, intocmirea documentatiilor specifice, participarea la proiecte in domeniul SSM-SU, etc
Coordonarea eficienta a lucratorilor din cadrul serviciului ( 7 inspectori SSM-SU ),cresterea nivelului de securitate si sanatate in munca, cresterea responsabilitatii salariatilor in domeniul SSM-SU conduc la mentinerea si imbunatatirea gradului de prevenire si protectie la nivelul intregii rafinarii.

Beneficii: Masina de serviciu, telefon, bonuri de masa, prime,asigurare medicala,instruiri.

11.05.2011 - 30.10.2011

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: director tehnic

Responsabilitati:

Coordonare Serviciu SSM si SU .
Coordonare Serviciu Resurse Umane .
Coordonare tehnica si supervizare lucrari, intretinerea relatiilor cu clientii si furnizorii precum si incheierea de contracte cu acestia,realizarea documentatiilor tehnice si economice pentru lucrari, controlul consumurilor de materiale si forta de munca, controlul situatiilor de plata si a cantitatilor de lucrari intocmite de terti, obtinerea de avize, acorduri, certificate si autorizatii de la autoritati si institutii in vederea demararii lucrarilor de constructii, intocmire documentatii licitatii, etc.

Realizari:

Realizarea la timp si de calitate a obiectivelor firmei, coordonarea eficienta a serviciilor din subordine.

01.09.2009 - 10.05.2011

Departament: protectia muncii

Titlu Job: inspector securitate si sanatate in munca si situatii de urgenta

Responsabilitati:

In functia de inspector SSM-SU din cadrul Serviciului Intern de Prevenire si Protectie,am desfasurat activitatea de coordonare si control in domeniul securitati si sanatatii in munca si PSI, activitatea de prevenire si protectie a salariatilor in vederea evitarii producerii de accidente si boli profesionale, intocmirea documentatiilor specifice, etc.

Realizari:

Cresterea nivelului de securitate si sanatate in munca, cresterea responsabilitatii salariatilor in domeniul SSM-SU care au condus la mentinerea nivelului "zero" accidente de munca si imbolnaviri profesionale in ariile si instalatiile unde mi-am desfasurat activitatea in domeniul SSM-SU.

01.03.2009 - 15.07.2009

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: director tehnic

Responsabilitati:

Coordonare si supervizare angajati, contactarea si intretinerea relatiilor cu clientii si furnizorii precum si incheierea de contracte cu acestia,realizarea documentatiilor tehnice si economice pentru lucrari, controlul consumurilor de materiale si forta de munca, controlul situatiilor de plata si a cantitatilor de lucrari intocmite de terti, obtinerea de avize, acorduri, certificate si autorizatii de la autoritati si institutii in vederea demararii lucrarilor de constructii, intocmire documentatii licitatii, etc. -Coordonare serviciu SSM si PSI (specialist SSM) -Coordonare serviciu Resurse Umane (manager resurse umane)

Realizari:

Realizarea la timp si de calitate a obiectivelor firmei, coordonarea eficienta a serviciilor din subordine.

15.05.2005 - 28.02.2009

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: director tehnic

Responsabilitati:

-Coordonare si supervizare angajati, contactarea si intretinerea relatiilor cu clientii si furnizorii precum si incheierea de contracte cu acestia,realizarea documentatiilor tehnice si economice pentru lucrari, controlul consumurilor de materiale si forta de munca, controlul situatiilor de plata si a cantitatilor de lucrari intocmite de terti, obtinerea de avize, acorduri, certificate si autorizatii de la autoritati si institutii in vederea demararii lucrarilor de constructii, intocmire documentatii licitatii, etc.
-Coordonare serviciu SSM si PSI (specialist SSM)
-Coordonare serviciu Resurse Umane (manager resurse umane)

Realizari:

Cresterea cifrei de afaceri de la an la an si realizarea de profit

15.08.2004 - 15.05.2005

Departament: proiectare civila / industriala

Titlu Job: proiectant constructii

Responsabilitati:

Proiectare domeniul constructii.

Realizari:

Diverse proiecte in domeniul constructiilor clasice si metalice pentru diversi beneficiari cum ar fii Petrom, Petrom -Service, Rompetrol, Petrotel-Lukoil, etc.

08.11.2003 - 15.08.2004

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: responsabil constructii

Responsabilitati:

Controlul tehnic si economic al lucrarilor de constructii realizate atit in regie proprie de catre unitatile militare cit si cele realizate de catre terti, intocmirea documentatiilor pentru licitatarea lucrarilor de constructii, etc.

Realizari:

O serie de unitati militare reamenajate si demararea unor proiecte noi.

01.08.1997 - 01.02.2003

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: director tehnic

Responsabilitati:

-Coordonarea intregii activitati de constructii, intocmirea documentatiilor tehnice si economice la lucrarile executate, stabilirea relatiilor contractuale si de colaborare atit cu clientii si furnizorii cit si cu autoritatile si institutiile statului,etc.
-Coordonare compartiment Protectia Muncii si PSI;
-Coordonare compartiment Resurse Umane

Realizari:

Realizarea de venituri si cresterea cifrei de afaceri a firmei.

01.11.1991 - 01.08.1997

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: sef sector constructii- investitii

Responsabilitati:

Intretinerea si reconstructia sediilor de ferma existente cit si realizarea de sedii noi si alte investitii . Acestea le realizam incepind de la faza de avize si autorizatii, proiectare si studii cu firme specializate, urmarirea si controlul realizarii lucrarilor atit cu echipa proprie (28 angajati) cit si cu alte firme de constructii cu care colaboram, etc

Realizari:

Realizarea tuturor investitiilor si lucrarilor de reparatii propuse de catre firma.

studii

 

Premii

Certificari
Nov 2016 - Dec 2016: Atestat Manager al sistemului de securitate si sanatate in munca

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(incepator,incepator,incepator)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close