Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 13.06.1972

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:10.12.1991

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Folosirea cunostintelor si experientei acumulate in domeniul transporturilor si logisticii, respectiv descoperirea de noi abordari in aceste domenii.

Beneficii: In functie de performante si posibilitatile firmei

Tip job: Full time

Departament: Asigurari, Vanzari, Transport / Distributie, Achizitii, Inginerie, Crewing / Casino / Entertainment, Auto / Echipamente, Service / Reparatii, Naval / Aeronautic

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: 01.01.2014

experienta profesionala

 

01.06.2012 - 15.02.2013

Departament: vanzari

Titlu Job: sef serviciu comert cu ridicata si amanuntul

Responsabilitati:

Planificarea, organizarea, coordonarea si controlul tuturor magazinelor din subordine
Intocmirea comenzilor pentru fiecare magazin
Selectarea de noi angajati
Efectuarea inventarelor periodice

Realizari:

Cresterea vanzarilor cu 5-10% lunar

03.10.2007 - 30.10.2011

Departament: transport / distributie

Titlu Job: coordonator transport

Responsabilitati:

Coordonarea parcului auto format din 45 capete tractor cu semiremorci frigorifice si prelate. Mentinerea unei bune colaborari cu clientii avand o atitudine proactiva.
Emiterea rapoartelor lunare catre clienti, verificarea curselor efectuate.
Mentinerea relatiilor cu service-urile, verificarea facturilor emise de catre acestea si respectarea conditiilor contractuale.
Mentinerea relatiilor cu asiguratorii in vederea rezolvarii dosarelor de dauna.
Rapoarte lunare privind activitatea flotei, consumurile autovehiculelor si a agregatelor frigorifice.
Angajari personal.
Verificarea starii generale a autovehiculelor, deschiderea dosarelor de dauna, verificarea respectarii programului de conducere si odihna a conducatorilor auto.

Realizari:

Datorita implicarii de care am dat dovada dupa numai 3 luni am fost avansat de la functia de sef garaj la functia de coordonator de transport.
Am reusit sa reduc consumul de conbustibil cu 4%. Am avut in subordine o echipa formata din 2 sefi de garaj, 6 dispeceri si 70 de soferi pe care i-am coordonat cu succes astfel incat sa evit conflictele de munca.

19.12.2000 - 15.07.2007

Departament: transport / distributie

Titlu Job: ofiter maritim

Responsabilitati:

Activitati specifice transportului maritim: navigatie, asistare la incarcari / descarcari, respectarea cargoplanurilor,verificarea parametrilor containerelor frigorifice, verificarea si respectarea regulilor de segregare si a indicatiilor de incarcare a marfurilor periculoase, comunicatii, asigurarea functionalitatii instalatiilor si a elementelor de siguranta pentru prevenirea si stingerea incendiilor, organizarea de exercitii privind stingerea incendiilor, supravietuirea pe mare, abandon si prim ajutor

Realizari:

Ducerea la bun sfarsit a fiecarui contract cu calificative excelente

19.09.1999 - 19.09.2000

Departament: asigurari

Titlu Job: operator calculator

Responsabilitati:

Abdatarea si verificarea bazelor de date

studii

 

Activitati extracurriculare

Comunicare, coordonare, cooperare, concentrare, organizare, control, adaptabilitate

Premii

Atestat ARR- Persoane desemnate sa conduca permanent si efectiv activitati de transport rutier - marfa
Cursuri I.M.O. - G.M.D.S.S. - Global Mariteme Distress and Safety System, Transportul Marfurilor Periculoase, Prevenirea si stingerea incendiilor, Acordare prim ajutorPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close