Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 07.07.1987

Permis conducere:  Cat.A,B, Data obtinerii:19.07.2005

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Doresc sa imi continui cariera in domeniul ingineriei, investind in dezvoltarea mea profesionala si, implicit, in cea a companiei unde voi activa.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Departament: Imobiliare, Vanzari, Constructii / Instalatii, Telecomunicatii, Achizitii, Inginerie, Petrol / Gaze, Auto / Echipamente, MLM / Vanzari directe, Management

Oras de lucru: Bucuresti, Buzau, Ploiesti, Campina

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.12.2017 - prezent

Departament: transport / distributie

Titlu Job: sef coloana auto

Responsabilitati:

Organizeaza si conduce intreaga activitate a personalului muncitor din sobordine, in domeniul transportului de persoane , marfuri, efectuarea de lucrari cu utilaje tehnologice.
Verifica personalul care deserveste mijloacele de transport in ceea ce priveste indeplinirea in totalitate a conditiilor necesare si obligatorii desfasurarii activitatilor de transport si interzice plecarea in cursa a soferilor fara permis de conducere, autorizatii si atestate profesionale auto necesare, in stare de oboseala sau sub influenta bauturilor alcoolice.
Se asigura de starea corespunzatoare de functionare si estetica a autovehicolelor si remorcilor, la plecarea din garaj.
Verifica la plecarea din garaj a autovehiculelor; starea anvelopelor, prin sondaj km la bord si cel de pe foaia de parcurs si nu permite plecarea in cursa a autovehiculelor fara I.T.P. valabil, tahograf functional, informand despre aceasta superiorul.
Prezinta informatii scrise conducerii sectiei despre neregularitati si deficientele constatate in documentele de transport , in vederea remedierii acestora.
Urmareste modul de realizare a programelor de transport si trage la raspundere soferii care nu au indeplinit sarcinile de serviciu.
Urmareste consumul de combustibil, materiale, piese de schimb, si sesizeaza conducerea cu privire la abaterile de la valorile prescrise, acceptate.
Asigura prezentarea soferilor la termene scadente pentru examene medicale si psihologice si tine evidenta rezultatelor obtinute, interzicand plecarea in cursa a soferilor fara avize medico- psihologice, cu avize necorespunzatoare sau expirate.
Elibereaza comenzi de reparatii , intretinere si revizii tehnice la autovehiculele din cadrul coloanei auto.
Tine evidenta reparatiilor efectuate la atelierul de reparatii auto din cadrul sucursalei, a reparatiilor si intretinerilor executate la terti, precum si inlocuirea anvelopelor si acumulatorilor.
Monitorizeaza sistemul GPS si compara foaia de parcurs confirmata de benificiar referitor la km, ore.
Urmareste efectuarea la termene scadente a ITP-urilor la autovehiculele din cadrul coloanei auto, conform prevederilor legale in vigoare.
Intocmeste programarea concediilor de odihna si urmareste efectuarea acestora, de catre personalul din subordine.
Asigura existenta copiilor dupa Contractele Individuale de Munca la locul de munca pentru salariatii care presteaza activitate in subordinea lui.
Stabileste sarcini, competente si responsabilitati pentru personalul din subordine.

01.09.2010 - 31.12.2017

Departament: vanzari

Titlu Job: inginer vanzari

Responsabilitati:

Promovarea si vanzarea produselor companiei catre clienti;
Dezvoltarea portofoliului de clienti si a relatiilor de parteneriat cu ei;
Intocmirea rapoartelor privind situatia vanzarilor, concurentei si a potentialilor clienti;
Preluarea comenzilor de la clienti conform unui planning al vizitelor;

studii

 

Facultati:

2014 - 2016 Masterat: Mecanica si Electrica la Facultatea de Petrol si Gaze din Ploiesti.
2006 - 2010 Facultate: Studiul Materialelor la Facultatea Stiinta si Ingineria Materialelor din Brasov. Participari la sesiuni Stiintifice in cadrul Universitatii Transilvania Brasov .

Premii

Certificari
Aug 2019 - Aug 2019: Atestat Manager transport marfa

Calificari
May 2015: Certificat RSVTI ( responsabil cu supravegherea si verificarea Instalatiilor sub presiune )

Aug 2013: Curs Vanzari EDUROMPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close