Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 06.06.1984

obiectiv

 

15 ani experinta in urmarire credite si recuperare a createlor, de la specialist pana la managementul echipelor. Creativa in rezolvarea problemelor, autonoma si motivata in livrarea rezultatelor exceptionale, atat din perspectiva performantei echipei, cat si a profitabilitatii portofoliului.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Asigurari, Office / Back-office / Secretariat, Relatii clienti / Call center, Financiar / Contabilitate, Banci, Management

Oras de lucru: Bucuresti, Remote (de acasă)

Nivel Cariera: Manager / Executiv, Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2017 - prezent

Departament: banci

Titlu Job: sef birou unitate agentii externe si vizite pe teren/ urmarire credite

Responsabilitati:

Rol dublu: supervizarea echipelor agentiilor externe si echipa interna de vizite pe teren (subordonati directi: 3 responsabili de agentiile externe si 5 agenti pe teren)
Asigurarea unor relatii de business solide, eficiente si profitabile cu agentiile externe de recuperari creante
Crearea si implementarea unor strategii personalizate pentru a asigura indeplinirea targetelor lunare si anuale
Managementul unui portofoliu mare de clienti (20-30k conturi pe luna), de la intarzieri timpurii pana la intarzieri tardive (carduri de credit, descoperiri de cont, credite de consum, credit ipotecare si credite destinate companiilor mici si mijloci)
Managementul licitatiilor: am participat activ alaturi de departamentul Achizitii pentru a identifica cele mai potrivite agentii de recuperari creante
Managementul echipei, identificand potentialul fiecarui membru al echipei si posibilitatile de crestere profesionala
Activitati de raportare

01.06.2015 - 30.11.2017

Departament: banci

Titlu Job: sef birou unitate agentii externe / urmarire credite

Responsabilitati:

Intermedierea relatiilor intre companie si agentiile externe de recuperari creante (subordonati directi: 3 responsabili procese)
Asigurarea managementului performantei si a profitabilitatii portofoliului: alocarea targetelor lunare si anuale, asigurand suport si resurse
Managementul unui portofoliu foarte mare (peste 100k conturi pe luna)
Colaborarea cu managementul agentiilor externe pentru a crea strategiiile potrivite pentru fiecare portofoliu
Managementul reclamatiilor: monitorizarea reclamatiilor venite de la clienti cu privire la activitatea echipelor externe si asigurarea masurilor de corectie si preventive.
Activitati de raportare

Program de dezvoltare: Am fost selectata in programul de dezvoltare a talentelor, un program cu durata de un an in care am beneficiat de mentoring, coaching, traininguri si am coordonat proiecte interdepartamentale si cross-functionale (asigurari, resurse umane). Dupa finalizarea cu success a acestui program, am fost invitata in calitate de mentor in cadrul programului.

01.12.2007 - 31.05.2015

Departament: banci

Titlu Job: coordonator colectiv unitate agentii externe / urmarire credite

Responsabilitati:

Managmentul echipei (pana la 70 agenti): supervizarea si oferirea de suport si consiliere pe partea de strategie echipelor de la agentiile externe partenere, cu scopul de a imbunatati rezultatele obtinute.
Cotrolul calitatii: crearea, dezvoltarea si monitorizarea proceselor de control al calitatii pentru activitatea agentiilor externe (calls, letters, SMS).
Proiecte speciale: Implementarea si supervizarea de noi proiecte cu agentiile externe, inclusiv pregatirea de agentii noi pentru a lucra portofoliile noastre (plan de actiune, teste tehnice, compunerea de sms-uri si scrisori si script-uri, trainingul echipelor pe produse, consiliere pe strategiile de recuperare creante, etc )
Membru in echipa interna de testare a sistemului de collection si responsabila pentru modulul dedicat agentiilor externe.

01.05.2007 - 30.11.2007

Departament: banci

Titlu Job: ofiter recuperare credite senior

Responsabilitati:

Contactarea clientilor cu intarzieri foarte mari la plata ratelor, identificarea motivelor neplatii si oferirea de suport in rezolvarea lor.
Identificarea cazurilor de frauda.
Urmarirea zilnica a rapoartelor de performanta si alocarea cazurilor catre echipa.

01.07.2005 - 31.05.2007

Departament: banci

Titlu Job: ofiter urmarire credite

Responsabilitati:

Contactarea clientilor cu intarzieri la plata ratelor, identificarea motivelor neplatii si oferirea de suport in rezolvarea lor.
Identificarea cazurilor de frauda.

studii

 

Facultati:

2003 - 2007 Facultate: Economie Generala - Economie si Politici Economice la Academia de Studii Economice din Bucuresti. Licenta absolvita cu nota 10.
1999 - 2003 Liceu / Școală profesională: Real - Matematica-Informatica la Dante Alighieri din Bucuresti.

Premii

Traininguri
May 2015 - May 2015: Presentation skills
Dezvoltarea abilitatilor de a vorbi in public, de a sustine un discurs.
Feb 2015 - Feb 2016: Project Management 1
Dezvoltarea si monitorizarea unui plan de proiect.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close