Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 02.08.1981

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Beneficii: SALARIU MOTIVANT SI BONURI DE MASA

Tip job: Full time

Departament: Altele

Oras de lucru: Brasov

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

05.01.2011 - 20.07.2013

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: resturant manager

Responsabilitati:

● To prepare weekly schedule in accordance with workload and
priorities
● To conduct early performance appraisal and give employees regular
feedback on their job performance.
● To ensure that all employees report for duty punctually wearing the
correct uniform and name badge at all times.
● To assume the functions and responsibilities of Duty Manager I
accordance with the Hotel’s Duty Manager’s Roster.
● To monitor service and food and beverage standards.
● To ensure the outlet and meeting rooms operate successfully and
are individually profitable in accordance with the standards of the
hotel.
● To conduct regular Food and Beverage Meeting.
● To ensure that the Outlet team projects a warm, professional and
welcoming image.
● To establish a report with guests maintaining good customer
complains, requests and inquiries on food, beverage and service.

studii

 

Activitati extracurriculare

Competente si abilitati sociale:
-sociabila, comunicativa, integrare rapida in colectiv nou,eficienta, gandire pozitiiva, originala, competenta.
Competente si aptitudini organizatorice :
-buna organizatoare, spirit de initiativa, spirit de echipa

Premii

● Training development program specialization food & beverage entry
level, conducted by tourism training center of Romania.
● Bartender seminar and cocktail competition successfully participated,
conducted by The Romania Tourist Board.
● Handling complains at Ibis Hotel, Muscat-Oman
● Training within Industry at Dubai- Regent Palace Hotel.



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close