Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 01.03.1977

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Vreau să mă dezvolt profesional într-o companie unde pot lucra în echipă și contribui alături de colegii mei la îndeplinirea obiectivelor periodice. Doresc sa pun un accent deosebit pe importanta pe care o acord muncii mele si pe scopul declarat de a obtine rezultate masurabile. Capacitatea de a gasi solutii si de a ma adapta diverselor situatii de munca, precum si importanta acordata oferirii unor servicii de calitate reprezinta atuuri suplimentare ale pregatirii mele profesionale. Caut sa imi aduc aportul in realizarea unuor obiective importante in cadrul unei companii care imi poate oferi posibilitatea de a evolua profesional. Dorinta de performanta,afirmare si de a lucra intr-un colectiv care sa te forteze sa te perfectionezi continuu pentru indeplinirea obiectivelor propuse.

Salariu: 3.000,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Inginerie, Auto / Echipamente

Oras de lucru: Pitesti, Mioveni

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2018 - prezent

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: responsabil logistica

Responsabilitati:

Asigurarea suportului logistic,organizarea si coordonarea intregului proces de inregistrare si livrare in conformitate cu graficul de transport.
Asigurarea interfatei cu reprezentantii clientilor pe probleme de logistica,intocmirea documentelor insotitoare transportului (avize de expeditiie,delegatii,etc.),furnizeaza managerului rapoartele necesare intocmirii inchiderii de luna pentru facturare.
Respecta modul si conditiile convenite pentru colaborarea cu clientii interni si externi.Rezolvarea completa si la termen actiunile corective/preventive stabilite in urma auditurilor,isusirea documentelor Sistemului Calitatii si le aplica in desfasurarea activitatii sale,respecta cerintele SR EN ISO/CEI 17025:2005.

01.10.2000 - 31.03.2017

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer

Responsabilitati:

-Urmarirea stadiului lucrarilor de investitii,evenimente aparute in instalatii,verificarea prin sondaj a concordantei dintre lucrarile executate si cantitatile incorporate in procesele verbale de receptie;
-Interfata cu prestatorii externi de mentenanta,agenti economici mari si mici ,diferiti clienti casnici, verificarea de incadrare in termenul de executie,interfata cu personalul din Directia Masura privind anomaliile la grupuri de masura si cu personalul din cadrul Directiei Strategie privind daunele produse de catre terti;
-Responsabil de implementarea masurilor de reducere CPT programate,completarea comenzilor in SAP ,verificarea si transmiterea catre departamentul de control a sesizarilor de consum fraudulos Specialist Extindere Retele JT,IT/MT in cadrul Directiei Strategie si Dezvoltare
Active,Centrul Operational Extinderii Retelei Pitesti.
-Racordarea consumatorilor noi si a celor existenti din judetul Arges(intocmire Fise de Solutie,emitere Avize Tehnice de Racordare,Avize de Amplasament si Contracte de Racordare);
-Participarea la receptie punerea in functie a lucrarilor de alimentare cu energie electrica;
-Introducerea in SAP a datelor pentru bransamentele electrice,referate,facturi,
-Interfata cu prestatorul extern pentru urmarirea realizarii bransamentelor electrice si punerea lor sub tensiune.
Sef formatie in cadrul Centrului Relatii cu Clientii Pitesti

-Am coordonat in mod direct formatiile de electricieni din subordine,verificarea planului anual de inlocuiri periodice a contoarelor electrice,monitorizarea zilnica a comenzilor de racordare a noilor abonati,am coordonat procesul de recalculare a energiei neinregistrate in cazul defectarii grupurilor de masura,intocmirea de ordine de serviciu si planuri raport;
-Evidenta grupurilor de masura cu transformatori de masura pentru redimensionarea lor,urmarirea respectarii termenelor pentru verificare in cazul sesizarii abonatilor;
-Am monitorizat si asigurat intregul proces de deconectare,reconectare si demontare contoare si grupuri de masura,gestionarea echipamentelor de masura si a sigiliilor.

01.09.2000 - 31.03.2017

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer

Responsabilitati:

Interfata terti si alte departamente CEZ in cadrul Centrului Exploatare Judetean MT&JT Arges.
Specialist Extindere Retele JT,IT/MT in cadrul Directiei Strategie si Dezvoltare
Active,Centrul Operational Extinderii Retelei Pitesti.
Sef formatie in cadrul Centrului Relatii cu Clientii Pitesti
Electrician autorizat gradul IIA si IIB.
Abilitati de leadership,capacitate de inteza si analiza,apaciatti decizionale,spirit organizatoric,aptitudini de coordonare.Punctualiate,capacitate de a lua decizii in conditii de stres si de a respecta termene limita.Capacitati de analiza sarcini si responsabilitati,spirit de echipa,lucru in echipa,spirit de evaluare si imbunatatire.Aptitudini de comunicare care au fost dobandite si imbunatatite in cadrul numeroaselor intalniri cu autoritatile judetene si locale la care am participat.

studii

 

Facultati:

2009 - 2011 Facultate: electronica la Universitatea Pitesti –Inginer Diplomat profilul inginerie electronica – specializarea electronica din pitesti. Octombrie 2018 -Master Universitatea Pitesti Managementul Logisticii anul I

Premii

Calificari
Jun 2016: -Octombrie 2018 -Master Universitatea Pitesti Managementul Logisticii anul I - DECEBMRIE 2017 -CERTIFICAT DE ABSOLVIRE CURS DE AUDITOR INTERN (SR EN ISO 19011 :2011) pentru Sistemul de Management al Calitatii (SR EN ISO 9001 :2015) -Certificat de absolvire LG6-c – Zone de protectie,siguranta si servitute - -Certificat de absolvire electrician MAEE grad –IIA si IIB - -Certificat de absolvire LG6-c – Zone de protectie,siguranta si servitute -Certificat de absolvire MT16-C –Mentenanta instalatiilor si retelelor de medie si joasa tensiune. -Certificat de absolvire EP70-c –Metodologie de postcalcul a consumului propriu tehnologic (CPT) in instalatii de distributie si transport (RED,RET) a energiei electrice

Traininguri
Jan 2000: cursuri si seminarii
Spirit de echipa,capacitatea de adaptare sporita,comunicare ,seriozitate,capacitate de asimilare de noi informatii si abilitatii,disponibilitatea de implicare in activitati socio-culturale,competente dobandite in urma pariciparii la numeroase proiecte de grup in cadrul activitatilor de sindicat si munca,in cadrul numeroaselor evenimente culturale si sociale la care am participat.
Abilitati de leadership,capacitate de sinteza si analiza,capacitati decizionale,spirit organizatoric,aptitudini de coordonare.Punctualiate,capacitate de a lua decizii in conditii de stres si de a respecta termene limita.Capacitati de analiza sarcini si responsabilitati,spirit de echipa,lucru in echipa,spirit de evaluare si imbunatatire.Aceste aptitudini au fost dobandite si imbunatatite in perioada de experienta profesionala si in cadrul numeroaselor seminarii si cursuri la care am participat.
Hobby-uri
motociclism, pescuitPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close