Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 18.06.1990

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:20.10.2008

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Obiectiv: dezvoltarea carierei profesionale si acumularea de noi cunostinte legate de agricultura, management si vanzari. Competenţe dobândite la locul de muncă: - abilitati de comunicare orala si in scris, - rezistenta la efort si stres, - abilitatea de a lucra independent cat si in echipa.

Salariu: 2.000,00 USD / luna

Tip job: Part time, Full time

Departament: Vanzari, Relatii publice, Agricultura, Productie, Inginerie, Protectia mediului, Protectia muncii, Controlul calitatii, Management

Oras de lucru: Bucuresti, Alexandria

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.12.2020 - prezent

Departament: vanzari

Titlu Job: responsabil logistica

01.10.2020 - 30.11.2020

Departament: vanzari

Titlu Job: sef de tură

01.07.2019 - 30.09.2020

Departament: vanzari

Titlu Job: reprezentant vanzari

Responsabilitati:

Jysk este o companie foarte puternica pe piata din Europa, avand stabilitate financiara, care recompenseaza efortul si rezultatele obtinute in vanzari. Ca si reprezentant vanzari sunt responsabil sa indeplinesc urmatoarele atributii: - sa consiliez clientii si sa le ofer cele mai bune explicatii pentru produsele de care sunt interesati, - sa afisez materiale promotionale in zona de vanzare in conformitate cu instructiunile conducerii companiei, - sa iau parte la procedurile de inventariere, intruniri si instructaje, - sa completez regulat rapoarte dupa cum imi cere conducerea societatii, - sa asigur conformitatea preturilor de pe rafturi cu preturile marfurilor care se afla pe rafturi, - sa organizez si sa controlez receptia si aranjarea marfurilor, - sa respect celelalte instructiuni date de directorul de magazin.

01.10.2017 - 30.06.2019

Departament: productie

Titlu Job: -

Responsabilitati:

Afacere proprie-ferma apicola.

01.04.2016 - 30.09.2017

Departament: agricultura

Titlu Job: inginer ferma agricola

Responsabilitati:

Ca si inginer agronom in orasul Zimnicea, am avut grija alaturi de seful de ferma de o suprafata de 3 000 ha cu lucerna, avand urmatoarele responsabilitati:

-organizarea si planificarea activitatii de productie a fermei,
-organizarea procesului de productie cu respectarea stricta a tehnologiilor,
-recrutarea, instruirea si supravegherea echipelor de lucru,
-urmaresc si controlez executarea corecta a lucrarilor conform cu tehnologia,
-stabilirea masurilor tehnico-organizatorice de reducere a pierderilor,
-verifica si aproba pontajul lunar pentru personalul din subordine si-l transmite departamentului resurse umane,
-monitorizeaza consumurile de carburanti,
-executa orice alte dispozitii date de superiorul ierarhic in realizarea strategiilor companiei.

01.03.2014 - 31.07.2014

Departament: asigurari

Titlu Job: inspector relatii cu clientii

Responsabilitati:

Ca angajat al Omniasig VIG, am avut urmatoarele responsabilitati:
- intocmirea politelor de asigurare;
- oferirea de informatii clientilor referitoare la produsele de asigurare;
- tine evidenta ratelor de prima urmatoare celei dintai, la contractele de asigurare incheiate personal;
- arhiveaza copiile contractelor de asigurare si raspunde de pastrarea lor in conditii de siguranta si protectie corespunzatoare;
- sesizeaza operativ conducerea sucursalei despre problemele ce apar in activitatea agentiei si face propuneri corespunzatoare de solutionare a lor.

studii

 

Facultati:

2013 - 2015 Masterat: Management si Dezvoltare Rurala la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti din Bucuresti.
2009 - 2013 Facultate: Facultatea de Management,Inginerie Economica in Agricultura si Dezvoltare Rurala la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti din Bucuresti.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close