Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 29.05.1990

Permis conducere:  Cat.B, A,, Data obtinerii:01.06.2008

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Dezvoltare profesională orientat spre oportunităţi.

Salariu: 6.000,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Juridic, Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Administrativ / Logistica, Functii publice, Petrol / Gaze, Banci

Oras de lucru: Bucuresti, Sibiu

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2019 - prezent

Departament: juridic

Titlu Job: responsabil cu protecția datelor

Responsabilitati:

Asigur respectare la nivelul Primăriei Municipiului Sibiu, a regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal.
Consiliez Primarul Municipiului Sibiu in orice problema care implica prelucrarea datelor cu caracter personal.
Organizez și susțin cursuri de instruire periodice ale angajaților din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Sibiu cu privire la RGPCD.
Soluționeze sesizările privind datele cu caracter personal.
In calitate de DPO sunt punctul de contact dinte instituție și ANSPDCP.

01.01.2017 - prezent

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic

Responsabilitati:

Reprezint Municipiul Sibiu/Primarul Municipiului Sibiu/Consiliul local al Municipiului Sibiu în probleme juridice, în faţa instanţelor judecătoreşti, a altor organe de jurisdictie, a organelor de urmărire penală, a notarilor, pe baza delegării acordate.
Reprezint interesele institutiei în toate problemele juridice în care sunt angajat, inclusiv cu persoanele juridice, pe baza delegării dată de conducere.
Contribui la stricta respectare a legalităţii şi la aplicarea justă a normelor juridice, prin avizele consultative, pe care le dau asupra legalităţii actelor şi măsurilor ce nasc drepturi şi obligaţii pentru instituție.
Colaborez la întocmirea proiectelor de decizii şi actelor cu caracter juridic, sub aspectul respectării dispoziţiilor legale în vigoare, a respectării competenţelor şi al implicaţiilor de ordin juridic ce le pot produce aceste acte, dând indicaţii compartimentelor pentru completarea sau modificarea proiectelor.
Redactez acţiuni/ întâmpinări/ plângeri/ catre instanțele de judecată si reprezint instituția în faţa acestora precum si a altor autorităţilor publice, respectiv O.C.P.I., Prefectul Județului, Consiliul Județean, în raporturile cu notarii, executorii judecătoreşti etc.
Verific şi urmăresc litigiile aflate pe rolul instanţelor de judecată sau în faza de executare şi ţin evidenţa acestora în sistem informatic.
Contribui la asigurarea disciplinei contractuale prin verificarea proiectelor de contracte în vederea prevenirii unor eventuale neînțelegeri.
Particip ca responsabil juridic in proiectele cu finanțare Europeană in care instituția este implicată.


01.07.2016 - 31.01.2017

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic

01.12.2013 - 31.07.2016

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic

Responsabilitati:

Companie de Transport International de Persoane - Full Time 8 h
Reprezint societatea în probleme juridice, în faţa instanţelor judecătoreşti, a altor organe de jurisdictie, a organelor de urmărire penală, a notarilor, pe baza delegării acordate.
Reprezint interesele societăţii în toate problemele juridice în care sunt angajat, inclusiv cu persoanele juridice, pe baza delegării dată de conducerea societăţii.
Contribui la stricta respectare a legalităţii şi la aplicarea justă a normelor juridice, prin avizele consultative, pe care le dau asupra legalităţii actelor şi măsurilor ce nasc drepturi şi obligaţii pentru societate.
Colaborez la întocmirea proiectelor de decizii şi actelor cu caracter juridic, sub aspectul respectării dispoziţiilor legale în vigoare, a respectării competenţelor şi al implicaţiilor de ordin juridic ce le pot produce aceste acte, dând indicaţii compartimentelor pentru completarea sau modificarea proiectelor respective.
Colaborez cu compartimentele personal-salarizare la întocmirea Regulamentelor de organizare şi funcţionare ale societăţii, precum şi cele de ordine interioară.
Redactez acţiuni către instanţele judecătoreşti, sesizări, plângeri penale, plângeri contravenţionale etc.
Reprezint societatea în faţa instanţelor de judecată, a autorităţilor publice, respectiv O.C.P.I., O.R.C., în raporturile cu notarii, executorii judecătoreşti etc.
Verific şi urmăresc litigiile aflate pe rolul instanţelor de judecată sau în faza de executare şi ţin evidenţa acestora în sistem informatic.
Contribui la asigurarea disciplinei contractuale prin verificarea proiectelor de contracte în vederea prevenirii unor eventuale neînţelegeri în faza încheierii contractelor.
Avizez în prealabil încadrarea juridică a faptelor reţinute în deciziile de desfacere a CIM sau cele de sancţionare disciplinară precum şi acelea privind orice alte modificări ale raportului de muncă şi ale personalului din societate.
Colaborez cu birourile de avocatură în rezolvarea litigiilor pentru care au fost contractaţi, punându-le la dispoziţie documentaţia necesară soluţionării acestora.

studii

 

Facultati:

2017 - 2018 Masterat: Științe Penale la Universitatea Lucian Blaga Sibiu- Facultatea de Drept Simion Barnutiu Sibiu din Sibiu.
2009 - 2013 Facultate: Drept la Universitatea Lucian Blaga Sibiu Facultatea de Drept " Simion Barnutiu" din Sibiu.
2005 - 2009 Liceu / Școală profesională: Tehnician Mecatronist la Grup Scolar Industrial Transporturi C.F. Sibiu din Sibiu.

Premii

Certificari
Oct 2019 - Oct 2019: Curs de perfecționare
Curs de perfecționare organizat de Institutul Național de Administrație - durata 5 zile ( 30 de ore)- cu tema “Aplicarea Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția datelor cu caracter personal.
Sep 2015: Membru al Colegiului Cosilierilor Juridici Sibiu
Consilier Juridic Definitiv
Hobby-uri
fotografie, sportPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close