Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 18.11.1988

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:21.10.2013

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time, Practică / Voluntariat

Departament: Vanzari, Productie, Tipografii / Edituri, IT Software, IT Hardware, Service / Reparatii

Oras de lucru: Iasi

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2017 - 30.11.2017

Departament: it hardware

Titlu Job: responsabil departament control electric si programare software

Responsabilitati:

Coordonam personalul din subordine, imparteam sarcinile de lucru, ii supervizam activitatea si ori de cate ori era nevoie acordam indicatii, solutionam eventualele probleme, pentru indeplinirea task-urilor.

01.11.2016 - 31.03.2017

Departament: it hardware

Titlu Job: operator productie

Responsabilitati:

Am lucrat ca operator manual, am invatat tehnici de montare a componentelor, operatii de cositorire, depistare a eventualelor erori de montaj sau defectiuni ale componentelor si remedierea sau inlocuirea acestora conform instructiunilor.

01.08.2009 - 30.11.2015

Departament: agricultura

Titlu Job: muncitor necalificat in agricultura, constructii

Responsabilitati:

Am lucrat ca muncitor sezonier in diverse activitati (muncitor in agricultura, muncitor in constructii, muncitor in hala de productie)

studii

 

Facultati:

2018 - 2018 Colegiu / Studii postliceale: .Net Web Development la Scoala Informala de IT din Iasi. Tehnologii studiate
- HTML
- CSS
- JavaScript (variabile, tipuri de date, operatori, expresii, decizii, bucle, functii, manipulare de string-uri, date, time, timers, browser object model, manipulare DOM, evenimente, JSON, tratarea erorilor,
debugging, AJAX)
- jQuery (manipulare DOM, selectori, evenimente, functii)
- Bootstrap (grid, rows, columns, styling content)
- SQL (tipuri de date, tabele, CRUD, join-uri, relatii, constrangeri)
- C# (referinte si tipuri de valori, operatori, flow control, clase, structuri, principii POO, enum-uri, constante, field-uri, proprietati, metode, colectii generice, lambda expressions, LINQ, exceptii)
- ASP.NET MVC (sintaxa razor, controller-e, view-uri, modele, validarea datelor)
2017 - 2018 Colegiu / Studii postliceale: IT la Scoala Informala de IT din Curs de initiere in IT. Cursul Intro in IT mi-a dezvoltat abilitatile privind:
- modul prin care o aplicatie "prinde viata" (dezvoltatori, roluri si responsabilitati);
- arhitectura calculatorului, arhitectura aplicatiei, modul in care informatia se deplaseaza pe internet (WWW, HTTP / S, TCP / IP, DNS, URL, client / server, procesare / rend-are, servicii web, securitate pe Internet);
- elementele de baza ale programarii (pseudocod, structuri de date și algoritmi, sisteme de numere și logică binară, terminologie IT);
- tehnologii front-end (HTML, CSS și JavaScript);
- elemente de de baza SQL;
- testare software (tipuri de testare, bug-uri, scenarii de test și execuție teste).
2003 - 2007 Liceu / Școală profesională: Profil Real/Matematică-Informatică la Colegiul Național Dragoș Vodă din Câmpulung Moldovenesc.

Premii

Certificari
Jul 2007: Diploma de bacalaureat

May 2007: Atestat de competente profesionale - Competente de operare calculatorPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close