Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 04.09.1969

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:08.07.1991

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Doresc sa găsesc un loc de munca prin care să-mi pot pune in valoare cunostintele, atuurile, si experienta, intr-un mediu profesional, dinamic, cu posibilitati de promovare.

Salariu: 1.500,00 USD / luna

Beneficii: Auto si telefon de serviciu.

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Marketing, Farmacie, Constructii / Instalatii, Administrativ / Logistica, Turism / Hotel staff, Productie, Achizitii, Service / Reparatii, MLM / Vanzari directe

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2014 - prezent

Departament: vanzari

Titlu Job: reprezentant vanzari

Responsabilitati:

Dezvoltarea zonei atribuite prin contractul de munca, comercializarea produselor (nealimentare), onorare comenzi, consiliere clienti, incasari, mercantizare, activitate telesales, identificarea noilor posibili clienti, urmarirea activitatii firmelor concurente, etc.

01.09.2012 - 31.08.2014

Departament: vanzari

Titlu Job: agent comercial

Responsabilitati:

Distributie marfa, incasare facturi, oferte, promotii, mercantizare,clienti noi, dezvoltare zona atribuita, realizare target.
Recuperat bani scadenti din 2010 pana in prezent, marirea bazei de clienti pe zona atribuita, cresterea vanzarilor si a gamelor de produse la clienti, realizare target, refacerea unor relatii cu clienti. Implicarea si contributia cu idei si metode noi, la organizarea pregatirii marfurilor. Consiliere clienti.
Bonuri valorice, telefon firma, masina de serviciu, comision.

01.05.2009 - 01.09.2012

Departament: vanzari

Titlu Job: director

Responsabilitati:

Organizarea si planificarea generala a activitatii firmei.
Constructia depozitului de marfuri, a atelierelor de productie. Planificarea productiei.Aprovizionarea cu marfuri si materii prime.Asigurarea de contracte de aprovizionare-desfacere.
Masina si telefon de servici. Premii banesti. Decontari de cheltuieli diverse.

01.11.2006 - 01.06.2008

Departament: achizitii

Titlu Job: sef birou aprovizionare

Responsabilitati:

Organizarea aprovizionarii cu marfuri destinate recomercializarii si materiilor prime pentru productie. Desfacerea produselor si marfurilor comercializate.Instruirea agentilor comerciali, a gestionarilor si ajutoarelor de gestionari. Participarea la invantarierea marfii.
Organizarea eficienta a activitatii de aprovizionare-desfacere. Instructia agentilor comerciali. Semnalarea, organizarea si punerea in practica a productiei proprii si importului in activitatea firmei, obiective ce formeaza in prezent mai mult de jumatate din cifra de afaceri a firmei. Cresterea retelei de distributie prin gasirea de noi clienti dar si noi furnizori. Externalizarea unor etape de productie care costau firma proprie mai mult, unor terte firme specialiste in domeniul respectiv, reducand astfel costurile de productie si implicit pretul produselor proprii.Astfel s-a contribuit la obtinerea celor mai bune preturi pe piata eliminand o parte a concurentei.
Martian Elisabeta, contabil sef.
Masina si telefon de servici, bonuri de masa, decontarea unei cote de combustibil.Premii in bani.Cheltuieli de concediu decontate.

01.11.1998 - 01.11.2006

Departament: achizitii

Titlu Job: gestionar

Responsabilitati:

Organizarea si pregatirea rutelor de distributie.Servirea din depozit a firmelor colaboratoare.Gestiunea marfurilor tranzitate.Executarea inventarelor de marfa.
Introducerea preluarii de comenzi de la clientii rutelor de baza.Acest lucru a permis comercializarea sigura a 95% din marfa aflata in tranzit si posibilitatea efectuarii unei aprovizionari mult mai reale si mai eficiente.Selectarea produselor vandabile si a celor cautate pe piata si introducerea lor in oferta firmei. Controlul agentilor de teren si introducerea receptiei cantitative si calitative a marfurilor.
D-na Martian Elisabeta, contabil sef!
Diferite beneficii constand in marfuri.Premii banesti. Masina de servici.

01.03.1998 - 01.11.1998

Departament: vanzari

Titlu Job: sef de depozit (lucrator comercial)

Responsabilitati:

Organizarea, aprovizionarea si supravegherea bunei functionari a retelei proprii de magazine formata din depozitul central, depozit en-gross 2, 34 de magazine alimentare, 14 cantine de gradinite, scoli, primarie, politie. Precum si colaborarea cu alte firme en-gross.Participarea la efectuarea inventarelor.
Dublarea activitatii de aprovizionare-desfacere a depozitului central concomitent cu reducerea cu 25% a parcului auto necesar. Introducerea activitatii proprii de ambalare a produselor alimentare de baza. Acest lucru a crescut cifra de afaceri cu 35%. Dotarea depozitului cu echipamente moderne de ambalare si etichetare automatizata si depozitare.Imbunatatirea metodelor de inventariere.
Din motive obiective, acest lucru nu mai poate fii posibil.
Masina de servici. Diferite beneficii banesti si materiale.

01.10.1995 - 02.03.1998

Departament: merchandising / promoteri

Titlu Job: merceolog

Responsabilitati:

Achizitia de marfuri in scopul comercializarii lor,achizitia de materii prime si materiale necesare productiei. Desfacerea produselor proprii in depozite en-gross. Avand in subordine 7 magazine alimentare din reteaua proprie, efectuarea de inspectii si controale periodice, pentru bunul mers al activitatii de comert.

Realizari:

Gasirea celor mai buni furnizori de pe piata, negocierea preturilor de achizitie si a termenelor de plata precum si a celor de livrare. Acest lucru a contribuit la extinderea productiei proprii si la reducerea costurilor de productie. Depistarea si evitarea livrarilor unor firme rau intentionate.Organizarea unor rute de desfacere bine stabilite si permanente. Introducerea comercializarii mezelurilor si lactatelor in 4 magazine, crescand vanzarile cu 45%.

studii

 

Facultati:

2009 - 2011 Facultate: Economie la Facultatea de Stiinte Economice / Management din Cluj Napoca.

Premii

Voluntariat
Feb 2014 - Oct 2014: Fundatia de ajutorare Asclepyos Cluj Napoca
Tabara de copi cu dizabilitati sau boli incurabile.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close