Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 02.06.1995

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:09.09.2013

obiectiv

 

Obiectiv: Extinderea cunostinţelor, orientare spre calitate, investind în dezvoltarea mea profesională şi, implicit, în cea a companiei în care voi lucra.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Constructii / Instalatii, Productie, Inginerie, Proiectare civila / industriala

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Fara experienta

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2018 - 28.02.2019

Departament: farmacie

Titlu Job: reprezentant medical/agent vânzări

Responsabilitati:

Principala sarcină ca reprezentant medical a fost de a promova o anumită categorie de produse către medici şi farmacişti folosind anumite procedee pentru a creşte în zona respectivă.
În urma experienţei din acest domeniu am deprins uşurinţa de a comunica cu ceilalţi, capacitatea de a ţinti clienţii cu potenţial, abordarea optimistă a provocărilor şi nu în ultimul rând orientarea către rezultete.
Am reuşit sa cresc feedback-ul pozitiv în cadrul companiei dar şi să stârnesc interesul organizării unor întalniri de echipa care să reușească să ne motiveze şi în acelşi timp să ne ajute în eliminarea rutinei.

01.02.2016 - 31.01.2018

Departament: vanzari

Titlu Job: lucrător comercial

Responsabilitati:

Jobul s-a axat în mare parte pe customer service, ceea ce presupune o interacţiune desăvârşită cu oamenii, iar în contextul nostru ne referim la clienţi. Furnizarea de servicii, înainte, în timpul şi după cumpărare, ascultând cu atenţie nevoile clienţilor, înainte de a lucra eficient pentru a rezolva problemele sau pentru a explica soluţiile, dacă există.
De-a lungul experienţei profesionale mi-am dezvoltat vocabularul, fiind nevoită să comunic mare parte din timp, am deprins modul organizat de lucru, atenţia la detalii, responsabilitatea şi munca în echipă.

studii

 

Facultati:

2018 - prezent Masterat: Materiale şi tehnologii avansate la Universitatea Tehnică Cluj Napoca din Cluj Napoca.
2014 - 2018 Facultate: Ingineria Materialelor şi a Mediului la Universitatea Tehnica Cluj-Napoca din Cluj Napoca. Ca absolvent de profil tehnic consider că mi-am însuşit anumite calităţi ale educaţiei academice dezvoldând capacităţi de gândire, respectiv formarea competenţelor şi abilităţilor.
În cadrul facultăţii am participat la stagii de practică derulate în afara programului de studii care urmăreau furnizarea de cunoștințe teoretice și practice necesare. Etapele desfăşurarii practicii mi-au dezvoltat competenţe, abilităţi, precum și învățarea multor alte lucruri noi pe care nu le poți dobândi decât dintr-o experiență reală de muncă.
Pe parcursul celor 4 ani de facultate am activat într-un ONG din cadrul facultăţii, din ideea de iniţiativă şi din dorinţa de a devenii mult mai organizat şi implicat în astfel de activităţi care te obligă să interacţionezi si sa comunici. Experienţa ca voluntar a fost una genială deoarece am avut ocazia să cunosc oameni frumoşi cu care am legat prietenii. Implicarea într-un program de voluntariat ma ajutat să mă descopăr, să-mi folosesc util timpul liber, să mă dedic şi să progresez.

Premii

Voluntariat
Oct 2014 - Jun 2018: Organizaţia Studenţilor de la Ştiinţa şi Ingineria Materialelor şi a Mediului
Organizaţia din care am făcut parte, O.S.S.I.M.M a ajutat la realizarea, dezvoltarea şi implementarea de programe şi proiecte în folosul studenţilor.
Hobby-uri
photo editor, lectura, calatorii, onlinePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close