Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 23.03.1985

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:19.09.2004

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Doresc sa-mi construiesc o cariera care sa-mi permita aplicarea cunostintelor si competentelor acumulate pana in prezent. Integrarea intr-o echipa dinamica si motivanta in cadrul unei companii de prestigiu.

Salariu: nespecificat

Beneficii: salariu in functie de realizari

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Farmacie, Banci

Oras de lucru: Iasi

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2018 - prezent

Departament: medicina umana

Titlu Job: reprezentant medical

Responsabilitati:

Promovarea produselor companiei la medicii si in farmaciile din zona arondata (BC-IS-NT-SV)
- Organizarea de evenimente medicale (simpozioane, mese rotunde, prezentari in unitati sanitare, participarea activa la congrese) pentru cresterea notorietatii produselor companiei in randul medicilor cu potential prescriptional.
- Organizarea de evenimente pentru farmacistii din cadrul farmaciilor independente si de lant national.
- Realizarea obiectivelor de vanzare lunara pentru produsele focus.
- Realizarea obiectivelor trimestriale si atingerea tintelor de market share.
- Negocierea contractelor de merchandising si implementarea planogramelor si a materialelor in farmacii.
- Analiza datelor de vanzare si market share si intelegea lor in functie de piata si competitor.

01.11.2016 - 28.02.2018

Departament: vanzari

Titlu Job: reprezentant vanzari farmacii

Responsabilitati:

Principalele atributii si activitati pe pozitia de reprezentant comercial in cadrul Teva Pharmaceuticals sunt: - realizarea tintei de vanzare lunara si trimestriala. - mentinerea si dezvoltarea relatiei comerciale cu clientii-farmacii si cu distribuitorii din zona arondata (IS-VS). - implementarea politicii de marketing in farmaciile partenere pentru produsele OTC. - promovarea in randul profesonistilor de la raft a medicamentelor noi lansate prin prezentari de produs.

01.02.2013 - 30.11.2016

Departament: vanzari

Titlu Job: reprezentant vanzari farmacii

Responsabilitati:

Principalele atributii si activitati pe care le-am avut in functia de reprezentant vanzari farmacii sunt urmatoarele:
- cunoasterea in detaliu a ofertei comerciale a companiei si ofertelor de producator pe tot portofoliul Farmexpert care insumeaza peste 60 de producători si peste 8500 de produse.
- m-am ocup de tot ceea ce implica relaţia cu clientii-farmacii, adica, intalniri pe baza unui routing prestabilit in care principale puncte atinse impreuna cu acesta erau negocierea pachetelor pe tot portofoliul companiei, prezentarea metodelor de accesare a unei limite de credit pentru achizitii cu plata la termen, negocierea contractelor de garantare, stabilirea graficului si a modului de incasare a facturilor de medicamente, prezentarea proiectelor Farmexpert si implementarea lor in farmacii.
- intalniri cu reprezentati ai producatorilor pentru stabilirea unui plan comun de vanzare de crestere pe moleculele de interes comun.
In cei 4 ani in care mi-am desfasurat activitatea de reprezentant vanzari farmacii in cadrul Farmexpert am avut urmatoarele realizari:
- cresterea vanzarilor pe zona alocata de la o medie de 80% la 110% in ultimii 3 ani in companie.
- implementarea cu succes a proiectelor companiei (Vivat, Alphega, Markefarm, etc)
- mi-am construit o relatie buna si foarte buna atat cu farmaciile cat si cu producatorii.

01.10.2011 - 31.03.2013

Departament: vanzari

Titlu Job: administrator credite imm

Responsabilitati:

In pozitia de Administrator credite IMM am avut urmatoarele atributii si realizari:
-asigurarea vanzarii de produse de creditare pentru IMM si producatori agricoli.
-gestionarea activitatii de creditare in conformitate cu procedura de creditare.
-analizarea cererilor si documentatiilor de credit primite de la clienti si verificarea incadrarii acestora in politica de finantare/garantare/asigurari practicata de institutie.
-evaluarea pe teren si din documentatia prezentata a activitatii clientului si afacerii propuse.
Realizarea tintelor de vanzari, crearea unui portofoliu de clienti propriu, crearea unor relatii de afaceri cu diversi dealeri utilaje si din domeniul agricol.
In perioada in care am fost angajat in pozitia de administrator credite IMM mi-am creat un portofoliu propriu de clienti si am avut realizari peste media nationala.

01.09.2008 - 31.08.2011

Departament: vanzari

Titlu Job: retail lending officer

Responsabilitati:

Atingerea obiectivelor de vanzari a produselor retail (credite personale fara garantie, credite cu ipoteca mobiliaza si imobiliara, conturi curente, carduri de credit si de debit, depozite bancare).
In cei 3 ani in care am lucrat in cadrul Piraeus Bank am avut realizari peste medie, am invatat sa fiu o persoana responsabila, sa respect intru totul normele, procedurile si politicile companiei, am invatat si mi-am perfectionat tehnicile de prezentare, vanzare si negociere.

studii

 

Facultati:

2004 - 2008 Facultate: Finante si Banci la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor din cadrul Univ. Al. I. Cuza Iasi din Iasi. Am absolvit Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor cu diploma de licenta in Finante si Banci in anul 2008.

Premii

ianuarie - februarie 2009- curs de specializare - tehnici de vanzare produse bancare in cadrul Piraeus Bank Romania.
mai 2009- curs Western Union sustinut de operatorul de WU Angelo Costa
iunie 2010 - curs Costumer Care sustinut de furnizorul de cursuri de specializare in domeniul vanzarilor - "Academica" finalizat cu atestat in vanzari.
mai 2011 - curs Managementul relatiilor interumane - sustinut in cadrul programului de perfectionare a angajatilor si finantat prin proiectul POS DRU.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close