Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 06.08.1970

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:28.09.2005

obiectiv

 

Dezvoltare profesionala prin integrarea intr-o companie in care sa aplic optim toata experienta dobandita pe parcursul carierei mele.

Salariu: 2.500,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Marketing, Altele, Medicina umana, Farmacie, Educatie / Training / Arte, Functii publice, Achizitii, Chimie / Biochimie, Medicina alternativa, Medicina veterinara

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2008 - 01.02.2015

Departament: marketing

Titlu Job: reprezentant medical (clinical sales specialist)

Responsabilitati:

Promovarea produselor din portofoliu prin efectuarea de vizite regulate clientilor, intretinerea de relatii diplomatice pentru o cat mai buna comunicare intre companie si clienti, realizarea de prezentari de produse medicamentoase sau aparatura medicala , participarea la congrese medicale,intocmirea documentatiei si participarea la licitatii si negocieri,monitorizarea tuturor actiunilor din teritoriul arondat si intocmirea de rapoarte catre companie.

01.10.2005 - 01.05.2008

Departament: achizitii

Titlu Job: responsabil licitatii

Responsabilitati:

Folosind sistemul electronic de achizitii publice (SEAP) am monitorizat toate formele de achizitii aparute potrivit portofoliului companiei si am intocmit documentatia in vederea participarii la licitatii, negocieri etc.Am participat la sedintele de deschidere de licitatii , negocieri etc.Am monitorizat toate activitatile de vanzare din departament si toate actiunile concurentei.

01.09.1997 - 01.06.2005

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: profesor de chimie gradul ii

Responsabilitati:

Ca profesor am participat la educarea elevilor atat informativ cat si formativ,astfel pe langa predarea chimiei, a fizicii si a ecologiei conform programei scolare, am realizat cu elevii diferite activitati extracuriculare ca cele legate de protectia mediului ,vizite la muzee,excursii sau serbari scolare.
In anul 2000 am devenit Consilier Scolar si m-am implicat activ atat in consilierea tinerilor cu probleme de comportament cat si in orientarea scolara si profesionala a tuturor elevilor din clasele terminale.
In anul 1999 am devenit Presedinta Comisiei Metodice a Dirigintilor cu atributii in medierea dintre clase si diferiti profesori respectiv dintre clase si diriginti.

01.06.1988 - 01.06.1997

Departament: medicina umana

Titlu Job: asistenta medicala

Responsabilitati:

Urmarirea starii de sanatate a pacientilor, efectuarea tratamentelor prevazute, intocmire de rapoarte si statistici despre evolutia acestora.

studii

 

Facultati:

1992 - 1997 Facultate: Chimist la Universitatea Babes Bollyai ,Facultatea de Chimie si Tehnologie Chimica, Sectia C 5 Cercetare din Cluj Napoca. Curs postuniversitar in cadrul UMF pentru specializarea Biochimie Clinica si de Laborator

Premii

Traininguri
May 2014 - Aug 2014: Utilizarea Trusei de Ecovideobronhoscopie
Utilizarea Trusei de ecovideobronhoscopie in diagnosticarea pacientilor
May 2014 - Jul 2014: Utilizarea Aparatului Pulsioflex in terapie intensiva
Utilizarea aparatului pulsioflex, in monitorizarea debitului cardiac continuu si a parametrilor hemodinamici la pacientul critic, in terapie intensiva.
Mar 2009 - Aug 2010: Anestezie si tipuri de anestezice; Nutritie enterala si parenterala
Prezentarea tipurilor de anestezice si a studiilor clinice aferente folosirii acestora.
Prezentarea nutritiei enterale si parenterale precum si a studiilor clinice aferente folosirii acestora.
May 2008 - Feb 2009: Training de sistem electronic de achizitii publice si legislatie
Prezentarea sistemului electronic de achizitii publice si legislatie,cu obiectivele :dobandirea de cunostinte de operare in SEAP respectiv dobandirea de cunostinte de legislatie in achizitii publice.
Calificari
Feb 2004: Profesor de Chimie Gradul II in invatamantul preuniversitar

Apr 2000: Consilier scolar

Sep 1999: Biochimie Clinica si de Laborator

May 1999: Definitivat ca profesor de chimie in invatamantul preuniversitar

Jun 1988: Asistenta medicala

Hobby-uri
Muzica clasica,Lectura,Sport: schiez,Amenajarile interioare,Arhitectura peisagistica si gradinaritulPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close