Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 27.03.1994

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Salariu: 2.500,00 USD / luna

Oras de lucru: Braila, Galati

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2017 - prezent

Departament: telecomunicatii

Titlu Job: reprezentant vanzari

Responsabilitati:

operare calculator (Word, Excel, navigare internet) – nivel mediu;- de utilizare case de marcat electronice;- comunicare verbala si scrisa cu clienti atat interni, cat si externi;- bune abilitati de prezentare si negociere;- abilitate de a planificare si organizare activitati, stabilire prioritati;- Initiativa;- abilitate de a lucra sub presiune, de a respecta termenele limita si de a indeplini corect sarcinile de serviciu;- abilitatea de identifica si solutiona problemele- capacitate de coordonare a activitatilor; RESPONSABILITĂŢI PRINCIPALE:- Promovarea si vinzarea produselor si serviciile companiei in zona desemnata sau segmentelor de clienti special alocati pe baza cunostintelor aprofundate despre produse, astfel incat am realizat targetul propusa pe magazin - Identificarea nevoilor clientilor si formuleaza solutiile optime;- Identificarea de noi conturi care sa promoveze si sa vanzarea produselelor si serviciilor companiei;- Contactarea clientilor alocati (furnizati de catre colegii din magazin si call center) pentru a identifica potentiali clienti pentru a creste cota de piata a companiei;- Realizarea rapoartelor de activitate periodice despre rezultatele de vanzari, contractele din intervalul de timp stabilit, astfel incat sa asigure incheierea cu success a tranzactiilor;- Mentinerea relatiilor foarte bune cu clientii, bazate pe profesionalism cu toate conturile de care raspunde;- Asigurarea prezentarea produselor si serviciilor companiei intr-o maniera profesionista;- Responsabil de planificarea optima a activitatii, a deplasarilor si a resurselor materiale astfel incat sa acopere eficient zona alocata, asigurand minimizarea costurilor si maximizarea timpului;- am participat la intalnirile departamentului de vanzari si la programele de instruire astfel incat am dobandit toate informatiile legate de obiectivele de vanzari, promotii, noi produse si servicii- Monitorizeaza activitatea competitorilor companiei;- Semneaza contractele standard de servicii in cadrul stabilit de termeni si conditii;

01.08.2015 - 30.06.2016

Departament: vanzari

Titlu Job: sef magazin

Responsabilitati:

Activitatea principala a magazinului era de a prezenta mestesugul traditional al romilor si vinderea de obiecte traditionale pentru a le oferii acestora un trai mai usor.
Aici am prestat activitati de inchidere de zi a casei vanzarea produselor , inventarierea produselor din magazin , organizare de evenimente ce au avut loc in magazin cat si activitati de adminstrative .
Preluam comenzile de pe site si faceam livrarea produselor prin curier.
Faceam contabilitate primara, plata catre furnizori cat si intretinerea magazinului.

01.01.2015 - 31.03.2015

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: asistent studiu

Responsabilitati:

Analiza a peste 600 de chestionore care au fost introduse in platforma office.

01.10.2014 - 31.01.2016

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: voluntar

Responsabilitati:

-administrare baza de date.
-arhivare documente
-plati facturi
-scanare /xeroxare documente

Aici am inceput sa vad ce inseamna sa lucrezi cu documente si de asemenea sa fac practica in domeniul contabilitatii.
Pot spune ca acesta a fost primul loc de munca chiar daca a fost voluntariat eram tratat ca un angajat.

01.06.2014 - 31.07.2015

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: mentor

Responsabilitati:

In cadrul proiectului Servicii integrate educaionale pentru comunităile de romi", am ocupat pozitia de țțmentor.
Pot spune ca aici am avut ocazia sa le aratat si eleviilor pe care ii mentoram din cunostintele acumulate de mine ca si activist rom.
Am avut diferite teme de abordat cum ar fi discriminare, parasirea scolii si etc.
Am avut ocazia sa ma intalnesc cu parinti cat si cu profesorii acestora .Eram omul de lagatura dintre ei deoarece aceasta nu era prea stransa .
Pot spune ca acum cei 10 elevi care au fost mentorati au terminat bine scoala deoarece inainte programul aveau o situatie scolara dificila.

01.04.2014 - 01.07.2014

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: lucrator comercial

studii

 

Facultati:

2016 - 2018 Masterat: Gestiune si Audit Financiar la Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir din Bucuresti.
2013 - 2016 Facultate: Contabilitate si informatica de gestiune la Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir --Contabilitate si informatica de GEstiune din Bucuresti.

Premii

Voluntariat
Aug 2014 - Apr 2015: Roma Education Fund
Aici am desfasurat activitati in domeniul contabilitatii: decontari ; plati salarii; intrari/ iesiri ;Registru jurnal; achizitiiPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close