Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 23.03.1981

Permis conducere:  Cat.A,B, Data obtinerii:09.11.1999

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

- vanzari echipamente si consumabile medicale; - vanzari auto/ piese auto; - cercetare; - service;

Salariu: nespecificat

Beneficii: - pachet salarial atractiv

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Farmacie, Cercetare - dezvoltare, Inginerie

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2011 - 15.09.2012

Departament: vanzari

Titlu Job: reprezentant vanzari

Responsabilitati:

Preocuparea permanenta de extinderea numarului de clienti.
Vanzarea produselor aflate in oferta societatii catre clientii din portofoliu.
Urmarirea incasarilor facturilor emise.
Sa comunice si sa colaboreze cu colegii in vederea atingerii obiectivelor postului. Informeaza prompt conducerea asupra problemelor aparute.
Negocierea conditiilor de colaborare si termenelor de plata conform instructiunilor.

Realizari:

Prin preocuparea extinderii numarului de clienti s-au vizitat aproximativ 300 de posibili beneficiari (centre medicale, clinici medicale, cabinete medicale, s.p.a-uri) din Bucuresti. In cadrul acestor vizite s-au efectuat prezentari ale produselor din oferta societatii Natural Com, de asemenea s-au oferit raspunsuri referitoare la detaliile tehnice.
Dintre acesti 300 de posibili clienti, atat prin convingere cat si prin stimularea nevoilor clientilor 34 % au devenit clienti firmei Natural Com si chiar au cumparat de mai multe ori.
Am participat in cadrul Expozitie internationale de medicina si tehnica dentara DENTA II, expozitie cu vanzare in cadrul ROMEXPO, perioada 16.11.2011-19.11.2011.
Am participat in cadrul Expozitie internationale de medicina si tehnica dentara DENTA I, expozitie cu vanzare in cadrul ROMEXPO, perioada 09.05.2012-12.05.2012.

01.03.2008 - 30.05.2010

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer service

Responsabilitati:

Prezentarea si instalarea dispozitivelor medicale si a accesoriilor.
Participarea in cadrul licitatiilor publice in vederea stabilirii contractelor de service.
Monitorizarea satisfactiei clientilor din zona de activitate.
Intocmirea de rapoarte service, fise de reparatii, oferte de pret cat si cereri de facturare.
Interesul crescut in vederea obtinerii incasarilor facturilor emise.

Realizari:

In calitate de inginer service am ajutat la organizarea eficienta a activitatilor departamentului de service avand in vedere ca echipamentele Aesculap, MAQUET, Getinge, se regasesc in majoritatea spitalelor atat din Bucuresti cat si din intreaga tara.
Am participat la realizarea unor proiecte de amploare prin care s-au reabilitat blocurile operatorii din cadrul multor spitale si clinici private.
Am mentinut permanent legatura cu reprezentantii externi ai firmelor furnizoare mentionate anterior.
Suma facturilor incasate efectuate atat pe contracte service cat si pe reparatii a fost de aprox. 400, 000 roni, adica departamentul service a avut o crestere de 30 % din momentul in care m-am alaturat echipei.
Am participat si efectuat numeroase prezentari de produse potentialilor clienti.

03.12.2006 - 20.02.2008

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer in cadrul departamentelor: certificare, tehnic-laboratoare, metrologie.

Responsabilitati:

Verificarea tehnica periodica obligatorie a dispozitivelor medicale cu ajutorul aparaturii moderne de laborator destinata acestui scop. Dispozitivele se pot verifica la sediul beneficiarului sau daca este cazul la sediul OTDM. Se intocmeste un raport de incercari aferent dispozitivului si in final, daca dispozitivul corespunde standardelor si normelor europene se elibereaza avizul de utilizare/ buletin de verificare sau certificat de inregistrare.

Realizari:

Prin planificarea activitatilor intr-un mod eficient am reusit sa rezolv lucrarile restante din cadrul departamentului Tehnic-Laboratoare. Mentionez ca job-ul pe care l-am detinut implica delegatii aproape saptamanal in diverse locatii din tara. In anul 2007 am fost plecat in jur de 50 de zile lucratoare in delegatii.
Am participat la re-acreditarea RENAR a departamentelor Tehnic-Laboratoare si Metrologie din cadrul OTDM.

studii

 

Facultati in straiatate

feb. 2006-iul. 2006: Universitatea Politecnico di Torino, Italia: Lucrarea de diploma.

Activitati extracurriculare

Amabil, ferm, convingator, imi propun singur obiectivele, comunic foarte mult si imi place sa lucrez in echipa, permanent preocupat pentru cresterea nivelului de pregatire profesionala.

Premii

nov. 2008: Curs specializare lampi de operatie desfasurat la Academia Maquet - Ardon, Franta.

iun.2008: Curs specializare mese de operatie desfasurat la Academia Maquet - Rastatt, Germania.

2007: Certificat aprofundare standard SR EN ISO/ CEI 17025:2005, Bucuresti.

2006: Proiectarea si realizarea standurilor experimentale in vederea studiului cinematic al muschilor artificiali de tip pneumatic utilizati in realizarea ortezelor pentru membrele inferioare in cadrul Universitatii Politehnice din Torino, Italia.

2004: Colaborare cu dl. conf. dr. ing. Kostrakievici Sorin din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti in vederea realizarii unui Butirometru.

2003: Aprofundarea cursului 'Tehnici de comunicare si negociere', in cadrul U.P.B. - conf. dr. ing. Aurel Nita.

2002: Proiectarea si realizarea practica a unui Dispozitiv de Prehensiune pentru roboti industriali in cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,mediu,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close