Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 02.06.1985

Permis conducere:  Cat.A,B, Data obtinerii:30.09.2003

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Sunt absolvent al Facultății de Calculatoare și Informatică Aplicată Tibiscus din Timișoara, specializarea Informatician. Dețin permis de conducere cat. A,B din anul 2003 și am o experiență de 12 ani în câmpul muncii în domeniile comerț, vânzări și transporturi. Am foarte bune cunoștințe de utilizare a calculatorului (internet, e-mail, Office) și un nivel mediu de cunoaștere a limbii engleze. Am abilități excelente de comunicare și o motivare puternică pentru învățarea continuă de lucruri noi. Mă adaptez ușor la schimbări, sunt sociabil, corect și perseverent.

Salariu: 2.500,00 USD / luna

Beneficii: Loc de munca stabil.

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Transport / Distributie, Auto / Echipamente

Oras de lucru: Timisoara

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani), Mid-Level (2-5 ani), Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: 01.02.2017

experienta profesionala

 

01.10.2017 - prezent

Departament: vanzari

Titlu Job: reprezentant servicii clienti

Responsabilitati:

- închirierea de autoturisme front-desk pe baza rezervărilor online, telefonice, sau prin e-mail.
-menținerea și fidelizarea clienților existenți, îndeplinirea planului de vânzări și atragerea de noi clienți.
-predarea/preluarea autoturismelor către/de la clienți pe baza contractului de închiriere și a fișei tehnice de predare-primire.
-utilizarea mai multor aplicații specifice în desfășurarea activității de închirieri auto (Book, Car Control, Outlook, Excel, Citrix Receiver, Fiscal Services, etc)
-emiterea facturilor și chitanțelor la sfârșitul perioadei de închiriere.
-administrarea și întreținerea parcului auto (spălătorie, alimentare, revizii regulate, schimb de anvelope, reparații/daune, transferuri între locații)
-respectarea procedurilor și normelor interne referitoare la condițiile de închiriere și soluționarea eventualelor incidente.
-colaborarea cu alte departamente din cadrul companiei: IT, contabilitate, mentenanță auto, secretariat.

01.04.2012 - 31.08.2017

Departament: vanzari

Titlu Job: agent comercial

Responsabilitati:

- am fost responsabil de menținerea relației cu clienții, livrarea comenzilor, promovarea vânzărilor, la clienți din segmentul HoReCa și retail din Timișoara și județul Timiș.
- am participat la cursurile interne de instruire în domeniul vinificației, degustării vinului și tehnicilor de vânzare.

01.02.2010 - 30.04.2011

Departament: vanzari

Titlu Job: agent vanzari

Responsabilitati:

- am fost responsabil de preluarea portofoliului de clienți, menținerea relației cu clienții actuali, contractarea de clienți noi, prezentarea, promovarea și vânzarea produselor de cofetărie marca Preferitta.

01.09.2008 - 31.01.2010

Departament: vanzari

Titlu Job: agent comercial

Responsabilitati:

- am fost responsabil de menținerea relației cu clienții, livrarea comenzilor, încasarea baniilor, la clienți din segmentul HoReCa și retail din Timișoara și județul Timiș.

01.08.2006 - 31.08.2008

Departament: transport / distributie

Titlu Job: conducator auto

Responsabilitati:

- am fost responsabil de achiziția materiei prime folosită la prepararea produselor ​din restaurant​ și de livrarea comenzilor la domiciliu​.

01.08.2005 - 31.07.2006

Departament: vanzari

Titlu Job: lucrator comercial

Responsabilitati:

- am contribuit la efectuarea comenzilor de produse pentru diferite raioane din cadrul magazinului​ și la amplasarea lor la raft;
- am participat la consilierea clienților​ și la vânzarea produselor la casierie.

studii

 

Facultati:

2015 - 2018 Facultate: Calculatoare si Informatica Aplicata la Universitatea Tibiscus din Timisoara.
2001 - 2005 Liceu / Școală profesională: Tehnician in lucrari publice la Colegiul Tehnic de Vest din Timisoara. Media de absolvire: 8,50
Media Examen de Bacalaureat: 8,55

Premii

Calificari
Jun 2011: Certificat de absolvire curs Fotograf

Sep 2004: Certificat European de Conducere a Calculatorului (ECDL)

Hobby-uri
Fotografia,Tenisul,Calatoriile

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close