Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 10.10.1976

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:31.07.2002

obiectiv

 

Lucrul intr-un mediu dinamic, profesional care sa imi permita utilizarea si dezvoltarea cunostintelor. Locul de munca sa reperzinte o provocare continua si sa imi ofere posibilitatea aplicarii de idei si metode noi de rezolvare a problemelor si de dezvoltare.

Tip job: Full time

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

15.06.2011 - 08.11.2012

Departament: farmacie

Titlu Job: reprezentant medical

Responsabilitati:

Parte a Echipei pentru Zona Sud (Bucuresti-1, Calarasi – cca. 121 Medici- Profesori, Conferentiari, Specialisti si Medici de Familie ; cca 25 farmacii ) ; Aria terapeutica in promovare : Osteoporoza, Poliartrita reumatoida si Aparat respirator ( 6 produse in promovare ) Intocmeste planul de business pentru zona alocata ; Promoveaza portofoliu de produse la clientii selectati , urmarind realizarea planului de vanzari si cresterea cotei de piata pentru zona alocata; Actvitati de new-business ( promovarea produselor noi , largirea portofoliului de Clienti); Activitati de networking (mentine si imbunatateste relatiile cu Clientii existenti); Viziteaza Clientii alocati, urmarind indeplinirea obiectivelor cantitative si calitative ; Raporteaza si planifica activitatea in Agenda CRM ; Organizeaza prezentari si simpozioane; Responsabila cu participarea la licitatii pentru produsele din portofoliu.

06.12.2010 - 15.06.2011

Departament: farmacie

Titlu Job: area sales manager

Responsabilitati:

- Coordonarea activitatii Echipei de vanzari Zona Sud, formata din 6 reprezentanti comerciali , un reprezentant Key Account , 6 reprezentanti de vanzari prin telefon si un coordonator reprezentanti vanzari prin telefon pentru atingerea targtelor de vanzari si incasari;
- Impartirea si alocarea targetului de vanzari si incasari fiecarui reprezentant vanzari, intocmirea planului de afaceri lunar prin implementarea ofertelor comerciale conform strategiei companiei si de marketing , urmarirea indeplinirii realizarii planului impreuna cu Echipa si raportarea catre Directorul National.
- Vizitarea clientilor impreuna cu reprezentantii de vanzari in vederea intretinerii relatiei cu clientii top, acordarii de suport reprezentantilor in rezolvarea de probleme, descoperirea si exploatarea oportunitatilor zonei.
- Implementarea rapoartelor de planificare si raportare a activitatii zilnice .
- Sintetizarea si analizarea activitatilor concurentei si informarea departamentului de marketing.
- Organizarea sedintelor trimestriale si a intalnirilor cu companiile producatoare de medicamente.
- Dezvoltarea nivelului de competente profesionale ale subordonatilor.
- Recrutarea de reprezentanti de vanzari in conformitate cu politica interna a companiei.

01.09.2009 - 06.12.2010

Departament: farmacie

Titlu Job: reprezentant medical

Responsabilitati:

– Parte a echipei pentru Zona Sud (Bucuresti-1, Arges, Dambovita – cca. 320 Medici) ; Aria terapeutica – Osteoporoza ; Actvitati de new-business (noi contacte, promovarea produselor, largirea portofoliului de Clienti); Activitati de networking (mentine si imbunatateste relatiile cu Clientii existenti); Viziteaza Clientii alocati, urmarind indeplinirea obiectivelor specifice; Organizeaza prezentari si simpozioane; Responsabila cu participarea la licitatii pentru produsele din portofoliu.

15.04.2009 - 31.08.2009

Departament: vanzari

Titlu Job: coordonator divizia key account, national

Responsabilitati:

– Coordoneaza Echipa de Vanzari Key Account (7 oameni care au alocati cca. 60 Clienti in toata tara) - Propune bugetul si dupa aprobare asigura indeplinirea acestuia; Stabileste strategia de vanzari; Stabileste obiectivele specifice pentru oamenii din subordine; Analizeaza vanzarile si incasarile si implementeaza solutii eficiente de imbunatatire a acestora prin metode specifice; Activitati de new-business (noi contacte, prezentarea produselor, largirea portofoliului de Clienti); Activitati de networking (mentine si imbunatateste relatiile cu Clientii existenti)

01.03.2007 - 15.04.2009

Departament: vanzari

Titlu Job: sales representative key account, bucuresti

Responsabilitati:

– Parte a echipei de vanzari pentru Key Account (Bucuresti – 7 Clienti); Actvitati de new-business (noi contacte, prezentarea produselor, largirea portofoliului de Clienti); Activitati de networking (mentine si imbunatateste relatiile cu Clientii existenti); Viziteaza Clientii alocati, urmarind indeplinirea obiectivelor specifice de vanzari; Managementul Clientilor (negocierea si semnarea contractelor, urmarirea derularii contractelor, crearea si dezvoltarea de strategii si solutii de vanzari si marketing pentru Clienti, cresterea cifrei de afaceri si a profitului pentru acestia).
Aprilie 2005 - Martie 2007
 Telesales Key Account – Parte a echipei de vanzari pentru Key Account (toata tara – cca. 60 Clienti); Actvitati de new-business (noi contacte, prezentarea produselor, largirea portofoliului de Clienti); Mentine si imbunatateste relatiile cu Clientii existenti; Furnizeaza analize specifice pentru Clientii existenti; Analizeaza stocurile si le optimizeaza prin propunerea de oferte; Analizeaza vanzarile si incasarile si furnizeaza rapoarte specifice
August 2003 – Martie 2005
 Telesales – Parte a echipei de vanzari pentru Zona Sud (Bucuresti si 10 judete – cca. 600 Clienti) - Actvitati de new-business (noi contacte, prezentarea produselor, largirea portofoliului de Clienti); Mentine si imbunatateste relatiile cu Clientii existenti; Furnizeaza analize specifice pentru Clientii existenti; Analizeaza stocurile si le optimizeaza prin propunerea de oferte; Analizeaza vanzarile si incasarile si furnizeaza rapoarte specifice

01.09.2003 - 01.03.2007

Departament: vanzari

Titlu Job: telesales / telesales key account

Responsabilitati:

 Telesales Key Account – Parte a echipei de vanzari pentru Key Account (toata tara – cca. 60 Clienti); Actvitati de new-business (noi contacte, prezentarea produselor, largirea portofoliului de Clienti); Mentine si imbunatateste relatiile cu Clientii existenti; Furnizeaza analize specifice pentru Clientii existenti; Analizeaza stocurile si le optimizeaza prin propunerea de oferte; Analizeaza vanzarile si incasarile si furnizeaza rapoarte specifice.

 Telesales – Parte a echipei de vanzari pentru Bucuresti si Zona de Est (cca. 400 Farmacii si 50 Spitale) - Actvitati de new-business (noi contacte, prezentarea produselor, largirea portofoliului de Clienti); Mentine si imbunatateste relatiile cu Clientii existenti; Furnizeaza analize specifice pentru Clientii existenti; Analizeaza stocurile si le optimizeaza prin propunerea de oferte; Analizeaza vanzarile si incasarile si furnizeaza rapoarte specifice

01.07.2003 - 01.09.2003

Departament: vanzari

Titlu Job: sales representative

01.08.1998 - 01.07.2003

Departament: vanzari

Titlu Job: telesales

Responsabilitati:

– Parte a echipei de vanzari pentru Bucuresti si Zona de Est (cca. 400 Farmacii si 50 Spitale) - Actvitati de new-business (noi contacte, prezentarea produselor, largirea portofoliului de Clienti); Mentine si imbunatateste relatiile cu Clientii existenti; Furnizeaza analize specifice pentru Clientii existenti; Analizeaza stocurile si le optimizeaza prin propunerea de oferte; Analizeaza vanzarile si incasarile si furnizeaza rapoarte specifice .

studii

 

Premii

Diferite traininguri si seminarii pe teme de vanzare, negociere, prezentari de grup etc.
Team negociations – Smart Romania
Sales techniques - Smart Romania
Sales Development Trading – Leadershep Management International
Curs de vanzari – Medical Inteligente Transfer
Tehnici profesionale de abordare a vanzarii telefonice- CBC
Tehnici profesionale de promovare a produselor la locul vanzarilor- CBC.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close