Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 22.01.1969

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:11.07.1992

Stagiu militar: da

obiectiv

 

*** Transform cunostintele in performante. Obiectivul meu este sa colectez si sa distribui cunostintele din Compania Dvs intr-un mod rapid, eficient si organizat, astfel incat sa asigur receptarea optima a acestora de catre angajati, parteneri si clienti. Perfectionare profesionala in management strategic, dezvoltarea companiilor in care activez prin alocarea tuturor resurselor : experienta acumulata, timp, pregatire profesionala continua.

Beneficii: Mediu de lucru profesional si competitiv, criterii obiective de evaluare si recompensare, bazate pe rezultate si performanta.

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Constructii / Instalatii, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Bacau, Braila, Buzau, Constanta, Focsani, Galati, Slobozia

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2015 - prezent

Departament: vanzari

Titlu Job: reprezentant comercial

Responsabilitati:

Prospectarea pietii in vederea determinarii urmatoarelor aspecte : necesitati - cerintele consumatorilor,monitorizarea concurentei,identificarea de noi clienti cu potential financiar si potential logistic,efectuarea vizitelor la distribuitori din zona de responsabilitate pentru a discuta si fixa obiectivele - targetele lunare conform planului de vanzari.

01.08.2011 - 01.02.2015

Departament: vanzari

Titlu Job: reprezentant vanzari pe zona vn & bz

Responsabilitati:

Zona de responsabilitate : Vrancea - Buzau. Promovarea produselor si implementarea politicii de vanzare a Companiei.

01.10.2010 - 01.07.2011

Departament: vanzari

Titlu Job: regional manager - pe zona centru - nord : vn, bc, nt, vs, is, bt, sv, cv, hr, bv

Responsabilitati:

Promovarea produselor si implementarea politicii de vanzare a Companiei.

01.02.2005 - 01.07.2010

Departament: vanzari

Titlu Job: director de vanzari pe judetele : vn, bz, br, gl, bc

Responsabilitati:

Prospectarea pietei in vederea determinarii urmatoarelor aspecte : prezenta zilnica in zona de responsabilitate,prospectarea pietei si identificarea de noi potentiali clienti,indeplinirea planului de vanzari si marketing,acoperirea sistematic a teritoriului conform unui plan zilnic,mentinerea si dezvoltarea relatiilor de colaborare bune cu clientii deja existenti,promovarea imaginii Companiei in zona : BUZAU,BACAU,VRANCEA,GALATI,BRAILA, promovarea produselor si a serviciilor oferite precum si ofertele speciale catre anumiti clienti (grup de firme), negocierea si semnarea de contracte de colaborare, fidelizarea clientilor,prevenirea pierderii clientilor din zona de responsabilitate.

Realizari:

Realizarea targetului anual in proportie de 120% si obtinerea diplomei de merit - locul 3 pe tara in vanzari si realizarea obiectivului propus din primul an...2005.

01.10.2001 - 31.01.2005

Departament: vanzari

Titlu Job: asm - area sales manager pe zona sud - est : vn,bz,il,cl,ct,tl,gl,br.

Responsabilitati:

Prospectarea pietii in vederea determinarii urmatoarelor aspecte : necesitati - cerintele consumatorilor,monitorizarea concurentei,identificarea de noi clienti cu potential financiar si potential logistic,efectuarea vizitelor la distribuitori din zona de responsabilitate pentru a discuta si fixa obiectivele - targetele lunare conform planului de vanzari pe fiecare judet,promovarea produselor companiei,implementarea de campanii de marketing - concursuri agenti la distribuitori, intocmirea planului si a rapoartelor de vanzari la nivel de zona sud - est care cuprindea urmatoarele judete : VRANCEA,BUZAU,IALOMITA,CALARASI,CONSTANTA,TULCEA,GALATI,BRAILA,BACAU, monitorizarea activitatilor ASS - ilor din fiecare judet conform fisei de post,monitorizarea incasarilor.

Realizari:

Promovarea produselor companiei Apemin Tusnad in zona de sud-est a tarii in proportie de 100 %, cresterea vanzarilor de la an la an in proportie 50% peste obiectivele propuse,formarea echipei de vanzari ASS pe fiecare judet ,in total - 9.

01.10.2000 - 31.10.2001

Departament: vanzari

Titlu Job: ass - area sales supervizor

Responsabilitati:

Supervizarea activitatii Distribuitorilor din Jud Vrancea si Buzau,monitorizarea stocurilor,intretinerea relatiilor bune cu Distribuitorii,prospectarea pietii in vederea determinarii urmatoarelor aspecte : monitorizarea activitatii agentilor de vanzari pe branduri,atingerea obiectivelor fixate,urmarirea incasarilor.

Realizari:

Realizarea obiectivelor propuse si fixate in proportie de 100 %, conlucrarea eficienta cu toate echipele de vanzari de la Distribuitori.

01.03.1999 - 01.10.2000

Departament: vanzari

Titlu Job: ass - area sales supervizor

Responsabilitati:

Atingerea obiectivelor fixate,monitorizarea concurentei,supervizarea activitatii agentilor de vanzari din subordine,intocmirea rapoartelor de vanzari,urmarirea si realizarea planului de vanzari,urmarirea si verificarea incasarilor.

Realizari:

Am condus o echipa de 5 Agenti de Vanzari si am realizat targetele lunare in proportie de 100 %.

10.04.1995 - 31.03.1999

Departament: vanzari

Titlu Job: agent vanzari

Responsabilitati:

Promovarea produselor,atingerea obiectivelor fixate,monitorizarea concurentei.

Realizari:

Am promovat produsele companiei la nivel de judet in proportie de 95 %.

studii

 

Facultati:

*** FACULTATE, STIINTE JURIDICE SI ADMINISTRATIVE, "UNIVERSITATEA SPIRU HARET" , Profilul - ADMINISTRATIE PUBLICA
Specializare - JURIDIC

** LICEUL " Grupul Scolar De Industrie Usoara Focsani " , Profilul - TEHNIC
Specializare - TEHNICIAN

Activitati extracurriculare

sunt o persoana comunicativa,dinamica si cu dorinta de perfectionare
capacitati de analiza,organizarea activitatii proprii
evaluarea resurselor umane,abilitati de negociere
persoana flexibila cu spirit de echipa

Premii

* 1997 - 1998 cursuri de vanzari si marketing in
cadrul Companiei European Drinks

* 2003 - 2004 cursuri-abilitati si tehnici de vanzare in cadrul Companiei Apemin Tusnad, prezentat de GEMENII INTERNATIONAL CONSULT

* 2006 - 2007 cursuri vanzari - servicii si produse in cadrul Companiei Cheque Dejeuner,prezentat de SONICA INTERNATIONAL - FRANTA.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)

franceză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close