Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 24.12.1987

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:16.06.2011

obiectiv

 

Dezvoltarea personala si profesionala intr-un mediu inovativ si profesionist.

Salariu: nespecificat

Beneficii: Mediu prietenos si organizat; resurse care sa-mi permita dezvoltarea abilitatilor, sprijin pentru a obtine cele mai bune rezultate, entuziasm, echipa dinamica.

Tip job: Full time

Departament: Asigurari, Vanzari, Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Altele, Publicitate, Administrativ / Logistica, Inginerie, Management

Oras de lucru: Bucuresti, Focsani

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2017 - prezent

Departament: achizitii

Titlu Job: relationship manager

01.02.2016 - 31.01.2017

Departament: vanzari

Titlu Job: sef departament vanzari vehicule noi

Responsabilitati:

In prezent, coordonez o echipa de vanzari formata din 9 consilieri si ma asigur zilnic ca ca toti sunt pregatiti pe aria tacticilor de vanzare, proceduri si le ofer sprijin in calitate de sef de echipa, ori de cate ori este nevoie.

Urmaresc, verific si analizez in permanenta indeplinirea sarcinilor de serviciu a fiecarui consilier si a realizarii vanzarilor intr-o maniera profesionista, promta si de calitate.

Indeplinirea obiectivelor de vanzari personale si ale echipei din punct de vedere cantitativ cat si calitativ. Analizez lunar activitatea departamentului atat comercial cat si financiar si raportez catre directorul de vanzari.

Adaptarea mentalitatii angajatilor in functie de cerintele clientilor si implicarea acestora in crearea de strategii, având ca scop creșterea nivelului de satisfacție al clientelei si orientarea consilierilor catre obtinerea de recomandari din partea clientilor, din care sa reiasa diferenta de calitate fata de experientele anterioare.

Planificarea si aprobarea concediilor de odihna pentru angajatii din echipa.

Operarea zilnica in sistemele informatice ale angajatorului si ale producatorului.

Sprijinirea departamentului de marketing, in limitele competentei, in prelucraea ofertelor lunare, propunerea de procedura si distribuire a acestora pentru promovarea imaginii firmei sau a produsului.

01.09.2012 - 29.02.2016

Departament: vanzari

Titlu Job: consilier vanzari vehicule noi

Responsabilitati:

Activitati specifice de vanzare automobile: realizare portofoliu de clienti (baze de date), contactare/prospectare, consiliere in alegerea modelului, prezentari si Drive testuri, incheiere contracte, intocmire dosare leasing, intocmire acte aditionale (RCA, Casco, procese verbale predare primire etc.) actiuni post vanzare, participare la evenimente de promovare.

Competenţe dobândite la locul de muncă:
-capacitatea de adaptare, comunicare, creativitate si dobandite in cadrul acestei companii;
-participarea la cursuri specifice de produs si de tehnici de vanzare.;
-autodezvoltare profesionala prin studiu personal.

Ca si consilier de vanzari am reusit sa obtin rezultate constante in vanzari, indeplinirea si depasirea obiectivelor profesionale, personale, atentie la detalii, punctualitate.

01.04.2009 - 31.08.2012

Departament: vanzari

Titlu Job: reprezentant vanzari

Responsabilitati:

Responsabilitatile mele erau de a cunoaste in permanenta stocul produselor,vanzarile zilnice.Comenzi de marfa saptamanal, actualizarea zilnica a raportarilor de vanzari,actualizarea vanzarilor si stocurilor lunare, precum si alte raportari solicitate, catre sediu prin telefon, mail sau fax.

01.09.2008 - 30.04.2009

Departament: vanzari

Titlu Job: agent publicitar

Responsabilitati:

Am avut ca responsabilitati mentinerea relatiei cu clientii importanti din zonele alocate, aranjarea produselor in raft conform planogramei,stabilirea si pozitionarea plasarilor secundare, cat si monitorizarea vanzarilor, a stocurilor la raft si a comenzilor.

01.03.2007 - 30.11.2007

Departament: merchandising / promoteri

Titlu Job: agent publicitar

Responsabilitati:

-Atingerea targetului fixat de companie
-Participarea la aprovizionarea magazinelor;
-Propunerea de metode de imbunatatire a activitatii de eficientizare a muncii si de crestere a vanzarilor;
-Asigurarea unui merchandising optim conform standardelor companiei.

studii

 

Facultati:

2006 - 2009 Facultate / Colegiu: INGINERIE IN ALIMENTATIE PUBICA SI AGROTURISM la BIOTERRA BUCURESTI din BUCURESTI.

Premii

Certificat de competente profesionale fiind declarat tehnician in metrologie ,domeniul electronica automatizari.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close