Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 12.02.1996

obiectiv

 

Persoană responsabilă, open-minded, punctuală cu un scop bine stabilit.

Salariu: 2.000,00 USD / luna

Tip job: Part time

Departament: Vanzari, Resurse umane / Psihologie, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Publicitate, Specialisti / Tehnicieni

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2020 - prezent

Departament: office / back-office / secretariat

Titlu Job: regulatory reporting associate

01.08.2019 - 31.07.2020

Departament: office / back-office / secretariat

Titlu Job: travel helpdesk

Responsabilitati:

Responding to queries via chat, email, or phone
Training other staff members on troubleshooting and diagnosing problems
Writing, editing, and revising training manuals for new and updated software and hardware
Providing technical assistance for questions and problems
Resolving problems with networks and other computer systems
Diagnosing system errors and other issues
Following up with customers to ensure full resolution of issues
Requesting feedback and/or monitoring calls and other methods of correspondence to improve training methods
Running reports to analyse common complaints and problems
Installing or changing software to fix issues

01.10.2017 - 30.11.2017

Departament: vanzari

Titlu Job: sales agent

Responsabilitati:

Agent de vânzări pe telefon

studii

 

Facultati:

2015 - prezent Facultate: Ingineria Produselor Alimentare la Universitatea Politehnica din Bucuresti din Bucuresti.
2011 - 2015 Colegiu / Studii postliceale: Tehnologia Produselor Alimentare la Colegiul Cooperatist din Moldova din Chisinau, Republica Moldova.

Premii

Voluntariat
Aug 2018 - Oct 2018: The BEST Run, București
Am facut parte dintr-o echipă de organizatori a unui hackathon de 12 ore din cadrul Universitatii Politehnica din București pe poziția de Fundraising Responsible. Task-urile principale au fost: lucru în echipă, coordonarea si motivarea membrilor, realizarea unui research de companii, contactarea prin telefon și e-mail a acestora, realizarea parteneriatelor barter și trimiterea e-mail-urilor de follow-up dupa eveniment.
Mar 2018 - Jan 2019: BEST București
Voluntariat în organizația internațională din cadrul Universității Politehnica din București, care are grupuri locale în 34 țări europene și 96 universități din cadrul acestora.
Jun 2017 - Jul 2017: AIESEC: Helsinki, Finlanda
Proiectul 'Integreat' care a avut loc in Helsinki, Finlanda pe perioada 05/06/2017 - 18/07/2017 avea ca scop integrarea refugiaților in societatea finlandeză. Activitățile de bază au fost traducerea utilizand engleza, franceza, rusa pentru refugiații ce studiau limba finlandeză, de asemeni, task-urile de waiter din cadrul unui restaurant finlandez au fost suplimentar realizate pe tot timpul proiectului.
Sep 2011 - May 2015: Federația Sindicatelor din Comerț și Cooperația de Consum "Moldsindcoopcomerț', Chisinau, Republica Moldova

Traininguri
Aug 2018 - Aug 2018: BEST Symposium in Education: Aalborg, Danemarca
Un simpozion educațional dedicat sistemului educațional din Europa, care a avut loc in Aalborg, Danemarca 03/08/2018 - 12/08/2018. Scopul acestui eveniment a fost definitivarea principalelor probleme ale studentilor din toata Europa în cadrul învățământului superior, propunerea soluțiilor și metode de implementare a acestora. Toate informațiile discutate au fost înregistrate și trimise către Comisia Europeană.
Premii si Distinctii
May 2018: Premiul 3 la Sesiunea de Comunicări Științifice din cadrul Universității Politehnica din București, Facultatea de Inginerie a Sistemelor Biotehnice pe tema: " Analiza comparativă a proprietăților fizice ale cerealelor din Republica Moldova și România"

May 2017: Premiul 4 la Sesiunea de Comunicări Științifice din cadrul Universității Politehnica din București, Facultatea de Chimie Aplicată și Știința Materialelor pe tema: "Simțul tactil"

Calificari
Jul 2015: Tehnician în alimentația publică Chișinău, Republica Moldova

Hobby-uri
lectura, poezia, muzicaPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close