Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 13.04.1977

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:18.04.1995

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

- Obtinerea unei slujbe antrenante, adecvate pregatirii mele si experientelor anterioare; - Integrarea intr-un colectiv dinamic si eficient, atmosfera de lucru constructiva si motivanta; - Asumarea de responsabilitati noi si interesante, care sa contribuie la dezvoltarea organizatiei si la dezvoltarea personala

Beneficii: Conform pozitie si categoriei jobului

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Marketing, Telecomunicatii, MLM / Vanzari directe

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2018 - 31.10.2019

Departament: vanzari

Titlu Job: regional manager

Responsabilitati:

Dezvoltarea retelei in regiunea alocata. Implementarea procesului de integrare PayZone.
Dezvoltare de servicii noi in interiorul retelei: POS, transfer de bani WU, coletarie, e-money.
Dezvoltare retelei de top tranzactori si realizarea volumului de tranzactii lunare bugetate.
Training cu BDE-ii din echipa.

01.06.2015 - 31.08.2018

Departament: vanzari

Titlu Job: execution field manager

Responsabilitati:

Proiect de crestere a distributiei ponderate, cu focus actiuni pe locatiile de top din piata de retail Romania (proiect inceput in aprilie 2016). Crestere in distributie ponderata de la 66% - la 80 % (in 2 ani), conform evaluare externa Vektor. Crestere a vanzarii de peste 30% in clientii top (in 2 ani).
Propunere de actiuni locale de imbunatatire DN, stoc si sell-out, in functie de necesitatile clientului: promo rec, demo-show, pachete promo mixte.
Follow-up in teren pe implementarea calendarului de trade marketing: listari produse noi, plasare de rafturi lac si coloranti, monitorizare index gama, etc.
Training SR si TMR, concepere rapoarte de monitorizare piata in SFA / ORACLE.
Conceperea unui standard de calitate retail (RQS) si implementarea lui in teren.

01.12.2013 - 30.06.2015

Departament: marketing

Titlu Job: coordonator trade marketing

Responsabilitati:

Corectarea si elaborarea unui program de raportare pentru echipa din teren (program se numeste CRM), pentru urmatoarele rapoarte de piata: raport activitate agenti, raport de pret raft, index gama si stoc, raport KPI.
Census teren, cu monitorizarea punctelor de vanzare retail (pentru divizia retail, Arhitectural si Klar), Proces realizat prin coordonarea in teren a celor 15 TMR zonali (Trade Marketing Reprezentativ). Rezultat: intr-un an, s-a reusit crestere de DN de la pozitia 4 – la pozitia 1 (conform retail audit extern).
Stabilirea de indicatori de performanta lunari (KPI), sistem de bonusare performanta si status saptamanal realizat. Follow-up in teren si coaching TMR (formular de coaching). Inventar mijloace fixe, stabilirea de standarde de executie pentru KPI lunari. Elaborarea de rapoarte standardizate, ca proceduri de lucru interne: formular store check, formular actiuni competitie, formular cerere POSM, baza date clienti, baza date meseriasi.
Impreuna cu departamentul Purchaising, elaborarea si producerea de materiale POSM pentru sustinerea actiunilor lunare de Marketing si implementarea programelor de trade in teren (standard sau personalizate): tipuri de rafturi, paletare si mostrare, banner-e, stickere geam si POSM necesare mercantizarii (headere, etichete pret, etc). Implicare in estimarea si producerea de materiale POSM noi, in functie de obiective Companiei si splitarea lor la nivel de regiune / judet (conform rapoarte interne, retail audit si experienta de teren). Centralizarea necesarului de materiale POSM necesare la nivel de regiune, splituire la nivel de judet (dupa caz). Follow-up pentru implementare actiuni in teren.

01.01.2010 - 31.10.2013

Departament: vanzari

Titlu Job: project manager

Responsabilitati:

Elaborarea unui proiect de excelenta in distributie si implementarea lui la partenerii Fabryo (pe canalul Distributie Indirecta).
Implementare proiecte:
-proiect merchandising pe Bucuresti,
-reteaua de francize "renovis" (negociere contracte de inchiriere si a contractelor de franciza, implementarea layout magazin)

22.03.2009 - 01.01.2010

Departament: vanzari

Titlu Job: regional trade manager (regiunea bucuresti)

Responsabilitati:

Monitorizarea, dezvoltarea si implementarea activitatilor comerciale pe canalul Horeca si Retail, pentru realizarea cifrei de afaceri, la standardele Heineken Romania.
Implementarea, monitorizarea si raportarea eficienta a activitatilor comerciale nationale, in conformitate cu calendarul comercial pentru regiunea Bucuresti
Cascadarea obiectivelor activitatilor comerciale catre Zone Sales Manager
Dezvoltare de rapoarte de evaluare
Responsabil pentru respectarea bugetului alocat horeca & retail
Coordonarea bazelor de date si inventar, prin intermediul celor 2 trade coordinatori
Monitorizarea si evaluarea coordinatorilor de high horeca

22.11.2007 - 22.03.2009

Departament: vanzari

Titlu Job: aria sales manager retail (sector 4 si 6 bucuresti)

Responsabilitati:

Coordonarea echipei pentru implementarea in piata a indicatorilor de performanta stabiliti de compania Heineken Romania, precum si a celorlalte obiective lunare referitoare la negocierea contracte de promovare, plasare de copertine, vitrine frigorifice si rafturi permante pentru expunerea cat mai bine a produselor comercializate de Heineken Romania.
Mentinerea si imbunatatirea relatiei cu distribuitorul nostru principal (Kara Distribution), pentru realizarea in comun a obiectivelor trasate de catre compania Heineken Romania.

22.09.2003 - 22.11.2007

Departament: vanzari

Titlu Job: reprezentant vanzari retail (off premise si top off premise)

Responsabilitati:

Dezvoltarea zonei in scopul realizarii bugetului de vanzari si a indicatorilor de piata ai companiei; realizarea unei relatii de afaceri durabila cu clientii nostri, care sa asigure companiei o pozitie de furnizor preferential

studii

 

Facultati:

2001 - 2003 Masterat: Antropologie sociala si dezvoltare comunitara la Universitatea Bucuresti din Bucuresti.  Studii:
 2001 – 2003: Universitatea Bucuresti, FACULTATEA SOCIOLOGIE SI ASISTENTA SOCIALA, specializare Antropologie sociala si dezvoltare comunitara (Studii postuniversitare);
 1999 - 2003: Universitatea Bucuresti, CATEDRA UNESCO (membru), Coeziune interreligioasa si interculturala;
 1997 – 2001: Universitatea Bucuresti, FACULTATEA DE TEOLOGIE ORTODOXA, specialitate Teologie Pastorala;


 Alte
cursuri:
 2012 - 2013, 2016: alte cursuri de formare Fabryo Corporation si Policolor-Orgachim (prin agentii de formare profesionala: Evolutiv, etc)
 2008: Heineken Romania, curs “Case Study for Performance Management”;
 2007: Heineken Romania, curs ‘My line manager is my coach’;
 2007: Heineken Romania, curs “Managementul echipei”;
 2005: COCA COLA HBC, curs de vanzari Carew “Dimensions of Profesional Sellings”;
 2003: ING Nederlanden, curs de marketing si tehnici de comunicare;

Premii

- 2008: Heineken Romania, curs “Case Study for Performance Management” (12 ore)
- 2007: Heineken Romania, curs ‘My line manager is my coach’ (24 ore)
- 2007: Heineken Romania, curs “Managementul echipei” (40 ore)”
- 2005: COCA COLA HBC, curs de vanzari Carew “Dimensions of Profesional Sellings” (30 ore);
- 2003: ING Nederlanden, curs de marketing si tehnici de comunicare (80 ore);
- 2002 – 2003: INTERNATIONAL COMPUTER SCHOOL - Curs operator calculator, cu atestat emis de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale (120 ore

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close