Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 12.01.1979

obiectiv

 

Obtinerea de performanta profesionala pe un post adecvat pregatirii si experientei mele, ajutata fiind de atuuri ca: - Orientare catre client, orientare catre rezultate, abilitatea de a lucra in echipa - Persoana activa, foarte organizata cu spirit de initiativa, capabila sa coordoneze si sa gestioneze mai multe lucrari in acelasi timp - Capacitatea de a face fata unui mediu de lucru dinamic, in continua schimbare.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Oras de lucru: Bacau

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2016 - prezent

Departament: vanzari

Titlu Job: referent informatii clienti

Responsabilitati:

- Oferirea de informatii clientilor privind produsele si serviciile oferite de companie.
- Inregistrarea datele persoanelor fizice si juridice, in baza de date a magazinului.
- Completarea si mentinerea evidentei documentelor specifice de retur si de transport marfa la domiciliu avand in vedere conditiile specifice de retur si transport.
- Completarea certificatele de garantie si a declaratiilor de conformitate pentru produsele cumparate de clienti.
- Desfasurarea activitatilor cu caracter administrativ (trimiterea fax-urilor si mail-urilor, realizarea legaturilor telefonice, completarea necesarul de papetarie, realizarea de panotaje ).

01.02.2016 - 31.08.2016

Departament: vanzari

Titlu Job: asistent magazin

Responsabilitati:

– Operare case de marcat cu acuratete in manevrarea operatiunilor de incasari in numerar si card.
– Deservirea amabilă şi rapidă a clienţilor.
– Respectarea procedurilor cu privire la manipularea banilor.
– Cunoaşterea normelor pentru produse alimentare şi nealimentare.
– Depozitarea, manipularea şi aranjarea produselor la raft.
– Realizarea de controale privind termenele de valabilitate ale produselor.
– Urmărirea respectării cerinţelor la recepţia mărfii.
– Participarea la realizarea inventarelor.

01.01.2004 - 31.07.2013

Departament: banci

Titlu Job: promovat administrator credite imm si apoi analist credite imm

Responsabilitati:

-Efectuarea analizei economico-financiara, evaluarea performantei financiare a clientului, verificarea incadrarii solicitantului in criteriile de eligibilitate specifice produsului solicitat.
- Verificarea existentei tuturor documentelor si informatiilor necesare pentru intocmirea propunerii de facilitate/ referat de credit; verificarea existentei faptice si scriptice a garantiilor propuse; intocmirea propunerii de facilitate/ referat de credit pe baza analizelor efectuate; fundamentarea deciziei de acordare/respingere a propunerii de facilitate de credit si inaintarea spre avizare/aprobare nivelului de competenta in vederea luarii deciziei de creditare.
- Administrare credite IMM (redactarea contractelor de credit, de garantie, a actelor aditionale, inregistrari la AEGRM, efectuarea si inregistrarea tragerilor, rambursarilor, garantiilor, evidenta utilizarii sumelor conform destinatiei creditelor aprobate, monitorizarea portofoliului de clienti si credite cu urmarirea rambursarilor zilnice ale ratelor scadente si luarea tuturor masurilor pentru recuperarea debitelor restante).
- Monitorizarea indeplinirii conditiilor trimestriale din hotararile de credit.
- Intocmirea fiselor de monitorizare semianuale.
- Introducerea datelor financiare pentru determinarea categoriei de performanta financiara.

01.01.2003 - 31.12.2003

Departament: banci

Titlu Job: economist debutant administrare conturi persoane fizice si juridice, promovat economist debutant administrare credite persoane fizice

Responsabilitati:

- Deschideri de conturi la vedere si conturi de depozite la termen.
- Efectuarea operatiunilor de incasari si plati cu numerar.
-Efectuarea operatiunilor de decontare cu numerar sau prin virament pe baza documentelor acceptate la plata (OP, BO, CEC).
-Efectuarea operatiunilor in sistemul Western Union.
-Informarea clientilor cu privire la caracteristicile cardurilor: utilizare, taxe, comisoane si dobanzi.
-Cunoasterea si promovarea produselor si serviciilor Bancii in scopul atragerii si mentinerii clientilor
-Analiza de credite si produse care sunt dedicate persoanelor fizice si inaintarea unei propuneri de aprobare / respingere persoanelor / comitetelor de decizie .
-Verificarea capacităţii de rambursare a împrumutaţilor pe întreaga perioadă de creditare şi încadrarea volumului total al creditelor şi dobânzilor aferente în posibilităţile de rambursare ale acestora.
-Analiza documentatiilor de credit , intocmirea referatului de credit / fisei scoring si formularea unei propuneri cu privire la volumul creditului, termene de rambursare, condiţiile de garantare, utilizare, dobânzi şi comisioane.

studii

 

Facultati:

2015 - 2016 Facultate: AAT Level 2 Certificate - Certificate in Accounting- Certificare in Contabilitate Nivelul 2 la Havering College of Further and Higher Education Ardleigh Green Road, Hornchurch Essex RM11 2LL din London.
2014 - 2015 Facultate: Ifs Level 3 Certificate in Retail Banking Conduct of Business- Certificare in Retail Banking Nivelul 3 la Ifs University College UK din London.
1998 - 2002 Facultate: Bănci şi Burse de Valori la Universitatea Al.I.Cuza Iaşi, Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor Specializarea din Iasi. - economie, bazele contabilităţii, contabilitate financiară;
- finanţe, politici monetare şi de credit, analiză financiară;
- management bancar, comunicare şi negocieri în afaceri;

Premii

Traininguri
May 2010 - May 2010: Shore Bank Internaţional Curs - Analiza financiară şi a riscului
- factorii macroeconomici şi impactul acestora asupra creditării IMM;
- analiza financiară – istoric;
- cash - flow – principii de construcţie, indicatori specifici;
- diagnostic financiar, echilibru bilanţier, ciclu de conversie a numerarului.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close