Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 11.11.1986

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:09.05.2005

obiectiv

 

Beneficii: asigurare medicala

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Vanzari, Relatii publice, Marketing, Achizitii, MLM / Vanzari directe

Oras de lucru: Bucuresti, Ploiesti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

23.11.2009 - prezent

Departament: achizitii

Titlu Job: referent in comert si marketing

Responsabilitati:

- Optimizarea sortimentului în domeniul de achizitii cosmetice
- Gestiunea permanentă a tuturor datelor despre furnizori şi articole din departament
- Identificarea, prelucrarea şi îndosarierea informaţiilor de furnizori şi articole identificate
- Prelucrarea datelor de bază cu privire la sortiment si menţinerea permanentă sub observaţie a sortimentului şi a preţurilor de vânzare de la competitori (analiză şi prelucrare de date, inclusiv studii de piaţă aferente)
- Discuţii independente cu furnizorii (inclusiv negocieri anuale)- in cadrul unei limitări determinate
- Respectarea cu stricteţe a termenelor din planul de promoţie
- Lucrul in Sap si Excel cu precadere pentru prelucrarea informatiilor din piata

07.11.2008 - 01.07.2009

Departament: internet / e-commerce

Titlu Job: agent vanzari

Responsabilitati:

Implicarea activă în promovarea produselor, susţinerea activităţilor şi proceselor desfăşurate în cadrul Departamentului de Vânzări; promovarea materialelor, serviciilor şi bunei imagini a firmei; centralizarea şi actualizarea permanentă a situaţiei contractelor; transmiterea de oferte pentru produsele solicitate de clienţi, vanzarea pachetelor de promovare on-line clientilor aflati intr-o baza de date a firmei, mentinerea unei legaturi de colaborare cu clientii care au ales sa se promoveze pe pagina web a firmei,gestionarea activitatii unei echipe de 5 persoane in cadrul departamentului prin completarea rapoartelor de activitate, motivarea membrilor echipei prin concursuri si bonusuri saptamanale,gestionarea activitatii consultantilor de pe teren.

Realizari:

Am condus o echipa de 5 persoane si am gestionat totodata activitatea consultantilor de pe teren din 8 orase.

09.06.2008 - 10.09.2008

Departament: it software

Titlu Job: asistent departamentul de vanzari

Responsabilitati:

Promovarea produselor companiei clientilor inregistrati intr-o baza de date, realizarea prezentarilor (Ppt) pentru sustinerea negocierilor cu clientii interesati; promovarea materialelor, serviciilor,bunei imagini a firmei si cercetarea pietei de profil prin intermediul telefonului ; centralizarea şi actualizarea permanentă a situaţiei contractelor; transmiterea de oferte pentru produsele solicitate de clienţi, dezvoltarea unei campanii de reciclare selectiva in cadrul intern al firmei,

Realizari:

Conceperea primei campanii de reciclare selectiva in cadrul intern al companiei pentru implicarea activa si educarea personalului in a-si insusi un comportament responsabil fata de mediu.

01.07.2007 - 01.09.2007

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: casier

Responsabilitati:

Adaptarea la politica unei noi organizatii, la un mediu de viata si de lucru nou , la o cultura noua, asumarea de responsabilitati si dezvoltarea unor aptitudini in cadrul unei experiente de lucru inedite cu clienti straini, dobandirea unei rezistente la un program prelungit de munca(13 ore pe zi).

studii

 

Activitati extracurriculare

Prin implicarea in programul Work& Travel am participat pe durata executarii joburilor din program la training-uri pe subiecte precum protectia muncii, satisfactia consumatorului si tehnici de vanzari. Pe perioada lucrului in departamentul de vanzari al firmei Web Content Services am obtinut experienta in customer service si coordonarea unei echipe de 5 persoane catre rezultate mai bune in vanzari.

Premii

Atestat in informatica,
Premiul I- Sesiunea de comunicari stiintifice studentesti-sectiunea management-Proiect pe eficienta investitiilor intr-o cultura ecologica,2007
Premiul II- Sesiunea de comunicari stiitifice studentesti-sectiunea politici ecologice-Proiect pe infiintarea unei paduri urbane, 2008

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,avansat,avansat)

franceză(incepator,incepator,mediu)

spaniolă(incepator,incepator,incepator)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close