Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 12.09.1985

Permis conducere:  Cat.B

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Dezvoltarea profesionala pe termen lung intr-un mediu placut care ofera sanse de avansare reale. Sunt interesat pe viitor sa lucrez in domeniul IT. Consider ca in acest domeniu ma pot dezvolta profesional si personal.

Salariu: 600,00 USD / luna

Beneficii: posibilitati de avansare si dezvoltare a carierei

Tip job: Full time

Departament: Administrativ / Logistica, Functii publice, Internet / e-Commerce, Achizitii, IT Hardware, Financiar / Contabilitate

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2018 - prezent

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: referent economic claims & collections uk

Responsabilitati:

Logare claimuri in sistem, Logare cazuri de colectare, trimitere documentatie catre practicianul de insolventa pentru claimurile platite, comunicare via email cu clientii oferind informatii despre dosarele de daune, actualizare sistemelor cu informatiile primite de la client, creare polite noi in sistemul de colectare, asignarea email-uri catre colectori , asesori etc

01.12.2017 - 31.03.2018

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: customer support

Responsabilitati:

Vânzare produse financiare

01.10.2016 - 31.12.2017

Departament: asigurari

Titlu Job: operator call cener

Responsabilitati:

Avizare dosare de dauna
Oferire informatii clientilor in legaura cu dosarele de dauna deschise
Ofera suport utilizatorilor din cadrul companiei ca si partenerilor externi

01.07.2015 - 31.08.2016

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: agent colectare creante

Responsabilitati:

▪ Contactarea telefonică a debitorilor în vederea recuperarii debitelor restante
▪ Preluarea apelurilor clienților și oferirea de suport cu privire la situatia financiară a debitorului, precum și informarea corectă privind produsele pentru care se înregistrează restanța
▪ Consilierea clientilor și informarea acestora în legatură cu aspectele specifice plaților
▪ Crearea și menținerea unei bune relații cu clienții
▪ Negocierea termenelor de plată pentru sumele restante
▪ Respectarea politicilor de confidențialitate a datelor

01.09.2011 - 30.06.2015

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: referent de specialitate

Responsabilitati:

▪ Am asigurat derularea colaborării cu furnizorii de servicii, bunuri si lucrari specifice a activităţii administrative şi de transport
▪ Am asigurat intreţinerea şi buna functionare a dotarilor, instalaţiilor care deservesc cladirea în care îşi are sediul A.S.F.
▪ Am coordont şi monitorizeazat efectuarea serviciilor de curaţenie în cadrul clădirii A.S.F.
▪ Redactarea şi managemantul computerizat al documentelor privind achiziţia de bunuri şi servicii necesare desfăşurării activităţii curente
▪ Am asigurat derularea contractelor de furnizare de bunuri şi prestare de servicii pentru activitatea administrativă şi logistică ( participare întâlniri, corespondenţă email, contacte telefonice)
▪ Creare şi gestionare bază de date pentru prelucrarea datelor referitoare la derularea contractelor
▪ Am asigurat suport pentru evenimentele interne si externe: amenajarea sălilor de şedinţă în vederea desfăşurării evenimentelor A.S.F.
▪ Asistenţa pentru rezolvarea diferitelor probleme de protocol.

01.12.2010 - 30.09.2011

Departament: office / back-office / secretariat

Titlu Job: sports trader

Responsabilitati:

Administrarea baza de date si introducere de noi informatii pentru casa de pariuri online, introducerea si verficarea rezultatelor pentru virarea in cont a potentialei sume castigate, comunicarea cu departamentul de relatii cu clientii pentru a putea solutiona cerintele acestora, verificare si acceptare evenimente live si fixe.
Transport asigurat

16.08.2010 - 29.12.2010

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: operator pc

Responsabilitati:

Inregistrarea pariurilor clientilor, incasarea contravalorii acestora si plata castigurilor , mentinerea agentiei la standardele stabilite de firma, activitate de intocmire a evidentelor financiar-contabile, comunicarea cu seful direct respectiv coordonatorul de vanzari.

studii

 

Facultati:

2010 - 2013 Masterat: Ingineria si Managemantul Calitatii la Universitatea Politehnică, Facultatea de Ingineria şi Managemantul Sistemelor Tehnologice din Bucuresti. ▪ Materii studiate: Informatizarea proceselor tenologice, Managementul de mediu, Tehnologia informatiei şi sisteme interactive, Ecotehnologie, Managemantul integrat al calitatii , Comunicare şi imagine în afaceri, Managemantul negocierii în afaceri.
2006 - 2010 Facultate: Economic la Universitatea Romano-Americana, Facultatea de Managemant-Marketing din bucuresti. ▪ Materii studiate: Microeconomie, Drept, Bazele contabilităţii, Economie europeana, Psihologie organizaţională, Limba Engleză şi tehnici de comunicare, Statistică, Management international, Managemantul resurselor umane, Marketingul serviciilor, Marketing financiar-bancar, Marketing electronic, Comportamentul consumatorului
2002 - 2005 Liceu / Școală profesională: Matematica-Informatica Intensiv la Colegiul National Anastasescu din Rosiori de Vede.

Premii

Atestat de competente operare pe calculator, 2011 – Formator – Centrul Regional de Formare Profesionala Teleorman, localitatea Turnu Magurele;

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close