Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 08.07.1987

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:26.05.2013

obiectiv

 

Dezvoltare profesionala orientata spre oportunitati.

Salariu: nespecificat

Beneficii: - traininguri, posibilitati de formare profesionala - tichete de masa

Tip job: Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Marketing, Altele, Administrativ / Logistica, Cercetare - dezvoltare, IT Software, Financiar / Contabilitate, Banci, Audit / Consultanta, Management

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2018 - prezent

Departament: achizitii

Titlu Job: referent achizitii

Responsabilitati:

- Gestionarea comenzilor
- Rezolvarea facturilor blocate
- Menținerea furnizorilor
- Susținerea clienților
- Cunostinte SAP, sisteme ERP

01.07.2012 - 31.07.2018

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: manager proiecte

Responsabilitati:

- Dezvoltarea şi menţinerea relaţiei cu instituţii finanţatoare din străinătate şi din ţară.
- Identificarea de noi surse de finanţare pentru proiectele organizaţiei şi pentru dezvoltarea capacităţii organizaţionale.
- Realizarea cererilor de finanţare către fundaţii, instituţii, companii din România şi din străinătate, fonduri europene.
-Asistarea sucursalelor şi filialelor în obţinerea de fonduri din surse naţionale şi locale, inclusiv prin revizuirea cererilor de finanţare către donatori locali.
- Realizarea rapoartelor intermediare şi finale descriptive şi financiare în conformitate cu cerinţele finanţatorului
- Asistarea conducătorului în dezvoltarea conceptelor, ideilor şi a propunerilor de proiect şi asigurarea depunerii acestora la timp.
- Cercetare independentă în identificarea de resurse alternative pentru asigurarea sustenabilităţii pe termen lung a proiectelor.
- Organizarea şi oferirea de asistenţă în organizarea evenimentelor de fundraising ale organizaţiei.
- Asistarea conducerii în elaborarea şi implementarea obiectivelor strategice pe termen lung ale asociaţiei.
- Asigurarea managementului de proiect privind proiectele în derulare.
- Organizare evenimente, team buildinguri în cadrul organizației pentru angajați și voluntari.

01.08.2009 - 30.06.2012

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: manager proiecte

Responsabilitati:

- Scrierea proiectelor culturale (diversitate culturala, programe culturale, schimburi de experienta), am participat la implementarea si decontarea acestora, am coordonat echipe de voluntari.
- Implementare, monitorizare și raportare proiecte.
- Co-organizator al Festivalului International Folcloric "Sfantul Stefan" la editia a XI-a, a XII-a si a XIII-a, la care au participat 400 de participanti din 8 tari din Europa (cca. 10 ansambluri). Am castigat anual 15 proiecte pentru organizarea acestui festival si am obtinut numeroase finantari nerambursabile pentru programe culturale.
- Sarcini administrative, secretariat.
- Am avut si experienta de a lucra la receptie hostel, inchiriere sali, evenimente.

01.04.2008 - 31.12.2008

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: asistent contabil

studii

 

Facultati:

2009 - 2011 Masterat: Gestiunea şi Evaluarea Proiectelor la Universitatea Babeş-Bolyai, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, Cluj-Napoca, România din Cluj-Napoca. Principalele materii studiate: Managementul financiar contabil al proiectelor, Evaluarea proiectelor, Small Business Management , Planul de afaceri, Marketing, Contabilitate şi control de gestiune, Economie şi politici de dezvoltare regională, Microsoft Project.

Mi-am completat studiile cu numeroase cursuri de managementul proiectelor, managementul voluntarilor, cursuri specifice in domeniul social si cursuri de limba germana.
2006 - 2009 Facultate: Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică, specializarea Informatică Economică la Universitatea Babeş-Bolyai, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, Cluj-Napoca, România din Cluj-Napoca. Principalele materii studiate: Managementul proiectelor , Managementul IMM, Managementul Resurselor Umane, Bazele contabilităţii, Contabilitate financiară, Marketing, Etică în afaceri, Inteligenţă artificială, Proiectarea şi managementul sistemelor informaţionale, Grafică şi reclamă pe Internet, Medii şi limbaje de programare, Algoritmică

Premii

Voluntariat
Mar 2012 - Oct 2017: Asociatia Serviciul de Ajutor Maltez in Romania - Sucursala Cluj-Napoca
- Conducerea organizatiei.
- Recrutare și coordonare voluntari.
- Realizarea strategiei de dezvoltare a organizatiei,
- Coordonare programe sociale.
- Planific şi organizez programe de timp liber şi de recreere pentru tineri cu dizabilităţi, identific nevoile acestora şi acord sprijin tinerilor cu dizabilitati şi familiile lor, ii insotesc anual la tabara de vara si le ofer asistenta timp de o saptamana impreuna cu echipa de voluntari.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close