Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 26.10.1990

Permis conducere:  Cat., Data obtinerii:06.01.2017

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Publicitate, Grafica / Webdesign / DTP, Tipografii / Edituri, Relatii clienti / Call center, Traduceri

Oras de lucru: Iasi

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2013 - prezent

Departament: tipografii / edituri

Titlu Job: redactor

Responsabilitati:

Redactor - responsabil cu machetarea volumelor publicate in cadrul editurii, verificare tehnica si suport in realizarea corecturilor. Publicarea de volume, articole si reviste in domeniul stiintific, design de coperti si materiale grafice aditionale, destinate promovarii evenimentelor de lansare si nu numai.

Coordonator Conferinte Internationale interdisciplinare - responsabil cu partea de logistica a procesului de organizare, corespondenta cu participanti, gestionarea inscrierilor, precum si front-desk support pe perioada desfasurarii evenimentului.

01.11.2012 - 30.06.2013

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: asistent relatii publice

Responsabilitati:

În cadrul centrului FasTracKids din Iaşi desfăşor activitatea de Customer Service. Atribuţiile de bază includ atragerea clienţilor noi, semnarea de contracte, stabilirea săptămânală a orarului de cursuri, supravegherea şi actualizarea constantă a statusului fiecărui copil în parte, gestionarea plăţilor lunare precum şi informarea constantă a părinţilor cu privire la situaţia copilului.

Pe lângă partea administrativă, o sarcină pe care o îndeplinesc cu mare interes este actualizarea în mediul online a imaginii Centrului FTK, realizarea de materiale de promovare (pliante, afişe, machete, etc) cu ajutorul soft-urilor precum Adobe Photoshop şi Corel Draw, tipărirea acestora şi stabilirea ariilor de răspândire.

Realizari:

Realizarea de materiale publicitare în vederea promovării imaginii Centrului FasTracKids Iaşi.

12.03.2011 - 30.12.2012

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: customer service

Responsabilitati:

Implementarea pe termen lung a strategiei de marketing prin serviciul de customer service pentru unul din cei mai importanți clienți ai Agenției, Centrul Comercial Felicia Iași.

Printre atribuții s-au numărat promovarea atât prin materiale promoționale cât și prin informare directă a clienților asupra campaniilor promoționale, asistarea acestora în utilizarea platformei INFOMATIC, data entry și emiterea cardurilor de fidelizare, precum și monitorizarea constantă a activității și oferirea de feedback în scopul îmbunătățirii constante a serviciilor.

Realizari:

Îndeplinirea target-urilor privind numărul de carduri emise într-o perioadă dată de timp, fidelizarea clienţilor înregistraţi, propunerea de soluţii pentru eficientizarea transmiterii mesajului dorit către cumpărători, stabilirea intervalelor orare propice publicului ţintă, precum şi prelucrarea feedback-ului primit şi transformarea lui în statistici utile pentru angajator.

studii

 

Facultati:

2009 - 2012 Facultate: asistenta sociala la Univ. Al. I. Cuza, Iasi din Iasi. Erasmus exchange, 1 semestru in Aarhus, Denmark

Facultati in straiatate

"VIA University College", Aarhus, Denmark
Erasmus Exchange Student
sectia: Pedagogie Sociala
august 2010 - decembrie 2010

Premii

- Youth Development Event, AIESEC (curs)
- Zilele Marketerului, asdMARK (curs)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close