Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 12.02.1989

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Gasirea unui job in domeniul mass-media (presa scrisa, presa online, audio-vizual, agentie de presa/monitorizare), ca reporter, redactor etc, care sa imi permita acumularea de cunostinte si completarea experientei actuale, in vederea unei viitoare cariere in jurnalism.

Salariu: 250,00 USD / luna

Beneficii: Doresc ca jobul sa-mi permita si timpul necesar pentru completarea masteratului (4 ore pe zi).

Tip job: Full time

Departament: Grafica / Webdesign / DTP

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: 01.10.2010

experienta profesionala

 

25.07.2010 - 15.08.2010

Departament: grafica / webdesign / dtp

Titlu Job: redactor

Responsabilitati:

Monitorizarea mai multor posturi de radio (Radio Romania Actualitati, Radio France International, Deustche Welle), dar si de televiziune (TVR 1, Antena 1), efectuarea de sumare ale principalelor jurnale ale acestor posturi, transcrierea sau realizarea de stiri plecand de la informatiile difuzate de aceste posturi.

Realizari:

Am contribuit, alaturi de ceilalti redactori, la transmiterea de fluxuri mai rapid catre institutiile abonate la RADOR

01.03.2009 - 01.06.2009

Departament: grafica / webdesign / dtp

Titlu Job: redactor

Responsabilitati:

REALIZAREA UNEI BROŞURI A TUTUROR FACULTĂŢILOR PRIVATE ŞI DE STAT DIN ROMÂNIA (mai exact, redactarea de texte de prezentare pentru jumătate din aceste facultăţi - aproximativ 40; textele au fost scrise pe baza vizitelor la facultăţile din Bucureşti, a telefoanelor şi a vizitării site-urilor facultăţilor din provincie)

Realizari:

Am facut echipa cu o colega de la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, sub indrumarea Eugeniei Mihalcea, redactor-sef pe domeniul Educatie si coordonatoarea proiectului. Am mers in universitatile private sau de stat din Bucuresti, unde am stat de vorba cu rectorii, secretarele sau specialistii in comunicare, am telefonat facultatilor din provincie. Scopul nostru a fost de a edita o brosura completa cu datele despre admiterile din toate universitatile din Romania (specializari, numar de locuri, dotari tehnice, materiale ale facultatilor, profesori cunoscuti, premii obtinute de aceste facultati etc).

01.01.2008 - 01.04.2008

Departament: grafica / webdesign / dtp

Titlu Job: redactor

Responsabilitati:

REALIZAREA UNEI BROŞURI A TUTUROR GRĂDINIŢELOR PRIVATE ŞI DE STAT DIN BUCUREŞTI (mai exact, redactarea de texte de prezentare a tuturor grădiniţelor din sectorul 4 - aproximativ 40; textele au fost scrise pe baza vizitelor la grădiniţe şi a discuţiilor cu directorii, educatorii şi părinţii)

Realizari:

Am facut parte dintr-o echipa de 7 oameni (6 studenti de la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii plus Eugenia Mihalcea, coordonatoarea proiectului). Fiecare din cei 6 a avut arondat un sector (eu am mers la toate gradinitele de stat sau private din sectorul 4 si am colectat date referitoare la activitatea acestora (numar de locuri, spatiul utilizabil, dotarile, conditiile de igiena, oferta etc).

studii

 

Activitati extracurriculare

Am fost, timp de un an, seful grupei mele in cadrul FJSC. In aceasta calitate, am mentinut un contact permanent cu profesorii si mi-am organizat colegii astfel incat sa obtinem cele mai noi informatii in cel mai scurt timp. Ca moderator general al forum-ului FJSC, am reusit sa aplanez conflictele inevitabile intre candidati, studenti, profesori etc.

Premii

Pe lângă experienţa profesională descrisă mai sus, am mai desfăşurat câteva activităţi:

- între 1998 şi 2006, membru al cenaclului literar "Tinere Condeie", cu care am obţinut 9 diplome (8 premii I, 1 premiu II) la nivel naţional şi participarea în 9 tabere de creaţie (1 la Tismana, judeţul Gorj; 4 la Arbănaşi, judeţul Buzău; 4 la Poiana Pinului, judeţul Buzău);

- din 2007, sunt moderator general al forum-ului Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării (FJSC), http://www.etajul6.ro/forum - printre atribuţiile mele se numără scrierea (în prima fază, până am devenit student al facultăţii), apoi corectarea de texte pentru admitere (FJSC este singura facultate din ţară care oferă meditaţii gratuite pentru admitere), administrarea diverselor topic-uri;

- din 2007, redactez ştiri pentru portalul FJSCNews, http://www.etajul6.ro/fjscnews - am redactat ştiri despre multiple evenimente din cadrul Facultăţii de Jurnalism;

- tot din 2007, desfăşor activităţi de PR pentru FJSC: am ajutat la organizarea stand-ului facultăţii la Târgul Educaţiei (ediţiile 2008, 2009), am participat în Caravana FJSC 2008 (care a presupus vizita la mai multe licee din Urziceni, Focşani, Buzău şi Galaţi, pe parcursul unei săptămâni, şi promovarea FJSC printre elevii claselor a XII-a);

- colaborator al mai multor site-uri pe care am scris diverse articole sau am postat diverse materiale (printre care site-ul Gazetei Sporturilor, gsp.ro);

- în 2008, vizită la Centrul Şcolar de Jurnalism al colegiului "Danubis", din Călăraşi, împreună cu decanul FJSC, Mihai Coman, şi alţi doi colegi de an;

- în 2008, participant în Tabăra Internaţională ISWINT (International Students' Week in Timişoara); în cadrul acesteia, am participat la atelierul de Jurnalism, care presupunea crearea unei reviste (în limba engleză) despre respectiva săptămâna;

- în 2009, am fost admis în Tabăra de jurnalism de la Iaşi, în care nu am mai putut ajunge din motive obiective;

- în 2010, realizator (alături de câţiva colegi de grupă de la FJSC) al unui reportaj AV despre un student la Politehnică foarte talentat la muzică: http://www.campusnews.ro/ştiri-ştiri-7061793-andrei-manea-intre-java-bon-jovi.htm - eu am realizat întrebările, imaginea, montajul (inclusiv coloana sonoră) şi am participat la scrierea textului (voice-over).

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close