Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 27.04.1994

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:01.01.2013

obiectiv

 

Dobândire experienta, acumulare de noi cunoștințe si fixarea acestora prin practica, îmbunătățirea abilitaților deja existente.

Salariu: nespecificat

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2018 - 31.08.2018

Departament: banci

Titlu Job: recuperator (colector) creante

Responsabilitati:

Jobul ocupat a avut ca scop: administrarea dosarelor selectate in vederea initierii actiunilor de executare silita, in conformitate cu prevederile specifice, in vederea recuperarii creantelor; acordarea suportului executorilor IFN in procesul de execuatre silita a contractelor de carduri de credite (titluri executorii).
Printre activitatile desfasurate se numara urmatoarele:
- centralizarea, intocmirea, verificarea si analizarea dosarelor de credit selectate in vederea initierii actiunilor de executare silita;
- monitorizarea si arhivarea raspunsurilor primite de la institutiile statului si tertii popriti pentru procesul de executare silita;
- actualizarea permanenta abazelor de informatii;
- transmiterea notificarilor catre debitori;
- gestionarea corespondentei din cadrul departamentului (intrari/iesiri);
- monitorizarea si arhivarea dosarelor de executare etc.
Printre responsabilitati se numara:
- atingerea target-urilor;
- respectarea intocmai a procedurilor de lucru;
- pastrarea confidentialitatii;
-alte responsabilitati stabilite de superiorul ierarhic.

01.11.2017 - 28.02.2018

Departament: juridic

Titlu Job: legal officer

Responsabilitati:

Scurta prezentare conform fisei postului:

Responsabilitati si sarcini principale:
- formularea de raspusuri la solicitarile primite din partea debitorilor, a institutiilor statului (politie, instante judecatoresti) sau a executorilor judecatoresti (intampinari, apeluri, recursuri, citatii etc.);
-pregatirea dosarelor de credit si/sau a contractelor de abomnament in vederea investirii lor cu formula executorie/ ordonanta de plata pentru punerea acestora in executare;
-asigurarea, zilnic, a evidentei tuturor documentelor intrate sau iesite din departament pe baza de centralizare electronica;
-depunerea/ ridicarea documentelor de la instantele judecatoresti, alte institutii ale statului sau entitati cu care societatea colaboreaza (ANPC, DGEPABD, etc.);
-insusirea cunostintelor necesare desfasurarii activitatii si mentinerea la curent cu modificarile survenite, atat legislativ, cat si operational;
-verificarea saptamanala a stadiului dosarelor puse in executare si completarea informatiilor nou obtinute in rapoartele interne;

Trasaturi de personaliate: initiativa, perseverenta, corectitudine, autodisciplina, capacitate de adaptare, autocontrol, implicare, responsabilitate.

Abilitati si competente: aptitudini de organizare si analiza a datelor continute in documente, atentie la detalii si capacitate de gestionare eficienta a sarcinilor alocate, obiectivitate si punctualitate, capacitate buna de lucru cu termenele limita.

01.06.2016 - 30.09.2016

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: work&travel participant

Responsabilitati:

Industria Turism
Noah's ark waterpark este, in prezent, cel mai intins parc acvatic de distractii din America, situat in statul Wisconsin, orasul Wisconsin Dells.
Responsabilitati: Am ocupat diverse posturi din diferite domenii precum: retail, rental, cashier. Ca si responsabilitati am avut: oferirea de informatii adecvate clientilor, efectuarea rezervarilor zilnice, ultizarea eficienta a caselor de marcat si atentia sporita in efectuarea platilor de catre/catre clienti.
Realizari Pe langa sporirea capacitatii de a interactiona cu diverse tipuri de oameni, dezvoltarea spiritului de echipa, cooperarea cu alti angajati de diferite nationalitati, precum si dezvoltarea spiritului competitiv, aceasta experienta a fost utila pentru imbunatatirea limbii engleze, dar mai ales pentru dobandirea abilitatii de a face fata unor situatii inedite.

studii

 

Facultati:

2017 - prezent Masterat: Drept fiscal la Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti din Bucuresti. In prezent urmez cursuri de master de drept fiscal.
2013 - 2017 Facultate: Drept la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti din Bucuresti.

Premii

Certificari
Jan 2016 - Jan 2016: Certificat de limba engleză emis de Facultatea de limbi străine, Departamentul de limbi moderne

Hobby-uri
Calatorit, FilmePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close