Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 07.07.1987

Permis conducere:  Cat., Data obtinerii:09.06.2011

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Cautarea unor oportunitati de cariera intr-o firma dinamica care poate beneficia de experienta si aptitudinile mele, intr-o colaborare benefica pentru ambele parti. Obiectivele mele principale sunt cresterea profesionala continua, aprecierea aptitudinilor si a experientei, dedicare si randament la locul de munca, iar aceste obiective pot fi atinse invatand si evoluand continuu de-a lungul carierei.

Salariu: 5.000,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Office / Back-office / Secretariat, Medicina umana, Farmacie, Administrativ / Logistica, Internet / e-Commerce, Tipografii / Edituri, Controlul calitatii, Traduceri, IT Hardware, Management

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2018 - prezent

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: records management associate

Responsabilitati:

Administrarea și mentenanța al Central File/eTMF pentru studiile curente în concordanta cu SOP-urile companiei și obligațiile contractuale. Controlul calității (QC) periodic și respectarea proceselor și al procedurilor pentru a asigura acuratețe în fișierele și documentele studiilelor. Pregatirea materialelor de training și susținerea sesiunilor de training pentru sesiuni OTJ dar și pentru colegi noi angajați. Upload, denumire și organizarea în sistemele electronice de management pentru Central File. Pregătiri proactive pentru audituri și suport în timpul acestora pentru a facilita o desfășurarea eficienta.

01.05.2016 - 31.10.2018

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: assistant manager

Responsabilitati:

Asigurarea unui flux optim de informatii, produse si documente prin:
Verificarea facturilor pentru o varietate de cheltuieli ce includ: rezervari de cazare si transport, comenzi papetarie, printuri si obiecte promotionale.
Mentinera sistemului de card acces si a bazei de date aferente acestuia si pregatirea cardurilor de acces pentru noi angajati.
Traducerea si redactarea documentelor si verificarea contractelor inainte de semnare.
Planificarea si implementarea actiunilor interne pentru toate cele 6 sedii ale companiei, impreuna cu departamentul de marketing: organizare concursuri, rezervare transport si cazare, comanda produselor necesare.
Pregatirea pliantelor, mapelor si prezentarilor si asigurarea unei bune functionari a echipamentelor din salile de sedinta pentru intalnirile cu clienti/potentiali clienti.
Comenzi pentru carti vizita, afise, printuri, papetarie si nenumarate alte produse.

01.10.2015 - 29.02.2016

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: quality assurance tester

Responsabilitati:

Testarea si asigurarea calitatii noilor titluri de jocuri pentru console si PC.

01.09.2010 - 31.05.2015

Departament: altele

Titlu Job: supervisor

Responsabilitati:

Activitate de inventariere, introducere date si planificarea activităților zilnice folosind planuri de zbor. Supervizarea si organizarea angajaților in procesul de pregătire si transportare la aeronava a produselor de catering pentru consum in timpul zborului.

01.01.2009 - 31.01.2010

Departament: asigurari

Titlu Job: agent asigurari

Responsabilitati:

Organizarea de campanii de marketing, menținerea bazei de date a oficiului si a firmei. Vânzarea produselor de asigurare in functie de nevoile clienților.

01.04.2007 - 31.12.2008

Departament: paza si protectie / militar

Titlu Job: agent securitate

Responsabilitati:

Predarea zilnica a unui raport detaliat de activitate, patrularea zonelor de constructie ale firmei si investigarea furturilor.

studii

 

Facultati:

2005 - 2007 Facultate: Health Sciences la University of Ontario Institute of Technology din Oshawa.
2000 - 2005 Liceu / Școală profesională: la All Saints Catholic High School din Ottawa.

Premii

Hobby-uri
Chitara, FotografiePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close