Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 15.07.1991

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:28.07.2009

obiectiv

 

Obiectivul meu este acela de a excela în domeniul în care lucrez, prin perseverenţă, pasiune şi o atitudine deschisă şi flexibilă.

Tip job: Part time, Proiect / Sezonier

Departament: Resurse umane / Psihologie, Paza si protectie / Militar, ONG / Voluntariat, Turism / Hotel staff, Relatii clienti / Call center, Merchandising / Promoteri, Traduceri, Crewing / Casino / Entertainment, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2011 - 01.10.2011

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: receptioner

Responsabilitati:

Am avut responsabilitatea cazării turiştilor, prezentarea hostelului şi a facilităţilor acestuia, precum şi prezentarea şi orientarea către puncte de atracţie şi interes turistic din Bucureşti, adecvate unor clienţi de vârste şi din culturi diverse. Calităţile necesare jobului au fost sociablitatea, prezenţa deschisă şi pozitivă, capacitatea de a menţine o atmosferă plăcută, favorabilă întreţinerii unui contact agreabil, cunoaşterea unor limbi de circulaţie universală.

studii

 

Activitati extracurriculare

- Rezistenţă la stres, intuiţie, sociabiliate, maleabiltate, dinamism, carismă
- Cunoştinţe de psihologie - teoretic şi practic

Premii

2004 - laureată a concursului "Etre enfant en Europe au XXe siecle" organizat de Institutul Francez
2006 - participare la proiectul "BRET: Bulgaria, Romania, Ellas, Turkey: Language Bridges Encouraging Tolerance". Eu şi echipa din care am făcut parte am obţinut locul I.
2008 - participare la proiectul "Flag Day", organizat de Ambasada Statelor Unite, unde eu şi echipa mea am obţinut premiul pentru cel mai bun lucru în echipă.
2009 - diploma Cambridge (CAE), nivel C1
2012 - participare la Prima Conferinţă Naţională de Analiză Aplicată a Comportamentului în Tulburările Pervazive de Dezvoltare
2012 - certificat de absolvire pentru competenţe antreprenoriale, organizat de GRADO (Grupul Român pentru Apărarea Drepturilor Omului)
2012 - diplomă de licenţă "Neuropsihologia stresului"
2013 - 250 de ore dezvoltare personală în specializarea abilităţilor de comunicare

Cursuri de:
- limbi străine - engleză, germană, japoneză
- literatura universală
- dans (modern şi de societate)
- desen
- pian
- tenis de câmp
- înot
- kickboxing.

Aceste participari mi-au oferit o perspectivă mai amplă asupra unei diversităţi mari de oameni. Mi-am valorizat şi dezvoltat abilitatea de bun comunicator şi cea de relaţionare, într-un mod lejer şi natural cu persoanele din jur. Schimburile interculturale mi-au oferit în plus ocazia de a învăţa lucruri noi şi specifice despre oameni din alte culturi, deschizându-mă spre diversitatea lumii.
M-au ajutat de asemenea sa captez informaţii din diverse domenii, profesia pentru care mă formez solicitând o cunoaştere complexă, flexibilitate şi echilibru al minţii. Cunoaşterea, implicit informaţia dublată de o atitudine "open mind" reprezintă un atu în orice domeniu de activitate.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)

franceză(avansat,avansat,avansat)

spaniolă(incepator,mediu,mediu)

germană(mediu,incepator,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close