Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 25.10.1989

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:09.03.2009

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Doresc dezvoltarea carierei ca inginer intr-o organizatie multinationala unde sa imi pot valorifica cunostiintele dobandite in timpul facultatii cu scopul de a imbunatati performantele companiei.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Productie, Inginerie, Chimie / Biochimie, Petrol / Gaze, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Bucuresti, Ploiesti, STRAINATATE

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.12.2017 - prezent

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: r&d engineer

Responsabilitati:

Dezvoltare concept nou in domeniul fertilizatorilor cu eliberare controlata din faza de laborator, pilot pana la productie.
Dezvoltarea instalatiilor de productie pentru faza de laborator si pilot impreuna cu parteneri/contractori.
Studiu de fezabilitate tehnico economic pentru noul concept.
Suport in faza pilot si productie pentru diverse produse cu eliberare controlata dezvoltate de alte echipe din ICL.

01.10.2015 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: professional doctorate engineer trainee

Responsabilitati:

Proiectare conceptuala - proces de hidrogenare.
In aceasta perioada am realizat proiectarea conceptuala, bilantul de materiale si estimarea costului pentru conceptul selectat, imbunatatirea modelului cinetic, proiectarea reactorului

01.11.2012 - 31.10.2014

Departament: inginerie

Titlu Job: junior process engineer

Responsabilitati:

Asistarea inginerilor de proces in dezvoltarea documentelor: Diagrame de process, Simulari HYSYS, revizii ale documentelor din faza FEED (Front End Engineering Design) a proiectului, participarea in workshopuri de HAZOP (hazard operation) si HAZID (hazard identification).
In acest timp am dezvoltat calcule in Excel pentru pierderile de caldura si calcule pentru procese de absorbtie a gazelor nedorite. De asemenea am dezvoltat simulari de proces pentru determinarea conditiilor de operare pentru a evita formarea de hidrati in conducte.
In aceasta perioada am capatat o mai mare atentie la detalii prin revizia documentelor de inginerie precum si abilitati mai bune de comunicare prin expunerea la un mediu international.

01.06.2011 - 30.09.2011

Departament: inginerie

Titlu Job: stagiar

Responsabilitati:

Pe perioada stagiului de practica am lucrat proiectul "Modelarea si Simularea instalatiei GASCON(Gas Concentration) din complexul FCC(Fluid Catalytic Cracking)". Obiectivul proiectului a fost cresterea gradului de recuperare al propilenei.
Am modelat processul GASCON in ASPEN HYSYS si am creat un raport cu recomandari pentru imbunatatirea lui. Rezultatele au fost prezentate si la conferinta "PRES 2012"

01.10.2010 - 01.12.2010

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: asistent

Responsabilitati:

Pregatirea elevilor pentru olimpiada internationala de chimie in domeniul chimie-fizica.

studii

 

Facultati:

2014 - 2016 Masterat: Proiectare de Proces si de Produs la Universitatea Tehnologica din Eindhoven din Eindhoven. Subiecte: Termodinamica, Reactoare, Controlul Proceselor, AspenTech, Proiectarea Proceselor.
Proiecte: "Dezvoltarea unei noi tehnologii pentru Metil Metacrilat"
Titlul tezei: "Proiectarea procesului pentru hidrogenarea acidului levulinic la gamma - valerolactona
2012 - 2014 Masterat: Ingineria Proceselor Chimice la Universitatea Politehnica Bucuresti din Bucuresti. Subiecte: Controlul Proceselor, Transport de proprietati, Termodinamica, Dezvoltarea Proceselor.
Teza: "Evaluarea fezabilitatii proceselor de separare/reactie folosind curbe reziduale (non)reactive". O parte din rezultate au fost prezentate la conferinta "PSE2015 & ESCAPE25", Copenhaga, 2015
2008 - 2012 Facultate: Inginerie Chimica si Biochimica la Universitatea Politehnica Bucuresti din Bucuresti. Subiecte: Termodinamica, Fenomene de transport, Metode numerice, Simulatoare de proces, Reactoare chimice, Operatii unitare, Controlul proceselor
Teza: "Instalatia de cracare catalitica"

Premii

Voluntariat
Oct 2014 - Sep 2015: Asociatia Octave Levenspiel
Presedinte al Asociatiei "Octave Levenspiel" al Universitatii Tehnologice din Eindhoven - Responsabil pentru prezentarea rezultatelor si activitatilor organizate de studenti; responsabil pentru organizarea activitatiilor si a diferitelor comitete din interiorul asociatiei.
Nov 2009 - Jul 2010: AIESEC Bucuresti
Membru al departamentului "Exchange".

Potrivirea diverselor proiecte AIESEC cu stagiari internaționali.

Participarea la intalniri de vanzari.
Nov 2008 - Sep 2012: Societatea Tinerilor Chimisti
Membru al comitetului de organizare al concursului "C.D. Nenitescu" si al altor proiecte pentru elevii de liceu, desfasurate de Universitatea Politehnica din BucurestiPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close