Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 22.09.1984

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:29.03.2008

obiectiv

 

Tip job: Full time

Departament: Altele

Oras de lucru: Oradea

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.06.2017 - prezent

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: quality engineer

Responsabilitati:

Asigurarea functionarii si dezvoltarea proceselor de calitate conform standardelor actuale si cerintelor clientilor. Intocmirea, implementarea si mentinerea documentatiei specifice urmaririi calitatii. Efectuarea analizelor de rebut, tratarea reclamatiilor, deschiderea actiunilor corective si preventive, urmarirea eficientei actiunilor implementate, efectuarea auditurilor de produs premergatoare auditurilor de la client, actiuni de imbunatatire a calitatii, utilizarea instrumentelor de calitate, feedback zilnic cu departamentele implicate in realizarea si livrarea in conditii optime a produselor.

01.03.2017 - 30.06.2017

Departament: vanzari

Titlu Job: reprezentant vanzari

Responsabilitati:

Vanzarea de solutii optime si complete de comunicare clientilor juridici; prospectarea pietei; oferirea informatiilor corecte si complete referitoare la produsele si serviciile promovate; tratarea cu seriozitate a obiectivelor lunare; participarea activa la imbunatatirea proceselor de lucru; identificarea nevoilor clientilor si mentinerea standardelor de calitate ale companiei.

01.09.2015 - 31.03.2017

Departament: telecomunicatii

Titlu Job: consultant vanzari prin telefon - servicii telefonie mobila

Responsabilitati:

Vanzarea de solutii optime si complete de comunicare clientilor existenti; oferirea informatiilor corecte si complete referitoare la produsele si serviciile promovate; tratarea cu seriozitate a obiectivelor lunare; participarea activa la imbunatatirea proceselor de lucru; identificarea nevoilor clientilor si mentinerea standardelor de calitate ale companiei.

01.01.2013 - 30.06.2015

Departament: vanzari

Titlu Job: team leader - coordonator vanzari

Responsabilitati:

Coordonarea agentilor implicati in promovarea si vanzarea serviciilor Vodafone de pe 3 judete: BIHOR, CLUJ si HUNEDOARA; implementarea strategiilor de promovare; organizarea, implementarea şi gestionarea campaniilor de promovare; informarea conducerii cu privire la situaţia din teritoriu.

01.06.2010 - 31.12.2012

Departament: vanzari

Titlu Job: store manager

Responsabilitati:

Cunoasterea programului Expert, New Pos, Cash-Up, Excel, Word, PowerPoint; intocmirea rapoartelor zilnice, evidenta gestiuni, contracte, procedura de verificare a documentelor pentru intocmirea contractelor, procese verbale predare-primire, rapoarte de inventariere, intocmirea facturilor, training in vanzare si comunicare cu clienti, deconturi, angajari personal, intocmirea saptamanala a necesarului de marfa, telemarketing, promovarea brandului si prezentarea produselor in scopul vanzarii acestora catre clienti cat si atingerea obiectivelor lunare.
Atingerea obiectivelor lunare, chiar si depasirea acestora.

15.09.2008 - 31.05.2010

Departament: banci

Titlu Job: credit officer

Responsabilitati:

Consilierea clientilor, intocmirea dosarelor de credit, rapoarte zilnice, telemarketing, training in vanzare si comunicare

01.08.2007 - 31.07.2008

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: casier

Responsabilitati:

Incasare numerar, depunere la CEC, citire si calcul indecsi contoare apa.

15.07.2006 - 01.01.2008

Departament: asigurari

Titlu Job: agent

Responsabilitati:

Dezvoltarea unui portofoliu de clienti persoane fizice sau juridice prin sistemul oferit de societate si prin forte proprii si administrarea portofoliului prin desfasurarea unui service permanent pentru clienti si dezvoltarea continua a colaborarii cu acestia.

studii

 

Facultati:

2003 - 2008 Facultate: INGINERIE ECONOMICA IN DOMENIUL ELECTRIC, ELECTRONIC SI ENERGETIC / INGINER ECONOMIST la FACULTATEA DE INGINERIE ELECTRICA SI TEHNOLOGIA INFORMATIEI din ORADEA.
1999 - 2003 Liceu / Școală profesională: TURISM SI ALIMENTATIE PUBLICA / TEHNICIAN IN TURISM la LICEUL ECONOMIC "PARTENIE COSMA" din ORADEA.

Premii

Atestat: Tehnician in turism
Proiect de diploma: Inginer economist
Certificare in vanzare si comunicare cu clientii

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close