Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 02.03.1991

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:30.07.2010

obiectiv

 

Sunt o persoana pozitiva, deschisa sa invat lucruri noi, curioasa, sociabila, ambitioasa si implicata.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Farmacie, Agricultura, Cercetare - dezvoltare, Chimie / Biochimie, Controlul calitatii, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Craiova, Bals

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2018 - 31.10.2020

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: quality assurance specialist

Responsabilitati:

2 ani și 4 luni experienta ca Specialist în Asigurarea Calității la fabrica de bere Heineken Craiova. Sarcinile mele erau următoarele: verificarea stării de igiena în secțiile de îmbuteliere, dar și in Brewing; verificarea calității berii (produs intermediar și final) și produsului finit după îmbuteliere prin verificarea comparativa cu standardele impuse; efectuarea de audituri HOC; participarea la ședințele zilnice din departamentele Brewing sau Imbuteliere; membru în Pillar-ul de Calitate și în cel de dezvoltare angajați (Pod); conducător echipe Kaizen pentru dezvoltare angajati; organizarea zilnica a programului de lucru în Laborator cu sarcinile efectuate de fiecare persoana în parte; coordonator al Sistemului LabStar 2 stele pe Laborator-revizii/realizare proceduri și instrucțiuni de lucru, asigurarea efectuării service-ului pentru fiecare echipament în parte la termen, asigurarea HOC și 5S în Laboratorul central și în microlaboratoarele din secții; comunicarea cu furnizorii de echipamente și materiale de laborator pentru oferte de pret comenzi prin SAP; efectuarea lunara a pontajului personalului din Laborator; efectuarea de analize fizico-chimice la must și bere; back up citire rezultate micro, prelevat probe prin stergere sau probe micro de bere sau apa pentru a fi alalizate; organizare sesiuni de degustare și membru în panelul de degustători; asigurarea tuturor materialelor de laborator necesare efectuării analizelor fizico-chimice sau microbilogice și alte administrative.

studii

 

Facultati:

2016 - 2019 Doctorat: Chimie/Inginerie Chimica la Scoala doctorala de Stiinte din Craiova.
2014 - 2016 Masterat: Chimia compusilor biologic activi la Facultatea de Matematica si Stiinte ale naturii din Craiova.
2011 - 2014 Facultate: Chimie la Facultatea de Matematica si Stiinte ale naturii din Craiova. In ianuarie 2013 m fost plecata in Viena pentru efectuarea stagiului de practica obligatoriu de trei saptamani. Din luna septembrie 2013 pana in ianuarie 2014 am fost plecata (tip plasament) cu bursa Erasmus in Franta, in Lille 1. Am terminat ciclul Licenta cu media 9.83.

Premii

Hobby-uri
muzica,sportul,excursiilePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close