Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 06.07.1969

Permis conducere:  Cat.B,C,E

Stagiu militar: da

obiectiv

 

:-angajat intr-o companie serioasa, puternica, de preferat multinationala, in care sa ma pot afirma;

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Achizitii

Oras de lucru: Brasov

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.12.2011 - prezent

Departament: achizitii

Titlu Job: purchaser

Responsabilitati:

Analizarea cerintelor generale de aprovizionare, negocierea preturilor pentru materie prima si parturi cumparate, negocierea preturilor pentru serviciile externalizate (zincare termica, electro-zincare, prelucrari mecanice), emiterea de comenzi si urmarirea termenelor de livrare, monitorizarea evolutiei si fluctuatiei preturilor la materie prima . Evaluarea si selectarea furnizorilor, auditarea furnizorilor.Reducerea costurilor prin utilizarea diferitelor instrumente de analiza a preturilor(Make or buy ,Pareto) . Monitorizarea lunara a performantelor livrarilor de la furnizor,rezolvarea reclamatiilor la furnizori . Mentinerea si optimizarea politicilor de inventar, actualizarea stocurilor, mentinerea permanetei legaturi cu celelalte departamente pentru derularea in mod optim a activitatilor zilnice, suport tehnic pentru departamentele interesate, asigurarea introducerii datelor logistice in sistemul ERP, Cercetarea pietei in vederea atragerii de noi furnizori interni si externi competitivi. Optimizarea constanta a operatiunilor si proceselor ce tin de aprovizionare.

01.06.2005 - 31.12.2011

Departament: achizitii

Titlu Job: analist achizitii

Responsabilitati:

Responsabilitati:- Aprovizionare de repere curente precum si produse la comanda in functie de necesitatile curente si stocurile critice ale companiei , optimizarea transporturilor ,deplasarea la furnizori interni si externi pentru evaluarea performantelor acestora, mentinerea bunei legaturi cu furnizorii interni si externi precum si cercetarea pietei in vederea atragerii de noi furnizori interni si externi competitivi si incheierea de contracte, negocieri de pret, urmarire discounturi, operarea in ERP a comenzilor curente si necesarelor informative pentru luna urmatoare, analiza şi sinteza stocurilor, a vanzarilor, emiterea de cec-uri si urmarirea scadentelor la furnizori, întocmirea rapoartelor de analiză privind achiziţiile, promovarea imaginii organizaţiei prin atitudine şi exemplu propriu atât în firmă cât şi în afara firmei mentinerea permanentei legaturi cu Departamentul Vânzări, cu Departamentul Logistică-Depozite, cu Departamentul Logistică Transporturi, cu Departamentul Financiar-Contabil;
- Cunostinte temeinice in domeniul produselor siderurgice si a materialelor de constructii .

01.02.1991 - 30.06.2005

Departament: achizitii

Titlu Job: specialist achizitii

Responsabilitati:

- specialist achizitii in perioada mai 1994 – iunie 2005 in cadrul Dep.Comercial.Aprovizionare avand ca atributii aprovizionarea cu materii prime necesare pentru fabricarea motoarelor electrice si aparatajelor electrice auto, rulmenti, produse siderurgice in special produse metalurgice, table oteluri carbon si oteluri aliate.

- agent de vanzari in perioada martie .1991- mai 1993 in cadrul Serv. Desfacere avand ca atributii desfacerea si promovarea produselor fabricate de S.C. IAME S.A, mai concret motoare electrice si aparataj electric auto.

studii

 

Facultati:

2014 - 2016 Masterat: Administrarea Afacerilor(MBA) la Universitatea Transilvania din Brasov.
1998 - 2002 Facultate: Stiinte juridice la Universitatea „George Baritiu” din Brasov.
1983 - 1987 Liceu / Școală profesională: Industrial la Liceul „Stefan Procopiu” din Vaslui.

Premii

Cunoştinţe de limba engleză competente comune de comunicare; am absolvit Cursurile de perfectionare Competente commune de comunicare si Englis Business
-permis de conducere categ.”BC+E”

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close