Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 01.09.1991

Permis conducere:  Cat., Data obtinerii:29.11.2010

obiectiv

 

Experienced School Manager with a demonstrated history of working in the education management industry. Skilled in Strategic Planning, Organizational Development, Public Speaking, Training, and Research. Strong education professional with a Bachelor's degree focused in Law School from Universitatea „Titu Maiorescu”, plus a second bachelor's degree focused in journalism from University of Bucharest. Applying my journalism knowledge working a an English Language Cambridge Consultant for Fischer International, organising workshops and events with english teachers for talking about teaching methods and teaching materials special developed for different types of learners.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Juridic, Relatii publice, Marketing, Publicitate, Educatie / Training / Arte, Cercetare - dezvoltare, Traduceri, Management, Jurnalism / Editorial

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2019 - prezent

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: public relations specialist

Responsabilitati:

Organizarea de ateliere și evenimente cu profesori de limba engleză din toată țara pentru a vorbi despre metode de predare și învățare și materiale didactice. Construrea de relații de lucru puternice cu profesori de limba engleză din toată țara; Reprezentarea și promovarea cărților editurilor Cambridge University Press, National Geographic Learning, Hamilton House, Global ELT, Collins, etc. Sprijinirea instituțiilor de învățământ și a școlilor în alegerea manualelor adecvate; Oganizarea programelor de instruire pentru îmbunătățirea abilităților de predare a cadrelor didactice; Interacționarea cu instituțiile scolare sub formă de întâlniri organizate, pentru a avea o înțelegere clară a ceea ce este cu adevărat nevoie de elevi și școală; să ajute școlile să atingă standarde mai ridicate; Sfătuirea personalululi administrativ cu privire la dezvoltarea curriculumului și utilizarea materialelor noi care au fost puse în aplicare .; realizarea descrierilor evenimentelor și promovarea lor online.

01.08.2017 - 31.07.2019

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: director Învățământ preșcolar

Responsabilitati:

Coordonarea aspectelor educationale, a personalului si a resurselor Organizarea evenimentelor didactice din cadrul grădiniței Asigurarea unei bune relații intre personalul educational Gestionarea relației dintre instituție și părinți Asigurarea unui mediu educațional corespunzător, menținerea și dezvoltarea acestuia.

Organizarea și supravegherea evenimentelor educaționale din cadrul instituției, precum serbările școlare, workshop uri lunare pe diverse teme de interes pentru copii sau părinți, orice alt gen de extra activitate curriculara.

Menținerea relației cu inspectoratul școlar, pregătirea documentelor necesare, participarea la diverse evenimente de profil în interesul instituției de învățământ.

01.07.2015 - 30.09.2015

Departament: juridic

Titlu Job: office manager - consiliere juridica

Responsabilitati:

Managerierea dosarelor, cereri executare silita, deschideri de insolventa, redactare notificări de plata etc.Mentinerea legăturilor cu birourile Executorilor judecatoresti, monitorizarea dosarelor, cereri de investire bilete la ordin sau contracte.

01.10.2014 - 31.08.2015

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: english language teaching consultant

Responsabilitati:

- redactare de materiale/articole/programe scolare in vigoare, precum si traducerea lor - promovarea materialelor de limba engleza pentru orice nivel de invatamant - conferinte/prezentari de carte - contracte de sponsorizare/licitatii . Organizarea de ateliere și evenimente cu profesori de limba engleză din toată țara pentru a vorbi despre metode de predare și învățare și materiale didactice. Construrea de relații de lucru puternice cu profesori de limba engleză din toată țara; Reprezentarea și promovarea cărților editurii Express Publishing

01.09.2014 - 30.09.2017

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: consultant elt

Responsabilitati:

- conferinte/promovare manuale scolare/redactare planificari scolare/propunere si redactare de texte in limba engleza pentru orice nivel scolar. - contracte sponsorizare/licitatii/contestatii/contracte cu Ministerul Educatiei/concepere/redactare/verificarea legalitatii. Organizarea de ateliere și evenimente cu profesori de limba engleză din toată țara pentru a vorbi despre metode de predare și învățare și materiale didactice. Construrea de relații de lucru puternice cu profesori de limba engleză din toată țara; Reprezentarea și promovarea cărților editurii Express Publishing

01.03.2014 - 30.06.2014

Departament: juridic

Titlu Job: redactor/consilier

Responsabilitati:

- redactarea de articole pentru blog/ acte juridice

01.12.2013 - 31.03.2014

Departament: grafica / webdesign / dtp

Titlu Job: redactor/reporter

Responsabilitati:

- propunere si redactare de stiri, articole pentru site
- propunere si redactare emisiuni de tip pastila
- conferinte si evenimente culturale

01.09.2011 - 30.06.2013

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: instructor afterschool

Responsabilitati:

- lucrul cu elevii, rezolvarea problemelor si temelor pentru acasa
- aprofundarea lectiilor

01.06.2010 - 31.10.2012

Departament: jurnalism / editorial

Titlu Job: redactor/reporter

Responsabilitati:


- pregătirea, scrierea și rescrierea, editarea articolelor pentru a îmbunătăți lizibilitatea ;
- detectarea și corectarea erorile de ortografie, punctuație și sintaxă;
- propunerea de idei de articole noi, inspirate din mediul cotidian din oraș;
- dezvoltarea ideilor de stiri sau de conținut, luând în considerare recursul cititorului sau al publicului;
- găsirea de povești de viață interesante și publicarea lor;
- monitorizarea operațiunile de culegere de știri pentru a asigura utilizarea tuturor surselor noi, cum ar fi comunicatele de presă, contactele telefonice, radioul, televiziunea, serviciile prin cablu și alți reporteri.

studii

 

Facultati:

2015 - 2016 Masterat: Criminalistica si psihologie judiciara la Facultatea de Drept din Bucuresti. Mater de criminalistica si psihologie judiciara
2011 - 2015 Facultate: Drept la Universitatea Titu Maiorescu -Facultatea de Drept din Bucuresti. diploma de licenta- specializarea drept
2010 - 2013 Facultate: Limba și literatura română- Limba engleza la Facultatea de Litere din Bucuresti. diploma de licenta
2010 - 2013 Facultate: jurnalism/relatii publice la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din Bucuresti. diploma de licenta 2010=2013

Premii

Certificari
Oct 2010 - Aug 2013: Modul psiho-pedagogic nivel I

Sep 2010 - Jul 2013: Modul ECDL
Modul Psiho-PedagogicPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close