Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 12.03.1986

obiectiv

 

Ma vad lucrand intr-un domeniu in care interactionez cu oamenii (Psihologie, Resurse umane etc.) pentru ca asa simt ca le sunt de folos.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time, Internship / Voluntariat, Proiect / Sezonier

Departament: Resurse umane / Psihologie, Medicina umana, Educatie / Training / Arte, ONG / Voluntariat, Internet / e-Commerce, Cercetare - dezvoltare, Relatii clienti / Call center, Medicina alternativa, Jurnalism / Editorial

Oras de lucru: Bistrita, Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2011 - prezent

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: psiholog si psihoterapeut

Responsabilitati:

- Evaluare clinica si psihodiagnostic
- Optimizare si dezvoltare personala
- Psihoterapie cognitiv-comportamentala
- Psihoterapie existentiala

Lucrez in propriul cabinet.

Cazuri ameliorate/rezolvate:
- tulburare depresiva majora
- fobie sociala
- tulburare dismorfica
- tulburare de personalitate borderline
- indecizie in sfera sentimentala
- dependenta in dragoste
- gelozie patologica
- management deficitar al timpului
- anxietate generalizata
- stres post-traumatic
- relatii sexuale nesatisfacatoare etc.

Pentru opiniile si impresiile clientilor a se vedea:
http://www.la-psiholog.ro/anacristinabadita#recomandari

studii

 

Facultati:

2010 - 2012 Masterat: Psihologie clinica si psihoterapie la Masterul de Psihologie clinica, Consiliere psihologica si Psihoterapie, Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Universitatea ”Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca.
2007 - 2010 Facultate: Psihologie la Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Universitatea ”Babes-Boyai” din Cluj-Napoca.
2005 - 2009 Facultate: Drept comunitar la Facultatea de Drept, Universitatea ”Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca.

Premii

Conferinte
Mar 2014 - Mar 2014: - participare la Conferința Națională de Psihologia Sexualității, organizată de Institutul de Psihologie și Psihoterapie a Sexualității - cu tema ”Abordarea urologică-psihiatrică-farmacologică şi psihologică în sexologie”, acreditată de Colegiul Psihologilor din România și de Colegiul Medicilor din România (Cluj-Napoca)

Nov 2013 - Nov 2013: - participare la conferința ”De la stres la burnout. Abordări și intervenții multidisciplinare” - ediția a II-a-, organizată de Colegiul Psihologilor din România și de Asociația de Consiliere și Psihoterapie Online din România (Cluj-Napoca)

Feb 2013 - Feb 2013: - participare la Conferința organizată de Alianţa Română de Prevenţie a Suicidului împreună cu Asociaţia de Psihoterapii Cognitive şi Comportamentale din România cu tema: ”Managementul persoanei cu risc suicidar – terapie medicamentoasă, psihoterapie, consiliere spirituală”, acreditată de catre Colegiul Medicilor din România și Colegiul Psihologilor din România (Cluj-Napoca)

Nov 2012 - Nov 2012: - participare la Congresul Internațional de Psihologie Aplicată ”Psihologii – Aici și Acum”, organizat de Asociația Psihologilor Acreditați din România și de Colegiul Psihologilor din România, și audient al workshop-ului ”Secretele personalității umane”, formator practician NLP Sorin Peligrad (Brașov)

Sep 2012 - Sep 2012: - ”Metode online de promovare a sănătății mintale” – curs organizat de COGNITROM, Centrul Național de Sănătate Mintală și Luptă Antidrog și Colegiul Psihologilor din România în cadrul proiectului ”Metode online de promovare a sănătății mintale la locul de muncă și de armonizare a activității profesionale cu viața de familie” (contract POSDRU), formator Prof. Univ. Dr. Mircea Miclea

Jan 2012 - Jan 2012: - ”Psihosexualitatea patologică” – curs de formare continuă organizat de Colegiului Psihologilor din România și Institutul de Psihologie și Psihoterapie a Sexualității, formator: Conf. Univ. Dr. Andrea Muller-Fabian (Cluj-Napoca)

Nov 2011 - Nov 2011: – cursul de formare continuă ”Mistakes in the Practice of REBT and How to Avoid Making Them”, organizat de Colegiul Psihologilor din România și Asociația de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale din România, formator Professor Windy Dryden, Ph. D., University of London (Cluj-Napoca)

May 2011 - May 2011: - ”Hypnotherapy and Hypnosis” – curs organizat de Colegiul Psihologilor din România și Asociația de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale din România, formator Professor Emeritus Thomas Dowd, Ph. D, University of Ohio (Cluj-Napoca)

Nov 2010 - Nov 2010: - ”Psihodiagnostic și evaluare clinică. Fundamente” - curs de formare continuă organizat de Colegiul Psihologilor din România și de Asociația de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale, formator Prof. ”Aaron T. Beck” Univ. Dr. Psih. Daniel David (București)

Lucrari publicate
Apr 2013: ”Experiențele doliului și dezvoltarea post-traumatică” - lucrare publicata in revista Congresului Internațional de Psihologie Aplicată ”Psihologii – Aici și Acum”, organizat la Brasov de Asociația Psihologilor Acreditați din România și de Colegiul Psihologilor din România

Calificari
Nov 2010: membra a Colegiului Psihologilor din Romania, filiala Cluj

Oct 2010: membra a Asociatiei de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale

Certificari
Oct 2010 - Oct 2013: Formare in Psihologie clinica
- prin Masterul de Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie și Catedra de Psihologie Clinică si Psihoterapie, Universitatea "Babeș-Bolyai", Cluj- Napoca
Supervizor: Prof. Univ. Dr. Aurora Szentágotai Tătar, psiholog principal în psihologie clinică, consiliere psihologică şi psihoterapie, supervizor în domeniu, atestat de Colegiu Psihologilor din România, membru al Institutului Internaţional de Studii Avansate de Psihoterapie şi Sănătate Mentală Aplicată.
Oct 2010 - Oct 2013: Formare in Psihoterapii cognitive și comportamentale
- sub egida Asociației de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale din România și a Masterului de Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie și a Catedrei de Psihologie Clinică și Psihoterapie, Universitatea "Babeș- Bolyai", Cluj-Napoca

S upervizor:Prof. Univ. Dr. Aurora Szentágotai Tătar, psiholog principal în psihologie clinică, consiliere psihologică şi psihoterapie, supervizor în domeniu, atestat de Colegiu Psihologilor din România, membru al Institutului Internaţional de Studii Avansate de Psihoterapie şi Sănătate Mentală Aplicată.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,mediu,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close