Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 08.09.1989

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:02.11.2007

obiectiv

 

Formarea și consolidarea cunoștințelor din domeniul expertal; Formarea psihiatrică sau consolidarea cunoștințelor din acest domeniu; Contribuirea la construirea unui sistem mai eficient de formare a tinerilor psihologi și exploatarea abilităților acestora în toate domeniile; Contribuții importante în cercetarea psihologică; Dezvoltarea abilităților artistice, expunerea tablourilor personale într-o galerie de artă;

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2013 - 30.06.2016

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: psiholog clinician în supervizare, psihoterapeut/consilier

Responsabilitati:

Evaluare și psihodiagnostic clinic, psihoterapie și consiliere psihologică; tangențial, asistare la evaluări din domeniul psihologiei muncii, transporturilor și serviciilor, precum și din domeniul psihologiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională.
Familiarizare cu domeniul expertal (cazuri civile și penale).
Evaluarea clinică a aspectelor afective, cognitive, comportamentale, psihofiziologice, de personalitate și relaționale, la toate grupele de vârstă (copii, adolescenți, adulți, persoane în etate). Intervenție psihologică de bază, consiliere psihologică și psihoterapie, de grup și individual.
În cadrul acestei societăți am reușit nu doar să consolidez o serie de abilități specifice psihologului clinician și psihoterapeutului, cât și să îmi lărgesc semnificativ plaja cazuistică.
Am participat activ la evaluări clinice diverse, atât tabloul clinic/mecanismele etiopatogenetice psihologice (patologie din spectrul anxios, afectiv, psihotic, neurodegenerativ, de personalitate, infantilă și de dezvoltare) cât şi stările de sănătate/mecanismele de sanogeneză (evaluare și stimulare cognitivă a persoanelor diagnosticate cu demență; evaluarea și stimularea copiilor cu potențial intelectual scăzut dar și superior-asistență în procesul de dezvoltare cognitivă; evaluare și intervenție logopedică).
Consolidarea abilităților de psihoterapeut, derularea și încheierea cu rezultate importante a unor intervenții psihoterapeutice (intervenții în tulburări dominant din spectrul anxios și afectiv, neurodegenerativ-fază incipientă, întârzieri în dezvoltare).
Activitatea derulată în cabinetul privat, în prezența supervizorului meu cu o formare atât în domeniul psihiatriei cât și psihologiei (inclusiv cu statut de psiholog expert definitiv), mi-a permis cumularea a multor cunoștințe suplimentare celor prevăzute în contractul de supervizare. Am avut astfel, posibilitatea de a asista și chiar aduce aportul meu în majoritatea expertizelor psihologice derulate în această perioadă. De asemenea, am contribuit la structurarea și chiar prezentarea, multor cursuri de formare/workshopuri realizate de dânsul. Tangențial am avut posibilitatea de a interacționa și cu segmentul de tratament medicamentos. Nu în ultimul rând, am avut posibilitatea de a cunoaște și utiliza numeroase instrumente psihometrice, de a construi și conduce propriul grup de intervenție focalizată pe stimularea cognitivă a persoanelor în etate diagnosticate cu demență.

***
Începând cu 28.02.2014
Psiholog cu drept de liberă practică, în specialitatea Consiliere psihologică cognitiv-comportamentală, practicant autonom.

28.02.2014-prezent
Psiholog cu drept de liberă practică, în specialitatea Psihoterapii cognitiv- comportamentale, practicant sub supervizare.

28.02.2014-prezent
Psiholog cu drept de liberă practică, în specialitatea Pshiologie clinică, practicant sub supervizare

01.02.2013 - 31.07.2013

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: psiholog - voluntar

Responsabilitati:

Activitatea mea s-a rezumat la selecţia, reevaluarea psihologică şi diagnosticarea a unui număr de şase deţinuţi. În urma formării grupului de intervenţie, responsabilitatea mea s-a conturat în jurul creării şi implementării unor activităţi centrate îndeosebi asupra reducerii agresivităţii şi creşterii stimei de sine.
Fiind cea dintâi interacţiune cu acel mediu, cu siguranţă a trebuit să mă adaptez condiţiilor specifice, precum şi participanţilor grupului de intervenţie. Abilităţile mele de clinician și psihoterapeut au fost provocate şi cu siguranţă a fost o experienţă ce m-a ajutat să mă autodepăşesc ca și profesionist și ca persoană.
De asemenea am dobândit o serie de cunoştinţe despre caracteristicile acelui tip de grup şi mediu, recum şi acele strategii psihologice care funcţionează în motivarea şi controlarea unui grup de acest gen.
Participând activ în realizarea setului de activităţi ce urmau a fi implementate, am îmbrăţişat provocarea de a suprapune cât mai exact obiectivele şi activităţile în sine ale intervenţiei cu setul de caracteristici specifice grupului.
Probabil cel mai important lucru ce l-am realizat participând ca şi voluntar în mediul penitenciar, se referă la dezvoltarea personală, cu siguranţă am învăţat să depăşesc o serie de prejudecăţi şi temeri asociate interacţiunii cu persoane din acel mediu, în final am concluzionat că, în ciuda faptelor săvârşite de către aceştia, vulnerabilitatea este prezentă la fel ca în noi toţi.
Participarea ca şi voluntar în implementarea un program de intervenţie psihologică pentru persoanele cu afecţiuni psihice din mediul penitenciar, m-a ajutat să dobândesc o serie de abilităţi specifice şi necesare activării în acel mediu ca şi psiholog. De asemenea mi-a servit indubitabil dezvoltării personale.

01.09.2012 - 30.06.2013

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: psiholog voluntar

Responsabilitati:

Eficientizarea programelor de prevenţie a agresivităţii în şcoală.
Activități specifice consilierii școlare.
108 ore de activități la clasă, activități de evaluare și curriculare
36 ore de pregătire și prelucrare statistică a datelor.

01.10.2011 - 29.02.2012

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: psiholog voluntar

Responsabilitati:

Obiectivele proiectului: Facilitarea tranziției de la școală la viața activă a studenților prin intermediul creșterii competitivității sistemului educativ și eficientizării stagiilor de practică pentru a răspunde cerințelor pieței muncii
In cadrul proiectului, ca și psiholog voluntar, am participat la o serie de evaluări psihologice și în general la activitatea psihologului DGASPC.
Printre abilitățile formate: empatice, lucru în echipă, clinice, de abordare și lucru cu, copiii și familiile acestora.

studii

 

Facultati:

2011 - 2013 Masterat: Psihologie clinică, psihoterapie și consiliere psihologică la Universitatea din Oradea din Oradea. Prezentarea și susținerea disertației, media: 10.
2008 - 2011 Facultate: Științe Socio - Umane (Oradea), specializarea Psihologie la Universitatea din Oradea din Oradea. Lucrarea de licență, nota: 10.

Premii

Certificari
Mar 2016 - Apr 2016: Certificate of Completion GOOD CLINICAL PRACTICES NIDA Clinical Trials Network
Curs online, cu durata a 6 ore ce implică formarea cu privire la cercetările clinice (consimțământul informat, siguranța participanților, evidența documentelor, calitatea serviciilor, testarea unor medicamente sau servicii noi etc.).
Mar 2016 - Apr 2016: Brief Training & Reliability Protocol for the Clinical Dementia Rating (CDR) via the on-line training system.
Curs online de formare în aplicarea, cotarea și interpretarea Scalei de Evaluare Clinice a Demenței organizat de John C. Morris, M.D., Director, ADRC & Memory & Aging Project, din cadrul Washington University
School of Medicine Knight Alzheimer’s Disease Research Center Memory & Aging Project
St. Louis, Missouri, USA
Conferinte
Oct 2011 - Sep 2015: Conferințe și workshop-uri cumulate
***Conferințe și workshop-uri

- Workshop "SELF-KIT",Conferinţă Naţională a Psihologilor Şcolari, ediţia a III- a, 2011;
- Octombrie 2011-Februarie 2012, voluntar în cadrul proiectului Programul de practică pentru studenţi ”Protecţia copilului-de la teorie la practică”;
- 17-18 noiembrie 2012, participarea la cursul de formare continuă Tehnici de intervenţie în doliu, organizat de Colegiu Psihologilor din România şi Asociaţia de Consiliere Psihologică din România;
- Octombrie 2012- Iunie 2013, voluntar în proiectul "Eficientizarea programelor de prevenţie a agresivităţii în şcoală.
- Workshop "Evaluare clinică, educație și intervenție în comunitate", Cea de-a treia Conferință de psihologie comunitară, 2013.
- Workshop "Evaluarea, diagnosticarea și managementul furiei", Facultatea de Socio-Umane, Oradea, 2013.
- Workshop "Investigarea psihometrică și proiectivă a tabloului clinic, Modul I", Asociația Română de Psihologie Comunitară, Oradea, 2014.
- Workshop "Investigarea psihometrică și proiectivă a tabloului clinic, Modul I", Asociația Română de Psihologie Comunitară, Oradea, 2015.
- Workshop "Utilizarea tehnicilor proiective în diagnostic și intervenție", Asociația Română de Psihologie Comunitară, Oradea, 2015.
- Workshop "Gândirea critică-o caracteristică esențială a viitorilor profesioniști", Asociația Română de Psihologie Comunitară, Oradea, 2015.
- Workshop "Incidente critice în psihoterapie", Asociația Română de Psihologie Comunitară, Oradea, 2015.
- Workshop "Investigarea aptitudinilor cognitive în psihologia muncii și transporturilor", Asociația Română de Psihologie Comunitară, Oradea, 2015.
- Workshop "Evaluarea și elemente de intervenție în tulburările de personalitate la adolescent și adultul tânăr", Asociația Română de Psihologie Comunitară, Oradea, 2015.

***Diplome/Anexe
- Diplomă de participare la Conferinţa Naţională a Psihologilor Şcolari, ediţia a II- a, 2009;
- Diplomă de participare la Conferinţa Studenţească "Interdisciplinaritatea în ştiinţele socio-umane",2010;
- Diplomă de participare la Conferinţa naţionala CERCETARE ŞI POLITICI SOCIALE, 2010;
- Diplomă de participare la Workshop-ul SELF-KIT, Conferinţa Naţională a Psihologilor Şcolari, ediţia a III- a, 2011;
- Diplomă de voluntar, Practipass 2011-2012;
- Diplomă de absolvire a cursului de formare profesională continuă, Tehnici de intervenţie în doliu, Colegiul Psihologilor din România şi Asociaţia de Consiliere Psihologică din România, 2012.
- Diplomă de voluntar, proiectul Eficientizarea programelor de prevenţie a agresivităţii în şcoală, 2012-2013.
- Diplomă de voluntar, Penitenciar Oradea
- Diplomă de participare la Conferința de psihologie comunitară, ediția a III-a, 2013.
- Diplomă de participare la Workshop-ul "Evaluare clinică, educație și intervenție în comunitate", Conferința de psihologie comunitară, ediția a III-a, 2013.
- Diplomă de participare la Workshop-ul " Evaluarea, diagnosticarea și managemnetul furiei", Facultatea de Socio-umane, Oradea, 2013.
- Diplomă de participare la Workshop-ul " Investigarea psihometrică și proiectivă a tabloului clinic, Modul I", Asociația Română de Psihologie Comunitară, Oradea, 2014.
- Diplomă de participare la Workshop-ul " Investigarea psihometrică și proiectivă a tabloului clinic, Modul I", Asociația Română de Psihologie Comunitară, Oradea, 2015.
- Diplomă de participarea la Workshop-urile: " Utilizarea tehnicilor proiective în diagnostic și intervenție, Gândirea critică-o caracteristică esențială a viitorilor profesioniști, Incidente critice în psihoterapie, Investigarea aptitudinilor cognitive în psihologia muncii și transporturilor, Evaluarea și elemente de intervenție în tulburările de personalitate la adolescent și adultul tânăr", Asociația Română de Psihologie Comunitară, Oradea, 2015.
- Premiul și Diploma de onoare, oferită de prof.univ.dr. Nicolae Jurcău, Pentru promovarea, susținerea și încurajarea tinerilor psihologi, psiho-pedagogi și dascăli români, Asociația Română de Psihologie Comunitară, Oradea, 2015.
- Diplomă de bacalaureat
- Diplomă de licenţă
- Diplomă de finalizare a studiilor masterale.
Hobby-uri
pictură ulei, concepere/redactare de proiecte/lucrări științificePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close