Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 28.11.1989

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:29.07.2008

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Sunt foarte încrezător că pot avea o contribuție semnificativă și imediată pentru postul scos la concurs de compania dvs. Consider că pot onora cu brio cerințele postului prin capacitatea mea de lucru și să-mi aduc aportul acolo unde este nevoie de îmbunătățirea perfomanțelor.

Salariu: 7.000,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Marketing, Publicitate, Turism / Hotel staff, Achizitii, Statistica / Matematica, Banci, Crewing / Casino / Entertainment, Alimentatie / HoReCa, Auto / Echipamente, Management

Oras de lucru: Bucuresti, Braila, Cluj-Napoca, Constanta, Galati, STRAINATATE

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2020 - prezent

Departament: it software

Titlu Job: project manager scrum master

01.12.2019 - 29.02.2020

Departament: marketing

Titlu Job: project manager

01.10.2019 - prezent

Departament: internet / e-commerce

Titlu Job: project manager / scrum master

01.07.2019 - 31.10.2019

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: r&d project manager/ release manager

01.10.2018 - 31.07.2019

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: it project manager/ scrum master

Responsabilitati:

eMAG este cea mai mare companie de e-commerce din România și se extinde rapid în regiune, urmărind să devină cel mai mare retailer online din Europa de Est.

Responsabilitati:
În calitate de manager de proiect, sunt responsabil pentru maximizarea valorii companiei prin construirea viziunii produsului împreună cu echipa de produse / părțile terțe ținând cont de obiectivele companiei.

Sarcinile zilnice:
• Mă asigur că proiectul are un Business Case sau beneficii pentru afaceri și particip la ședințelor de kick-off.
• Menținerea roadmap-ului (a portofoliului WMS și DMS) și stabilirea împreună cu SCRUM Master și Product Owner-ul a unui deadline realist.
• Menținerea calității produselor, asigurându-mă că fiecare parte implicată este complet informată [Identificarea părților terțe (BI, terțe părți etc.)] privind starea proiectului, bugetul și problemele apărute.
• Scrierea documentației pentru proiectele pe care le gestionez, analiza afacerii proiectului care include cerințele detaliate și diagrama fluxurilor de afaceri, documentarea lor în Confluence.
• Definirea specificațiilor proiectului, AS IS și TO BE, urmărindu-le după implementare
• Particip la întâlnirile SCRUM împreună cu Product Owner-ul (daily, grooming, planning, retrospectivă), care prezintă, clarifică, stabilește și discută detaliile proiectului în sesiunile de îngrijire.
• Informarea echipei DEV despre orice escaladare care trebuie abordată.

01.08.2016 - 30.09.2018

Departament: marketing

Titlu Job: project manager (online research)

Responsabilitati:

Gestionez mai multe proiecte simultan din domeniul marketing-research din punct de vedere financiar, termene limită, resurselor interne, externe cât și analizarea materialelor și documentelor.

01.04.2016 - 31.07.2016

Departament: vanzari

Titlu Job: sales manager

Responsabilitati:

Locatie: Amsterdam, Olanda.
Scop:
Am fost responsabil pentru rezolvarea problemelor de personal și efectuarea de expertize și evaluari de perfomanță. M-am ocupat de finalizarea sarcinilor de exploatare a magaznului prin programarea și ajustarea angajaților (merchandising, tehnic, admin. și vânzări). De asemenea am monitorizat cifrele de vânzări zilnice, brief-uri cu echipa de magazin pentru recapitularea rezultatelor săptănânale, revizuirea sarcinilor curente și identificarea cerințelor actuale și viitoare ale clienților prin stabilirea unor relații mai bune cu clienții.

01.06.2014 - 31.03.2016

Departament: publicitate

Titlu Job: marketing project manager

Responsabilitati:

Responsabil pentru supravegherea inițiativelor de marketing din interiorul și din afara companiei. Responsabilitati pentru dezvoltarea domeniilor precum managementul vânzărilor, dezvoltarea de produse, managementul canalelor de distribuție, comunicare de marketing, inclusiv publicitate și promoții, stabilirea prețurilor, cercetare de piață, și servicii pentru clienți.

01.02.2013 - 30.09.2013

Departament: relatii publice

Titlu Job: international relantions officer

Responsabilitati:

Porto, Portugalia:
Am organizat evenimente pentru studenții locali, străini câ și evenimente internaționale din cadrul Institutului precum: Săptămâna Internaațională de la ISCAP, Summit-ul pentru Turism Libano-Porttughez ș.a. De asemenea m-am ocupat de partea de grafică a broșurilor, insignelor, certificatelor, posterelor și altor materiale promoționale pentru promovarea evenimentelor.

studii

 

Facultati:

2012 - 2014 Masterat: Managementul Afacerilor la Universitatea Constantin Brâncoveanu, Facultatea de Management Marketing in Afaceri Economice Braila din Braila. ▪Management
▪Economie
▪Marketing
▪Managementul Resurselor Umane
2011 - 2012 Facultate: Bursa Erasmus la Universitatea Fernando Pessoa din Porto, Portugalia. ▪Etica și deontologie
▪Strategii de afaceri
▪Burse și instrumente pentru burse financiare
▪Organizare și managementul companiilor
▪Portugheză pentru începători
2009 - 2012 Facultate: Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic la Universitatea Constantn Brancoveanu din Braila. Studiul disciplinelor psihopedagogice: Psihologia educaţiei, Introducere în pedagogie, Teoria şi metodologia instruirii, Teoria şi metodologia evaluării etc. şi al Didacticii specialităţii este urmat de familiarizarea cu procesul de învăţământ, în cadrul practicii pedagogice.
2009 - 2012 Facultate: la din Braila.
2009 - 2012 Facultate: Economic la Universitatea Constantin Brâncoveanu, Facultatea de Management Marketing in Afaceri Economice Braila din Braila. ▪Economie și Organizații Mondilale Economice
▪Management Bancar și Financiar
▪Drept Civil si Juridic
▪Marketing
▪Contabilitate
▪Management Internațional
▪Finanțe Publice
2005 - 2009 Liceu / Școală profesională: Matematica-Informatica la Liceul Teoretic Panait Cerna din Braila. Principalele materii: Matematica, Informatica, Biologie, Limba Engleza, Limba Franceza, Limba si Literatura Romana.

Premii

Hobby-uri
Fotografia,Calatoriile,Photo-editing,https://www.facebook.com/vlad.graur,https://www.linkedin.com/in/vlad-graur-08437929,Jogging

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close