Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 03.03.1986

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:01.09.2007

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Imi doresc sa ma dezvolt profesional intr-o companie energica, cu un mediu de lucru placut, pe o pozitie full time, in care sa-mi pot utiliza experienta dobandita pana in prezent dar si capacitatea si dorinta de a acumula noi cunostinte.

Salariu: nespecificat

Beneficii: In functie de profilul companiei si de postul ocupat.

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Vanzari, Farmacie, Administrativ / Logistica, Functii publice, Achizitii, Import - export, Financiar / Contabilitate, Audit / Consultanta, Management

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2015 - 31.10.2016

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: director comercial

Responsabilitati:

In calitate de Expert accesare fonduri europene, am reusit sa obtin finantare si sa implementez un proiect de tip start-up in domeniul comercializarii produselor naturiste (suplimente, cosmetice. alimente etc.)

Fiind implicat direct in dezvoltarea afacerii, am ocupat functia de Director comercial si am contribuit astfel la achizitionarea stocurilor de marfa si a echipamentelor necesare bunei functionari, la punerea in aplicare a politicii de marketing si promovare cat si la realizarea componentei de vanzari online a businessului.

In aceasta perioada, start-up-ul a depasit durata de viata de un an, se auto-sustine si are perspective reale de crestere.

01.05.2015 - prezent

Departament: management

Titlu Job: project manager

Responsabilitati:

Profilul de activitate al firmei este furnizarea de consultanta manageriala in vederea obtinerii de finantare europeana prin scrierea de proiecte pe diverse axe de finantare (POCU, POC, POR, PNDR, ajutoare de stat, Cecuri de Inovare etc.)

In calitate de Expert accesare fonduri UE am ajutat la scrierea, implementarea si post implementarea mai multor proiecte finantate prin fonduri nerambursabile.

Am reprezentat clientii in relatia cu autoritatile contractante in raport cu care am indeplinit rolul de Project Manager pe proiectele selectate.

Am acumulat o vasta experienta in ceea ce priveste organizarea de dosare complexe de raportare, analize financiare si de risc, cat si de relationare cu diverse organizatii de stat sau private.

Ca o consecinta directa a derularii proiectelor am realizat activitati de achizitii publice ce au presupus organizarea de proceduri complexe de atribuire - cereri de oferte, licitatii publice, negociere fara anunt de publicare etc. Pentru acestea, am fost responsabil cu prospectarea pietei, alcatuirea caietelor de sarcini si a fiselor tehnice, organizarea procedurilor propriu-zise, supervizarea activitatilor de livrare si constatare conformitate si urmarirea finalizarii cu succes a contractelor atribuite.

01.11.2014 - 30.11.2014

Departament: vanzari

Titlu Job: training in vanzari

Responsabilitati:

Am beneficiat de oportunitatea de a efectua un stagiu de aprofundare in domeniul vanzarilor si al managementului la compania finlandeza Starcke Oy.
Am fost account managerul pentru aceasta firma careia ii furnizam etichete cu elemente optic variabile - holograme de securizare. Odata cu consolidarea relatiilor comerciale, concretizate intr-un partnereriat de lunga durata, am fost ales sa particip la acel program de instruire.
Printre clientii Starcke la acea vreme se afla Nokia, careia ii furniza etichete inteligente pentru securizarea ambalajelor.

01.02.2009 - 31.03.2015

Departament: vanzari

Titlu Job: sales manager

Responsabilitati:

Firma ZoomSoft se ocupa cu productia si comercializarea de solutii integrate de securizare / brand security, realizarea de tiparituri speciale si servicii tipografice.

Activitatea de baza a fost aceea de reprezentant vanzari, dar am fost implicat in toate ramurile de activitate ale companiei.

In calitate de Sales Manager, am avut oportunitatea de a comunica direct cu clientii existenti si potentiali si de a intocmi oferte si contracte.

In ceea ce priveste activitatea de vanzari, principalele realizari au fost incheierea de contracte cu companii / institutii de renume din Romania - Petrom, OMV, Aeroporul Henri Coanda, STS, Ministerul Educatiei si Cercetarii, Curtea de Conturi a Romaniei etc. Pe plan extern, am reusit sa inchei contracte de vanzari catre companii precum Nilorn UK, Starcke Oy Finlanda, Stora Enso Italia, ceea ce a dus la o crestere considerabila a cifrei de afaceri a companiei.

Am dobandit o vasta experienta in organizarea de licitatii cat si in urmarirea oportunitatilor aparute in sistemul electronic al licitatiilor publice (SEAP). Ca atare, am fost responsabil cu pregatirea documentatiei pentru participarea la licitatiile descoperite cat si identificarea oportunitatilor pentru obtinerea de finantare nerambursabila europeana.

Astfel, am scris mai multe proiecte finantate din fonduri europene, proiecte ce au fost acceptate si implementate cu succes. Acest lucru a dus la retehnologizarea firmei cu echipamente moderne, atat IT cat si industriale si la dezvoltarea de noi produse si procese. Valoarea totala a proiectelor pe care le-am initiat si coordonat este de peste 2.000.000 lei.

In cadrul acestor proiecte am avut calitatea de Project Manager, fiind direct responsabil cu atingerea indicatorilor de rezultat, de alcatuirea de rapoarte de progres, analize cost-beneficiu, ROI, RIR etc., bugete si tot ce tine de activitatile conexe.

Adesea, am desfasurat activitati de marketing, traduceri interne, achizitii de servicii si materiale.

Am lucrat adesea cu baze de date de mari dimensiuni, avand ocazia sa asimilez cunostinte de solide de SQL, Excel, si experienta in lucrul cu software-ul de vizualizare date Tableau.

Am acceptat si indeplinit cu responsabilitate si creativitate numeroase proiecte si am ajutat conducerea firmei sa implementaze noi reguli de conduita si operare care sa eficientizeze activitatea desfasurata.

01.11.2008 - 31.12.2008

Departament: banci

Titlu Job: bank teller si administratie bancara

Responsabilitati:

Sub indrumarea managerului de banca am lucrat si ajutat in toate departamentele incepind cu arhivarea documentelor confidentiale pana la analizarea creditelor bancare. Am acceptat multiple responsabilitati care mi-au fost date eficient, lucrind la proiecte cu creativitate.

Am sustinut un examen supravegheat de departamentul de Human Resources din
centrala bancii, la care am obtinut calificative foarte bune

studii

 

Facultati:

2009 - 2011 Masterat: Managementul proiectelor la Scoala Nationala de Stiinte Politice si Administrative din BUCURESTI.
2005 - 2008 Facultate: Relatii Economice Internationale la Facultatea de Relatii Comerciale si Financiar-Bancare Interne si Internationale din BUCURESTI. Calificarea/diploma obținută: Diploma de Licenta in Economie si Afaceri
Internationale, specializarea Afaceri Internationale Media de absolvire- 9,10,
obtinuta cu lucrarea de licenta „ Asistenta financiara pentru dezvoltare
regionala oferita Romaniei de catre Uniunea Europeana”
2001 - 2005 Liceu / Școală profesională: Limbi Straine - Japoneza-engleza intensiv la Liceul teoretic Ion Creanga din BUCURESTI.

Facultati in straiatate

-

Premii

Certificari
Oct 2015 - Nov 2016: Macro Trading SRL, BucureștI
Curs Expert accesare fonduri UE
Curs Expert achizitii publice
Cursuri finalizate cu diplome recunoscute de Ministerul Educatiei si Cercetarii.
Premii si Distinctii
Jun 2005: Atestat de competente lingvistice avansate in limba japoneza obtinut la Liceul Teoretic "Ion Creanga"-Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close