Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 19.01.1955

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:30.10.1991

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Doresc colaborarea cu o firma serioasa. Sunt apt pentru munca de birou, de teren sau deplasari repetate pentru verificarea lucrarilor in santiere, obtinere de avize, autorizatii, intalniri cu beneficiari, etc..

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Constructii / Instalatii, Arhitectura / Design interior

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.12.2012 - prezent

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: proiectant, consultant

Responsabilitati:

Proiectare drumuri pe fonduri europene si pe fonduri guvernamentale.
Supervizare lucrari de constructii civile si industriale structuri – finisaje si instalatii pentru locuinte si birouri
Proiectare drumuri si platforme, sistematizare incinte agroindustriale, strazi, parcaje
Intocmire documentatii pentru obtinerea acordurilor si avizelor,
Verificare proiecte, verificare si decontare lucrari,
Intocmire documentatii pentru oferte, verificare oferte, etc..
Coordonare proiecte pentru sedii noi de reprezentante RAR RA si asigurarea asistentei tehnice in timpul desfasurarii lucrarilor de executie, etc..
Coordonare proiecte pentru extinderi de hale, canale tehnologice, remediere pardoseli in hale, etc..

01.12.2011 - 01.12.2012

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: sef santier

Responsabilitati:

Verificarea proiectelor, verificarea ofertelor subcontractorilor, pregatirea documentatiei si a contractelor pentru subcontractori si lansarea si urmarirea productiei, verificarea lucrarilor in santier, verificarea situatiilor de lucrari inaintate de catre subcontractori, mentinerea legaturii beneficiar - consultant - proiectant, propunerea intocmirea si susutinerea NCS si NR, etc..

01.07.2010 - 01.11.2011

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: serv tehnic -decontare urmarire productie

Responsabilitati:

Verificarea proiectelor si a listelor de cantitati in vederea ofertarii, intocmirea scrisorilor pentru lamuriri.
Pregatirea si urmarirea productiei, asigurarea suportului tehnic in santier, verificarea lucrarilor in santier, decontarea lucrarilor, intocmirea si negocierea NCS si NR, mentinerea legaturii cu beneficiarul, consultantul si proiectantul, etc..

01.01.2003 - 31.07.2010

Departament: arhitectura / design interior

Titlu Job: proiectant

Responsabilitati:

Intocmirea documentatiilor tehnice si economice (conf.: legea 10/1995 si legea 50/1991), toate fazele, intocmirea documentatilor pentru obtinerea avizelor si acordurilor, pentru proiecte de drumuri, poduri, si ziduri de sprijin in conformitate cu cerintele EU PHARE - SAPARD.

Proiecte realizate
Proiecte de reabilitare strazi orasenesti si rurale
Comitetul Olimpic Român - Extindere Centru Olimpic Sydney 2000 – Izvorani - Amenajare platformã si sistematizare pe vertical,
Lucrãri fonduri Sapard- Reabilitare si modernizare drumuri locale,
Lucrãri – fonduri F.R.D.S. - Reabilitare drumuri comunitãti sãrace,
Lucrãri în Programul Coeziune Economicã si Socialã finantat prin Programul PHARE 2004-2006 - Proiecte mari de infrastructurã regionalã: Construire drum centurã Municipiul Tecuci, Reabilitare si modernizare drum judetean DJ 251 între Municipiile Galati si Tecuci,
etc.

01.01.2001 - 01.01.2003

Departament: inginerie

Titlu Job: coordonator proiect

Responsabilitati:

Organizarea proiectarii si supervizarea lucrarilor de executie pentru constructii civile, industriale, instalatii (apa-canal, electrice, termice), drumuri si platform, verificarea si decontarea lucrarilor.
Realizari
Fabrica de produse electrocasnice SOGECO - Orastie (pentru SAECO – Italia) si un hotel (inclusiv proiectarea drumurilor, platformelor tehnologice si parcajelor, imprejmuiri si porti etc.), pregatirea documentatilor pentru executie,
coordonarea lucrarilor de proiectare in vederea realizari unei investitii pe 70 Ha in Timisoara.

01.01.2000 - 01.01.2001

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: ing. serviciul tehnic

Responsabilitati:

Lucrari specifice: ofertare contractare urmarirea productiei, controlul calitatii, decontarea lucrarilor (drumuri si platform, retele termo, retele hidro,)

Realizari:

METRO Constanta drumuri, platforme, retele hidrotehnice, Magistrala de Termoficare Bucuresti Sud

01.01.1998 - 01.01.2000

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: consultant

Responsabilitati:

Organizarea si supervizarea lucrarilor de constructii – montaj si drumuri in conditii de desert pentru firma Germano – Kazahstaneza “Kazgermunai” (Contactarea si selectarea constructorilor, organizarea licitatilor, negocierea contractelor, verificarea calitatii lucrarilor si decontarea lor)

Realizari:

Realizarea unei statii colectare a petrolului de la sonde, degazeificare, deparafinizare si transport prin conducte la o distanta de 56 Km.

01.01.1995 - 01.01.1998

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: ing. serviciul tehnic

Responsabilitati:

Lucrari specifice: ofertare contractare urmarirea productiei, controlul calitatii, decontarea lucrarilor (drumuri si platform, retele termo, retele hidro,)

Realizari:

(BIOTEHNOS – Otopeni - drumuri, platforme, retele termo si hidrotehnice. METRO I – Otopeni si METRO II – Militari – drumuri, platforme, retele hidrotehnice, platforma pentru avioane Aviatia Utilitara inclusiv proiectarea)

01.01.1983 - 01.01.1995

Departament: inginerie

Titlu Job: proiectant

Responsabilitati:

In cadrul colectivului de plan general am proiectat drumuri, poduri, cai ferate uzinale, am intocmit documentatiile pentru acorduri si avize, am executat lucrari de sistematizare pentru diverse dezvoltari de intreprinderi din tara si strainatate.

Realizari:

Proiecte: sistematizare, drumuri si platforme, cai ferate, ziduri de sprijin
Santierele navale Constanta, 2 Mai Mangalia, Galati, Oltenita, Giurgiu, intreprinderi de vagoane Arad, Caracal, Drobeta Turnu Severin, I.O.B. Bals, Pompe Aversa Bucuresti, Semanatoarea, I.M. Campina, I.M. Filipestii de Padure, I.U.M. Petrosani, I.A.I.F.O. Zalau, I.M. Vaslui, fabricile de vagoane si reparat vagoane El Wasta si Alexandria – Egipt etc.).

01.10.1981 - 31.01.1983

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: adjunct sef lot

Responsabilitati:

Organizarea si verificarea si decontarea lucrarilor, organizarea echipelor de muncitori,organizarea utilajelor si a transportului, aprovizionarea punctelor de lucru,etc..
Organizarea lotului pentru construirea si repararea drumurilor si podurilor din judetul Olt, am colaborat cu alte intreprinderi la construirea stadionului din Slatina unde am executat drumul de acces in incinta, aleile, parcajele, terenurile de tenis, handbal, volei si pista de atletism, .

studii

 

Facultati:

1981 - prezent Facultate: Drumuri - Poduri Cai ferate la INSTITUTUL DE CONSTRUCTII - FACULTATEA CAI FERATE, DRUMURI-PODURI SI GEODEZIE din Bucuresti.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close